Má niekto skúsenosť s reklamovaním prasknuteho displeya?Segra ma ani je 3 tyzdne novy notebook a z nicoho nic jej praskol displey...Moze to byt vyrobna chyba?
ok, no veď choďte to reklamovať... to vymenia. si myslím. a keď aj nie, za skúšku nedáš nič. a ak ťa bude chcieť predajca odbiť, nedaj sa. fuck on o tom vie, na to sú technici
@luc.ka no dufam,ze to vymenia,kokso,ani nie mesiac a praskne displey,to kde sme?nepoviem keby to bolo za 5 korun...a este k tomu ona ho vyuziva tak maximalne 2 hodiny denne,tak som zvedava co povedia...
@etelnair fakt? potešil si ma no nemajú 2ročnú záruku... ale ten rok by hádam mať mohli. lebo akože fakt mi nevydrží ani 10 min, a začala mi blbnúť asi po 3 mesiacoch.... len som sa na to vtedy vysrala
@depropex ja sa nebijem, snažím sa obnoviť si svoj imidž nevinného a neškodného dievčaťa. raz som jednému zlému chlapcovi pridrbala asi najviac ako kedy dostal (aspoň teda od baby), a odvtedy sa ma niektorí boja a pritom to už bolo pred veľa veľa rokmi....
@luc.ka ale mi vadí aký sú ľudia strašne múdri. každý niečo raz pojebe a je podľa mňa jebnuté do niekoho za to pindať. Sme ľudia, robíme chyby. Ty si spravila chybu že si s tým hneď nešla. A teraz sa tu niekto z toho ide posrať. to ma serie.
@depropex ale veď chill, šak ja viem, že ma možno pošlú do prdele, som pripravená aj na túto možnosť za to ma tu nejaké anonymné indivíduum nemusí degradovať na úroveň škôlkara - na základe ničoho z toho sa potom už nedá nič, len smiať
veru... ale na to si nájdi niekoho iného, ja sa fakt už nebijem možno... iba za dobrú vec, keby som o tom bola vnútorne presvedčená ako vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Jáj, divný je ten chlapec, že?
ale niektorý by si zaslúžili aj dve... a chlapské
veru... ale na to si nájdi niekoho iného, ja sa fakt už nebijem možno... iba za dobrú vec, keby som o tom bola vnútorne presvedčená ako vtedy