Dobre ranko, pred mesiacom som si bola dat vymenit v servise mobilov dispej na iPhone6 kedze mi mobil padol, rozbity pravy horny roh-200€. dali nan aj tvrdene sklo. vcera som si vsimla ze na dolnom rohu je mala prasklinka, vyzera ze pod tvrdenym sklom.
mobil mi vobec nepadol, ani som ho neotlkla, davala som si pozor kedze cena opravy bola taka aka bola a ked som tu prasklinu videla, bola som riadne prekvapena co sa stalo. chcem sa teda opytat, zaruka co sa tyka opravy v servise sa vztahuje aj na opravu tohto? to bude potrebne opat menit dispej? nemohlo sa stat ze mi tam oni nieco posrali? a to je mozne ze tvrdene sklo skoro vôbec nie je prasknute ale podtym mobil ano - taky kruh s rozmermi 0,5x0,5cm? a este jedna vec, ked mi menili displej tak hned na druhy den alebo mozno aj v ten den som si vsimla ze sa mi urobili take pasiky na pravej strane obrazovky alebo vo vnutri mobilu, neviem to vysvetlit - proste nic povrchove, akoby dobre daco pri vymene nezalozili. uz mesiac som sa k nim chystala nech sa na to pozru a teraz mozeme ist aj s prasklinou. poradili by ste mi co robit? dakujem vsetkym velmi pekne
jediné čo možeš robiť je ísť sa stažovať tam kde ti ten displej menili
btw ked sú už tie mobily tak drahé tak by ich mali robiť z nerozbitného skla ....pre toto ho nechcem..raz mi spadne a akoniec ....za 200e už vieš kúpiť nový mobil inej značky....alebo potom nejaký poriadny kryt zohnat
@ceciak starám ale stane sa že veci spadnú aj ked sa velmi staráš ...niekedy ani nie tvojou vinou ....a mobil je vec prenosná čiže by mal byť navrhnutý tak aby niečo vydržal....proste obaliť sklom vec ktorú používaš ked si v pohybe a berieš si ju v podstate všade so sebou je dosť nelogické....snád ale existujú rovnako kvalitné mobily s takým odolným puzdrom ako majú tie menej nakladové telefony ....hladám
@ceciak to nema s tym absolutne nic spolocne -.- je to TELEFON, vec ktoru pouzivas prakticky stale, je prirodzene ze ti sem tam spadne, casto nie tvojou vinou, preco by som s telefonom mala zaobchadzat ako s vajickom? neviem si predstavit ze budem kazdu jednu sekundu dna v absolutnom strehu ci sa mi nahodou odniekial nevysmykne.
zial iphony su telefony u ktorych vacsinou staci aby spadol jedinykrat a je rozbity. s tym treba ratat. nerozumiem ale preco by si mal tvrdit ze sa niekto o telefon nestara (pripadne este zacni s recami ako si ho nevazi a ako mu ho urcite kupili rodicia), ked mu proste nestastne spadne a rozbije sa.
@Strangelove Takže obaľovanie telefónov je nelogické? 80% žien nosí telefón v kabelke kde má okrem neho asi tak 3 špirály na oči, liter tekutého makeupu a dve zrkadlá ale to aby mali na telefóne pár gramový kryt a sklo to je za ťažko? Nenechaj sa vysmiať
@H8u Ja ti hneď poviem prečo, pretože ten telefón stojí 600€+ ??? Napríklad preto? Keď si kúpiš auto a budeš v ňom jazdiť každý deň, pôjdeš cez červenú na prechode? Pôjdeš 150km/h v úseku pre 50km/h? Nie a prečo? Používaš ho každý deň, takisto je za tvoje peniaze (dúfam že vám tie mobily nekupujú rodičia...) takisto je prirodzené že sem tam ťukneš tak prečo neísť? Takisto ťuknúť nemusíš ale môžeš... ach deti
@ceciak bože ty si ma úplne zle pochopil ja som nemyslela na kryt ktorý si možeš dokúpiť...ale na samotný mobil....iphone je obalený v skle ....takže ano samozrejme že v kryte dačo vydrží ...len napríklad ked mi padne moj samsung ktorý je obalený v plaste (bez dokupeného krytu) tak sa mu nič nestane ....ale ak ti padne iphone bez krytu...tak je pravdepodobne po obrazovke...na to som myslela... a iphone samotný je fajn len je jednoducho strašne krehký a to je fakt a vobec nechápem prečo ho nevyrábaju z materiálu ktorý je trocha viac odolný ked je už taký drahý
ja netusim jak sa kazdemu dari rozjebavat telefony ja mam xperiu z uz asi treti rok a veru, ze som ju nesetril. dokonca je na boku prasknuta, lebo som ju raz prisadol. a ano, parkrat spadla aj na zem. ale displej je cely. celkovo velmi podareny mobil, nescem iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
btw ked sú už tie mobily tak drahé tak by ich mali robiť z nerozbitného skla ....pre toto ho nechcem..raz mi spadne a akoniec ....za 200e už vieš kúpiť nový mobil inej značky....alebo potom nejaký poriadny kryt zohnat
zial iphony su telefony u ktorych vacsinou staci aby spadol jedinykrat a je rozbity. s tym treba ratat. nerozumiem ale preco by si mal tvrdit ze sa niekto o telefon nestara (pripadne este zacni s recami ako si ho nevazi a ako mu ho urcite kupili rodicia), ked mu proste nestastne spadne a rozbije sa.
@Strangelove Takže obaľovanie telefónov je nelogické? 80% žien nosí telefón v kabelke kde má okrem neho asi tak 3 špirály na oči, liter tekutého makeupu a dve zrkadlá ale to aby mali na telefóne pár gramový kryt a sklo to je za ťažko? Nenechaj sa vysmiať
@H8u Ja ti hneď poviem prečo, pretože ten telefón stojí 600€+ ??? Napríklad preto? Keď si kúpiš auto a budeš v ňom jazdiť každý deň, pôjdeš cez červenú na prechode? Pôjdeš 150km/h v úseku pre 50km/h? Nie a prečo? Používaš ho každý deň, takisto je za tvoje peniaze (dúfam že vám tie mobily nekupujú rodičia...) takisto je prirodzené že sem tam ťukneš tak prečo neísť? Takisto ťuknúť nemusíš ale môžeš... ach deti