Caute ludia prosim vas nevie niekto poradit ako to je na sos s praxou?? Moze si ju sami vybrat? Moze nam to skola nanutit? Resp nejake odvolanie na zakon co to upravuje?? Dakujem za rady
to som snad este ani nezazil ze by skola "urcovala" co budes robit. oni su sami neschopni a hlavne neochotni najst studentom kde budu praxovat. ak budes mat nieco co je v tvojom odbore tak to bude najlepsie, ale uplne postaci hocico si najdes. ak by s tym mali problemy tak sa mozes ohradit prave s tym ze skola ti ma zabezpecit miesto vykonu prace pre SOS prax nakolko si studentom danej SOS
Dakujem pekne, vies len problem je taky, ze prax mala byt vkuse 2 tyzdne, a oni si zmysleli ze namnto rozkuskuju na 4 mesiace ze budeme v skole sa striedat aby skola usetrila na personale a potom si vsetko ucivo este aj doberat.. To ma nasralo
na mojej škole nám zabezpečovali prax oni, mali sme zmluvy s prevádzkami a určovali nám oni kam pôjdeme a kedy, a nemohli sme proti tomu spraviť nič.
nemyslím si, že niečo na tom zmeníš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nemyslím si, že niečo na tom zmeníš