tak je to kazdeho vec, ake fotky a kam dava ale za mna osobne poviem, že by som sa tak neodfotila a nepostla niekam. Lebo mam iste zasady a niektore veci na net proste nepatria. /a nezavidim tomu dievčatu, a nemysim si o sebe že som škareda/.
Možno tým chcel autor toho "popisu" povedať to, že všetky dievčatá by mali mať takú fotku a teda takú postavu, aby si takú fotku mohli urobiť. Čudoval/a by si sa, ale na niektorých stránkach orientovaných na fitness a motiváciu v tomto smere vedia takéto fotky veľmi babám pomôcť pri chudnutí a pod A tiež si myslím, že keďže tam nemá tvár, je to v pohode. Možno sa chcela na nejakom blogu pochváliť tým ako schudla/ ako sa vyformovala cvičením, bohvie...
nejaky pojebakovany kokotko sa nudil a spravil tento obrazok, pretoze chce aby jeho lacnejsie fb kamky uploadovali svoje lacne fotky, na ktorych si moze pohonkavat tak sa z toho nepototo
@normane hahahá! 13 som mala pred 8 rokmi a frajíra považujem za veľmi uvedomelého a inteligentného človeka, o ktorom som presvedčená, že aj keby sa náhodou rozídeme tak, nikdy nezverejní moje fotky.
@greyness Vidím, vidím...protiklady sa priťahujú, on je inteligentný no tebe táto vlastnosť zrejme chýba, keď nevieš zadať ani správny vek... a nikdy nehovor nikdy ... koľko takých skončilo Plný internet....
@normane jednej holke co poznam presne toto jej byvaly spravil, zavesil na facebook jej nahe fotky, potom stale ked sme ju niekde stretli sme si z nej robili srandu, ze ako pokracuje sud a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nemám pocit žeby tá baba zákonite musela byť kurva a nemám pocit, že by ju niekto k tomu viedol O_o
proste jebavé dievča pridalo na net hentakie fotky a nadržaný chlap k tomu pridal popis. no bože, sa toho stalo....
mám také všakovaké fotky a posielam ich frajírovi vo voľnom čase, keď sa nudím. čo je na tom zlé??
@greyness asi si no. a čo s tým mám robiť?
» www.birdz.sk/webka/hetfield/...
každopádne má ale parádnu postavu