Ahojte,
chcem sa opýtať najmä tých, ktorí sa rozumejú do mobilných telefónov, konkréne do cien za opravy.
Mám HTC Windows Phone 8X a problémom na ňom je to, že má prasknutý display ..Mobil normálne funguje, všetko na ňom ide, aj display ide, len je prask
@kosmiklove
Musíš mať kontakty na súčiastky a nie dávať 120 euro , bohužiaľ z2 som musel predať, už stratila vodotesnosť pretože som nemal dostatok pásky na izoláciu
Ako píšem nemal som dostatok dal som iba po stranách , v prede je všetko zaizolované v zadu iba preventívne potom som ju predal za 320 EUR doplatil 100 EUR a kúpil z3
Ak by som to chcel urobiť poriadne tak kúpim to nalepovacie za 5 EUR na zadnú stranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
komplet vymena predneho krytu/displaya/dotykovej vrstvy ta vyjde na cca 120e
» www.gsm-shop.sk/tovar-pre-servi...
samozrejme to je bez roboty...
120 eur
Z2 som opravil za 45
Musíš mať kontakty na súčiastky a nie dávať 120 euro , bohužiaľ z2 som musel predať, už stratila vodotesnosť pretože som nemal dostatok pásky na izoláciu
takze si neopravil
a kontaktov mam dost. nikomu nic nedavam za 120. to bola len orientacna "slovenska" cena
Ako píšem nemal som dostatok dal som iba po stranách , v prede je všetko zaizolované v zadu iba preventívne potom som ju predal za 320 EUR doplatil 100 EUR a kúpil z3
Ak by som to chcel urobiť poriadne tak kúpim to nalepovacie za 5 EUR na zadnú stranu