dpc. kazdy den to niekto dostane. aj dnes konkretne na slovensku. najskor hovorili ze to je ako obycajna chrypka ale zacali na to zomierat normalne mladi ludia. a to je lne leto. v raj na jesen ked sa siri normalna chrypka to brutal vypukne. myslite ze hr
Na OBYČAJNÚ chrípku zomrie na svete mesačne viac ako 20 000 ľudí. Z bežnej chrípky ale nikto taký boom nerobí a pritom na ňu umiera oveľa viac ľudí. Všetko je to nafuknutá bublina, aby sa ľudia zľakli a nechali sa zaočkovať, čím sa podporia farmaceutické spoločnosti. O dodávky vakcíny požiadalo viac ako 30 vlád vrátane USA, ktorých ministerstvo zdravotníctva už v máji poslalo objednávku v hodnote 289 miliónov dolárov.
Tieto čísla hovoria za všetko. Je to umelo vytvorený vírus za účelom zbohatnutia farmaceutických spoločností.
Nemáš pravdu. Príznaky tejto chrípky sú rovnaké, ako obyčajnej chrípky - a teda prevažne zvýšená teplota, kašeľ, bolesť hrdla, hlavy...Keď sa nelieči, môže dôjsť k prehriatiu organizmu a následnej smrti. Ale to isté platí aj pri obyčajnej chrípke. Kto má silnejší obranný mechanizmus, ten ju prekoná a ani o tom nevie. Kto je na tom trochu horšie, ten môže zomrieť. Ale tak, ako normálna chrípka, aj táto sa bez problémov lieči antibiotikami. Jediný rozdiel je v tom, že okolo tejto sa robí priveľký cirkus, karanténa a neviem čo všetko.
presne tak, je to obycajna chripka, ktora dostala nejake pomenovanie...nemam z toho vobec ziadny strach. ludia na to zomieraju rovnako, ako na obycajnu chripku
@milkoo Čoho sa mám báť preboha. Ak sa nakazím, šupnú ma do domácej liečby s antibiotikami. Jediný rozdiel je v tom, že v tomto prípade mi karanténu môžu zákonne nariadiť a pri obyčajnej chrípke chodím do školy a do práce.
@hextall Mexickú chrípku nevymysleli farmaceutické spoločnosti a nie sú ani príčinou jej šírenia, ale súhlasím, že sa na tom nabalia.
@xyz666 Nebol by som si taký istý, že ju nevymysleli farmaceutické spoločnosti. Ako mi potom vysvetlíš, že vo Švajčiarsku vybuchol vo vlaku kufrík s vírusom prasacej chrípky ? A ten Wimbledon sa mi zdá tiež nejak podozrivo nakazený. Takýto vírus nevznikne len tak sám od seba, to mi ver. (podobne ako AIDS).
Ak sa hranica nakazených na Slovensku o veľa zvýši,budem aj ja dosť v panike.Teraz ma to netrápi..Ale..mám nádchu oo nie som náhodou nakazená?? To nie..síce chrípku naozaj má,neviem aká je to
tak vies...slovaci..tiii ti povedia ze nic sa nedeje a rano sa zobudis a mesto nikde ...typicki priklad su ..povodne na slovensku a napr. v rakusku...v rakusku hned nasadili armadu, ale na slovensku sa "nic nedeje" proste lazoplazo.... proste..onicom..toto je parodia na stat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tieto čísla hovoria za všetko. Je to umelo vytvorený vírus za účelom zbohatnutia farmaceutických spoločností.
NO IBAZE KAZDY DEN TO DOSTANE MNOHO LUDI. SOM ZVEDAVY CO BY SI ROBIL KEBY SI SA TY NAKAZIL.
A NIE SU ZJADNE VAKCINY. A ESTE SU OTVORENE HRANICE. NA OBYCAJNU CHRYPKU ZOMIERAJU STARI LUDIA ALEBO DETI, ALE NA TOTO ZDRAVI LUDIA.
Nemáš pravdu. Príznaky tejto chrípky sú rovnaké, ako obyčajnej chrípky - a teda prevažne zvýšená teplota, kašeľ, bolesť hrdla, hlavy...Keď sa nelieči, môže dôjsť k prehriatiu organizmu a následnej smrti. Ale to isté platí aj pri obyčajnej chrípke. Kto má silnejší obranný mechanizmus, ten ju prekoná a ani o tom nevie. Kto je na tom trochu horšie, ten môže zomrieť. Ale tak, ako normálna chrípka, aj táto sa bez problémov lieči antibiotikami. Jediný rozdiel je v tom, že okolo tejto sa robí priveľký cirkus, karanténa a neviem čo všetko.
@hextall Mexickú chrípku nevymysleli farmaceutické spoločnosti a nie sú ani príčinou jej šírenia, ale súhlasím, že sa na tom nabalia.
(Tá tvoja gramatika ma privádza do rozpakov )
Takýto vírus nevznikne len tak, ale mutáciou iného vírusu. Vtáčia chrípka (H5N1) vzinkla tiež len bežnou mutáciou.
A tí tenisti sú dosť scestovaní. Ak by sa niektorý z nich pri svojich "potulkách svetom" nakazil, môže to ľahko rozniesť.