@edisek dobre ale to je už pekne dlho známe z Zeitgeistu... a teraz to po XY rokoch drbnú do novín, tak nechápem ako s ak tomu dá ešte vyjadriť? .. Ovšem pokiaľ sú vôbec ešte jedinci, ktorí ten dokument nevideli, čo podľa mňa ani nie je možné...
@opinko fúha, no vdaka, pozriem si to večer ked budem mať čas
No stojim za tym že ten utok bol pripraveny americkou vládou, svedči o tom mnoho vecí. Hlavne ma zarazilo to "lietadlo" co vletelo do pentagonu - nikto nevidel to lietadlo, detonácie počas padania dvojičiek, budova ktora sa zrutia po dvojičkach atd, je toho mnoho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a pointa ? mrakodrap NEMOZE padnut, konkretne v dvojickach bolo 7 x 7 teda 49 titánových pilierov.. k tomu viac asi netreba
» video.google.com/videoplay?docid...
No stojim za tym že ten utok bol pripraveny americkou vládou, svedči o tom mnoho vecí. Hlavne ma zarazilo to "lietadlo" co vletelo do pentagonu - nikto nevidel to lietadlo, detonácie počas padania dvojičiek, budova ktora sa zrutia po dvojičkach atd, je toho mnoho...
V kazdom pripade Zeitgeist je velmo zaujimavy zdroj a clovek sa tam vselico dozvie.
A odporucam aj zeitgeistmovement cz, alebo sk forum.