akože čo by som varila, úplne normálne jedlá ako kdekoľvek inde.. ako na intráku chápem keď nie je dobre vybavená kuchyňa, ale na priváte.. každý deň si varím všeličo možné
@xrumka s pudingom som nikdy nemala problém, len vtedy raz, keď mi vykypelo mlieko (a nakoľko som zachraňovala škody a odstavila ho na chvíľu, mi akosi nezhustol), len mi vždy robí trocha problém ustráži´t jedlo tak, aby neprihorelo a pritom nebolo surové. (Ale vcelku to ide
Ja neviem, mňa varenie baví a som dosť taký, že rád experimentujem, takže každý deň niečo iné treba skúšať, ak aj nemáš dobrú fantáziu, máš predsa internet.
chodil som na hotelku do Piešťan a tam na intráku nebolo treba variť, komplaex budov je pospájany chodbami a do jedálne sa dalo chodiť v papučkách na raňajky, obedy a večere ....niektore víkendy sa nevarilo ale to nebol problém niečo v meste slušne popapať ...........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak, variácií na cestoviny a praženice je veľa
okrem toho, nejaké kuracie mäso sa dá tiež jednoducho pripraviť na veĺa spôsobov
akože čo by som varila, úplne normálne jedlá ako kdekoľvek inde.. ako na intráku chápem keď nie je dobre vybavená kuchyňa, ale na priváte.. každý deň si varím všeličo možné
rezen so zemiakmi,
kung pao,
tiramisu,
alebo pecienku s ryzou - to som davno nemal
Ja neviem, mňa varenie baví a som dosť taký, že rád experimentujem, takže každý deň niečo iné treba skúšať, ak aj nemáš dobrú fantáziu, máš predsa internet.
ale aj taka hrachova polievka je uplne jednoducha. no to len vtedy, ak nie je jeden sporak na chodbu, lebo tu treba nechat na ohni dlhsie
alebo hoci aj krupicovu kasu som si zvykla robit na intraku atp.