Dohadzujem vám firmy škola či si to musíte hľadať sami, či vás proste všetkých nahádžu do jednej firmy naraz. Má váš zamestnávateľ potom povolené zaplatiť vám za to ? Máte ju raz do roka či nejak pravideln
Škola vybavila (rozne firmy), zadarmo (má dovolené platiť ale riaditelia škôl to moc neuznávajú - neviem prečo), jeden deň týždenne v 3.ročníku + posledný mesiac 3.ročníka celý
Mali sme si ich hľadať sami a boli k ničomu, lebo v jednej cestovke som sedela celé dni na internete a v druhej na nás hádzali práce ako "odneste týchto 30 kíl v obálkach na poštu a pešo"
Na našej SŠ je to tak, že prax je až od III. ročníka a vraj len tri mesiace. Vybavovať si ju budeme sami a bude neplatená. Prax si môžeme vybrať - v akademickej knižnici, v banke, v cestovnej kancelárií... :p
prax sos podnikania nezaplatia, všetci naraz.... mali sme ísť po dvoch už od oktobra, potom sme mali byť v tepliciach, potom všetci v piešťanoch a teraz až po maturach všetci robiť poskokov na artfilme anoo anoo vyskúšate si všetky oblasti práce v hoteli áno áno áno
Ja som na SOŠke, prax mám každý druhý týždeň 4 dni. Pondelok mám školu, potom 4 dni prax. Ďalší týždeň celý školu atď...
Tento rok (3.) ju máme v škole. Budúci rok, si môžeme buď vybaviť sami, teda vybrať zamestnávateľa, a zástupca to s ním všetko dohodne, alebo cez školu do nejakej firmy v priemyselnom parku. Aj peniaze by mali byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vsak kde ma zaradili tam som bol,akurat som len bol z tych lepsich cize tri roky na jednom mieste,no len mi najdi cloveka ktory bude platit ked nemusi
najprv sme mali 3x za rok potom kazde dva tyzdne
a platená určite nebola
Škola vybavila (rozne firmy), zadarmo (má dovolené platiť ale riaditelia škôl to moc neuznávajú - neviem prečo), jeden deň týždenne v 3.ročníku + posledný mesiac 3.ročníka celý
Tento rok (3.) ju máme v škole. Budúci rok, si môžeme buď vybaviť sami, teda vybrať zamestnávateľa, a zástupca to s ním všetko dohodne, alebo cez školu do nejakej firmy v priemyselnom parku. Aj peniaze by mali byť.