čavte všetci, chcela by som sa opýtať, či by mi nejaký právnik nevedel pomôcť. Bývam na internáte a je to tu hrozné, ale to je jedno. Tento rok maturujem a chceli by sme natočiť video na tento internát, zosmiešňujúce video, aby každý vedel, ako to tu fung
je tu zima, v sprche tecie chladna voda, mame zakazane: počítace, kanvice, elektricke deky, zehlicky, proste všetko čo berie elektriku, raz za dva tyzdne mam ubytovačky, to znamena, že všetky veci musia ist do skrine, lebo v našich izbach budu ubytovaní hostia, raz za 3 mesiace chodime ako VPP upratovat okolo internatu odpadky, po 22 hodine hasit a spat, riaditelka je diktator, všetky vychovavatelky sa jej boja jak male deti, napr
@2 a teba tam niekto nuti byvat? ci ja mam ist teraz tocit vsetky zle veci a potom co z toho? existuju dva typy ludi.. ti co radsej budu na vsetko picovat a poukazovat, ale nic s tym nespravia a iba budu krcmovo hundrat alebo su tu potom ludia, ktori si to zariadia lepsie. mi nehovor, ze nikde v okoli skoly neexistuje byt/dom s prenajmom bytu alebo podnajom 1 izby kde to bude urcite lepsie
existuju dva typy ludi, ktorí príspevky, na ktoré nemajú odpoved´prehliadnu a tí druhí, ktorí píšú okolo toho omáčky, nie nič tu nie je, keby to bolo take ľahké tak to hned spravím ked sa na Slovensku budeme na všetko len pozerať a nič neriešiť a potom od všetkého utekať, potom náš štát bude takto vyzerať!
nas internat sa kazdy druhy vikend stava hotelom pre neznamych ludi, vtedy musime vsetko vypratat, poumyvat podlahu, oni tu prespia cez vikend a potom v pondelok zasa všetky veci idu späť, ja som na stredoskolskom ešte, my tu nie sme cez vikendy, ale je to hrozna otrava !!
je to tak no! a ešte musíme poriadne popratať aby hostia prišli zasa,všetko musi byt tip-top, vedenie je strasne na peniaze, chcu zarobit uplne na všetkom.
čo ti jebe to vážne? my musíme vypratať izby ale len na dve noci za celý rok keď je u nás na škole Gastrofestival a sú tu hostia a aj to len nejaké dve izby na chodbe, toto je moc..
a ten intrák nepatrí pod nejakú školu?? lebo keď je sám o sebe neviem či s tým niečo spravíte..
my sme mali teraz v škole kauzu, nekúrili nám v triedach tak sme zavolali markízu(ktorá to všetko prekútila ale neva) všetci sme odišli do haly a žiadali od riaditeľa vysvetlenie.. a potom všetci hromadne odišli lebo trepal kktiny.. ale čuduj sa svete od druhého dňa takže to stálo za to.. no ale zase to je štátna inštitúcia, takže je to niečo iné ako intrák ak je intrákom len tak sám o sebe neviem či niečo dosiahnete keďže vás nikto nenúti tam ostať riaditeľke to bude srdečne jedno či spravíte nejaké video, tipujem že ma na každú lôžko ďalších dvoch čakajúcich ľudí..
ja uz odchadzam mne je to jedno, že či niečo spravi, ale je strasna hnusoba, chcem vidiet ten jej ksicht ked to bude v telke alebo ked to niekde dame, ale neviem či je pravne v poriadku, hej videla som v spravach tu skolu s kurenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ten intrák nepatrí pod nejakú školu?? lebo keď je sám o sebe neviem či s tým niečo spravíte..
my sme mali teraz v škole kauzu, nekúrili nám v triedach tak sme zavolali markízu(ktorá to všetko prekútila ale neva) všetci sme odišli do haly a žiadali od riaditeľa vysvetlenie.. a potom všetci hromadne odišli lebo trepal kktiny.. ale čuduj sa svete od druhého dňa takže to stálo za to.. no ale zase to je štátna inštitúcia, takže je to niečo iné ako intrák ak je intrákom len tak sám o sebe neviem či niečo dosiahnete keďže vás nikto nenúti tam ostať riaditeľke to bude srdečne jedno či spravíte nejaké video, tipujem že ma na každú lôžko ďalších dvoch čakajúcich ľudí..