Ahojte chcem zbaliť dievča aaa videl som vo filmov že niektorí chalani alebo muží si davajú pravidla dokonca aj dievcata npr ze : nikdy mu nevolaj po spozni on ti zavola po 3troch dnov sam ... alebo take pravdila ze ak ta miluje zavola ti az treti den ...
No v prvom rade si neber ,,múdrosti'' z filmov,ale pýtaj si reálne rady od ľudí,ktorých považuješ za rozumných a skúsených,a choď nato podľa toho,čo ti radí tvoje vlastné vnútro. Ale ak chceš nejakú radu od neznámeho človeka z birdzu,tak by som ti povedal k tomu asi toľko,že treba trafiť zlatú strednú cestu- prejaviť záujem, nebáť sa,ale nebyť zase moc snaživý a premotivovaný,nemusíš jej vyvolávať hneď na druhý deň potom,čo ti dá svoje číslo
profilovka je fake a iQ tu pisem pičoviny bo nikto nevie kto som ale som aj rozumný nebojte sa dakujem ... ale anoo podľa filmov neberiem rado len viem ze sa nema hned volat na druhy den ...
Môj chlap dostal na mňa číslo. Hneď v ten večer mi volal, pozval ma na kávu a odvtedy sme životné lásky. Už som dostala prstienok a budeme žiť šťastne až do smrti. Toť k tomu
Hentakym picam čo hovoria kamarátkam že "nedvihaj mu, hraj nedostupnu", "nevolaj mu on ti zavolá" a podobne sračky by som nafackal.... Takéto trápne hry prijebane.... Sak chcem mu zavolať tak zavolám,páči sa mi tak s ním chcem byť čím skôr a ne že hrám nedostupnu... Hlúpe sliepky
@kenedy Nechcem byť zlá, ale k tomu @3 - to je práve znamenie, že nie si rozumovo vyspelý. To, že ťa tu nikto nepozná neznamená, že sa musíš správať ako blb. Rozumný človek sa chová rozumne aj keď ho nikto nevidí, aj keď je medzi neznámymi (len drobná rada do budúcnosti).
V každom prípade jurito má pravdu, hlavne žiadne "hry". Ale je tu jedna výnimka- keď chceš zbaliť dievča, najskôr si ujasni prečo. Ak je to len preto, aby si mohol povedať že máš babu, tak ti nejde o skutočný vzťah, a v tom prípade si vlastne môžeš nájsť hocijakú. Vtedy môžeš postupovať podľa tých filmov, lebo podľa nich zbalíš akúkoľvek hlupaňu.
Ale ak chceš normálny vzťah, tak je to jednoduché, buď úprimný. Ak sa ti páči, povedz jej to. Ak máš chuť jej zavolať, proste to urob. Hotovo
@nostroma dakujem dakujem, super urcite kvoli tomu ze mam babu to nerobim ..v podstate chcem vztah alebo dievca ktore ma bude chapat a jedno som nasiel preto sa pytam... dobre dik ..tak ze ziadne pravidla ist rovno do toho dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
On: Tak som to videl vo filme.
A vzťah skončil skôr než vôbec začal.
V každom prípade jurito má pravdu, hlavne žiadne "hry". Ale je tu jedna výnimka- keď chceš zbaliť dievča, najskôr si ujasni prečo. Ak je to len preto, aby si mohol povedať že máš babu, tak ti nejde o skutočný vzťah, a v tom prípade si vlastne môžeš nájsť hocijakú. Vtedy môžeš postupovať podľa tých filmov, lebo podľa nich zbalíš akúkoľvek hlupaňu.
Ale ak chceš normálny vzťah, tak je to jednoduché, buď úprimný. Ak sa ti páči, povedz jej to. Ak máš chuť jej zavolať, proste to urob. Hotovo