Ahojte Teraz budem asi veľmi trápna ale ešte trápnejšia keby som to nevedela No že dnes (o pol hodinu) idem 1.krát na klzák a len včera mi kamoška požičala korčuľe a ja neviem ktorá je ľavá a ktorá je pravá Neni to tam ani napísané ž L, R a zdaj
@kundakuna prečo máš mužské korčule, keď ideš na nich 1x stáť?! PREBOHA!
Btw. keď ti to inak nejde rozlíšiť vyber podrážky a pozri sa ktorá je ako rezaná
A fakt ti radím, radšej si zožeň ženské, tam ti aspoň pomôžu zúbky, aspoň pri brzdení, lebo na mužských sa brdzí úúplne inak ...(teda, nie všetkým nám to sedelo že?) Ja odmala jazdím na chlapských, ale hrala som hokej, tak s tým problém nemám
mimochodom, vôbec by ma tu neprekvapilo, keby boli naozaj obidve pravé alebo obidve ľavé... je síce fakt, že toto zrovna nie je artikel, o ktorý sa v lidli seniori pobijú, ale... za takú cenu? šak pre vnúčence...
tak si tu brouzdam po fore a toto ma celkom dostalo...
ked sa idem postavit prvykrat na lad, nedavam na nohy muzske korcule, uz vobec nie korcule z lidlu za euro a duplovane nie take. na ktorych ocividne neviem ktora je prava a lava. to je predurcene na katastrofu. nepovedz mi ze nemas ine kamosky co maju poriadne korcule na pozicanie. alebo si rovno kup vlastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A vôbec, nájdi si na googli obrážteky a podľa nich.
Btw. keď ti to inak nejde rozlíšiť vyber podrážky a pozri sa ktorá je ako rezaná
A fakt ti radím, radšej si zožeň ženské, tam ti aspoň pomôžu zúbky, aspoň pri brzdení, lebo na mužských sa brdzí úúplne inak ...(teda, nie všetkým nám to sedelo že?) Ja odmala jazdím na chlapských, ale hrala som hokej, tak s tým problém nemám
Držím palce pri (ne)zabíjaní sa.
inak..brzdi sa do boka a najlepsie v plnej rychlosti...
boha jak ja neznasam hokej..
btw korčule z lidlu za 1e by som pre bezpečnosť seba aj okolia radšej nechala doma...
ked sa idem postavit prvykrat na lad, nedavam na nohy muzske korcule, uz vobec nie korcule z lidlu za euro a duplovane nie take. na ktorych ocividne neviem ktora je prava a lava. to je predurcene na katastrofu. nepovedz mi ze nemas ine kamosky co maju poriadne korcule na pozicanie. alebo si rovno kup vlastne