@semhamforas skončilo to tak, že ten king chcel zabiť toho oneho silneho a chcel žiť s tou rychlou, jej kamaratka KAte porodila a dajaka tetka zhodila 80 zločincov+georga ktory sa tam dostal nahodou do tej vody a všetci 81 dostali schopnosti ...a vlada prišla požiadať totu rodinku žeby im pomohli ich všetkych chytiť .... preto sa pyta mči ma byť 2. seria
minule som spala u dedka a z obývačky som začula akési výbuchy, to ma zobudilo a aj nasralo, tak som sa išla pozrieť čo to je a ten starý lišiak pozeral Rodinku úžasných... chvíľu som pozerala spoza dverí, až kým mi nepadla sánka na zem... takú hlúposť som nevidela pekných pár rokov, to vám poviem, priatelia. potom som nemohla v noci spať, celú noc som rúbala drevo vzadu na dvore...
ale... na druhej strane, spoznala som jednu líšku, ktorá za mnou pricupkala, asi ucítila cesnačik, čo som chrúmala. dala som jej trochu suchého chleba a potom ma zvyšok výkendu prenasledovala... krásna bola, krásny huňatý chvost, oči ako anjel... ach bože, nemôžem na to myslieť, lebo sa mi tlačia slzy do oči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Len škoda, že som to nemohla kukať. Aspoň túto poslednú časť . Tak fajn seriál to je.
ale... na druhej strane, spoznala som jednu líšku, ktorá za mnou pricupkala, asi ucítila cesnačik, čo som chrúmala. dala som jej trochu suchého chleba a potom ma zvyšok výkendu prenasledovala... krásna bola, krásny huňatý chvost, oči ako anjel... ach bože, nemôžem na to myslieť, lebo sa mi tlačia slzy do oči.
krásny dník, kamoškovia.