mna preucali na pravacku...ale nejak strasne to nelutujem, v mozgu mi to chaos nespravilo dufam ale bola som este malicka tak pisat lavou az tak neviem ale kreslit a ine veci hej. aj na boarde chodim lavou nohou dopredu aj ked netusim ci to s tym ma daco spolocne
takže...
píšem pravou,ale ja ľavou rukou..
do zošita som písala pravou,na tabuľu ľavou...
všetky ostatné činnosti robím ľavou rukou...takže som ľavák,ale keď na to príde,aj pravá ruka mi bude dobrá...
proste...obojruč...
lavacka, ale nasi na to neprisli, takze kym som sa naucila pisat velke E, preplakala som vela noci. Takze teraz z donutenia obojrucna, ale preferujem zaradenie k lavakom. Okrem toho, ze su umelecky talentovanejsi mozu mat zvlastne prepojenie hemisfer a teda bud trpia dislexiou (alebo inou srandou) alebo su nadani zvlastnou kombinaciou schopnosti (od piatich rokov som umelecky zalozena a krasne krealim - bez prehnaneho chvastania a zaroven som vyhravala matematicke olympiady jednu za druhou = co su talenty z opacnych hemisfer, teda misung). A lavaci zomieraju v priemere o desat rokov skor, vraj. Mne vestica predpovedala opak
ja som niekde citala ze vacsina lavakov pochadza z dvojciat ale to jedno zrazu zmizne... a u dvojciat byva vacsinou jeden lavak a jeden pravak... a ked zmizne ten pravak tak je ten co zostal lavak...
ehm, zamtok trosku
@33 mozno daco pravdy na tom bude . poznam dvojcata a jeden je lavak a druhy pravak
ale ved aj obama,clinton ..ale aj napriklad hugo chavez su lavaci ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja som praváčka ale strašne moc chcem byť laváčka,lebo vraj laváci sú neuveritelne dobrý architekti ... to by mi bodlo
Existujú len dve typy ľavákov - buď sú nadaný a niekde to dotiahnu alebo sú nadaný a skončia na samom dne spoločnosti To poteší
pribor drzim naopak
a na telesnej mam odrazovu lavu nohu
píšem pravou,ale ja ľavou rukou..
do zošita som písala pravou,na tabuľu ľavou...
všetky ostatné činnosti robím ľavou rukou...takže som ľavák,ale keď na to príde,aj pravá ruka mi bude dobrá...
proste...obojruč...
ehm, zamtok trosku
ale ved aj obama,clinton ..ale aj napriklad hugo chavez su lavaci ako ja