Stáva sa aj vám niekedy, že spíte u svôjho milovaného/milovanej, celý deň sa snažíte neprdieť a pri zaspávaní to samo nejako vykĺzne a potom už len dúfate, že nič nepočul? Alebo naopak, že vy ešte nespíte a ste svedkom toho ako niekto po zaspaní púšťa pri
no mne sa stalo raz na jednej akcii, kde sme spali viacerí spolu na izbe, že som si ale strašne musela prdnúť, no ale snažila som sa vydržať a nejako nenápadne sa odtafáriť na hajzel, čo sa mi aj podarilo no vzápetí na hajzel išla jedna baba a naplnú hubu spustila čo to tam je za strašný smrat trapas jak hovado, ale ja som sa tvárila že nič , že to tam už bolo
Ja prave dost casto ked som u toho svojho tak sa to snazim nerobit, ale stalo sa mi minule, ze som sa v polospanku zabudla, ze som vlastne u neho a pustila ducha. Hrozny smrad to bol. Ale neviem ci bol hore. Snad nie
@slivkasilva ja sa za prdenie nehanbim,pred priatelkov ani znamymi nemam problem,no ked uz som v slusnejsej spolocnosti tak sa viem dat dokopy a vybehnut njekam von...
Ja som to uz sem pisala do takeho fora co som vytvorila. Pocula som prdiet. Pocula som jednu spoluziacku strasne davno prdiet po tom ako zaspala a tiez su tieto veci pre mna strasidelne. Teraz som ale bola na dlhsom vylete a robila som to bud na wcku, alebo ked vsetky zaspali tak som pustila sem tam nejake tiche.
raz sa mi stalo ze som sa zobudil na to ze som si prdol(v spanku-prebudilo ma to), v prvom momente som myslel ze som sa posral, no vo chvilke mi doslo ze to bol iba "vypar",no ten prvotny pocit posratia bol fakt sila Inak stava sa mi niekedy ked zaspavam a uz som tak polozaspaty, ze sa mi chce prdnut a ked to pustim mam pocit ze to ide von kompet to je tiez psycho odporucam kazdemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no tak uz prispej