Práve pozerám na Discovery o trpasličích ľuďoch...jedno dievča má 14 rokov a váži 8 kíl...je to normálne?
na svete žije veľa ľudí a aj také veci sa stávajú rodičom, ktorí ani netušia, čo sa im narodí...rodičia pre svoju dcéru zorganizovali oslavu narodenín a pozvali na ňu "trpaslíkov" zo všetkých amerických štátov...zvláštne, ale v podstate aj logické, pret
logika...."na discovery davaju dokument o trpaslicich ludoch"...asi preto je to dokument..a asi preto trpaslici..lebo to nie je normalne, ale chore...sak dievca logika
@0 tak to malo byt, lutovanie im nepomoze... ale moja politika je taka, ze kazdemu sa raz vsetko vrati... ked nie priamo tak sa to odzrkadli na potomkoch... negativna energia sa prenasa preto treba byt dobry a neublizovat
videla som to už dávnejšie, ak to je My shocking story. nie je to normálne, ale preto nevidím dôvod aby sa títo ľudia ocitli na pokraji spoločnosti...
a MSS ma znechutil vtedy, keď bol dokument o nejakom 40 ročnom chlapíkovi ktorý si na tvári nechal vyrásť 3 kilový benígny nádor len preto, že je Jehovista a nemôže prijať darovanú krv pri operácii. od ťažkého osudu preto treba striktne odlíšiť ľudskú "jebnutosť" - inak sa to nedá povedať.
normalne?? podla toho co pokladas za normalne. na jednej strane mozes byt najstastnejsia ty (aj my) ze si uplne zdrava, na druhej strane moze byt rado aj to dievca ze vobec zije. genetika je svina
já ti nevim, karle... prečo je v mnohých komentoch cítiť toľko ľútosti? stalo sa to, bodka. ľútosť je síce možno prvá reakcia na takúto informáciu, ale ja som takýchto ľudí nikdy neľutovala. jednak preto, že v tých pár dokumentoch sami vraveli, že o ňu nestoja a jednak preto, že to nikomu nepomôže.
osobne poznám jedného miničloviečika býva na našej škole na intráku a je mi sotva po pás, hoci má 18 rokov. aj s ním som sa bavila na tému "ľútosť" a taktiež sme preberali slovíčko "normálne" v súvislosti s ním a povedal, že pre neho to je normálne, lebo nič iné u seba nepozná.
akí sme mi ľudia hlúpi... niekto je iný, a hneď to berieme za niečo, čo nie je normálne... predstavte si, že by ste vy boli malý... určite by ste to brali normálne... ako aj keď sa niekto narodí bez nôh alebo bez rúk... hneď to ľudia berú ako handicap... a pri tom to tak brať netreba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Buď rada, že si ty normálna a máš "len" také problémy aké máš.
a MSS ma znechutil vtedy, keď bol dokument o nejakom 40 ročnom chlapíkovi ktorý si na tvári nechal vyrásť 3 kilový benígny nádor len preto, že je Jehovista a nemôže prijať darovanú krv pri operácii. od ťažkého osudu preto treba striktne odlíšiť ľudskú "jebnutosť" - inak sa to nedá povedať.
osobne poznám jedného miničloviečika býva na našej škole na intráku a je mi sotva po pás, hoci má 18 rokov. aj s ním som sa bavila na tému "ľútosť" a taktiež sme preberali slovíčko "normálne" v súvislosti s ním a povedal, že pre neho to je normálne, lebo nič iné u seba nepozná.