Má učteľ na strednej škole právo dať písať študentovi štvrťročnú písomnú prácu, ak minulú hodinu študent nebol prítomný (reprezentoval školu) a učiteĽ ho neupozornil, že bude písomnú prácu dopisovať ??
@rebell no ja neviem... pokiaľ by školu reprezentoval niekto, kto by na druhý deň nebol schopný z toho istého obsahu napísať štvrťročnú prácu, tak by to logiku naozaj postrádalo
Podľa mňa má, pretože študent strednej školy, ktorý vie, kedy píše písomku (predpokladám, že vie, keďže sa jedná o štvťročku) a vie, že v ten deň bude chýbať, by mal mať dosť mentálnej kapacity na to, aby vydedukoval, kedy si to dopíše.
Hej, má, nie je dôvod, prečo by nemal, ale osobne by sa mi to nepáčilo.
U nás bolo dobrým zvykom na najbližšej hodine sa dohodnúť, kedy si žiak písomku dopíše a ak toto niekto z učiteľov z času na čas narušil, tak to pochopiteľne bolo nečakané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
U nás bolo dobrým zvykom na najbližšej hodine sa dohodnúť, kedy si žiak písomku dopíše a ak toto niekto z učiteľov z času na čas narušil, tak to pochopiteľne bolo nečakané.