Plačem strasne casto a niekedy aj bez dôvodu... Ale tak čo ja viem, nedavno som prerevala strasne silnym nezastavitelnym plačom od dojatia film 50x a stále poprve (inak da sa pozrieť online zdarma v češtine tusim).
Alebo na vianoce som sa dosť rozplakala dojatim pri rozprávke Lotrando a zubejda
@bebekex@12 odmysliac si fakt, že niekedy ma fakt vie rozplakať hocičo (niekedy znamená prevažne pms, ale nie nevyhnutne), ale ja som rada, ak preplávam šírku bazéna, a ony tam stvárajú hentaké veci? A tak synchronizovane? Ja by som nevedela synchronizovane ani chodiť, je to fascinujúce
ok, ja mavam silne PMS a raz som hrala Farmville na mobile a ked tam nenakrmite kravu, tak ona ma taky smutny pohlad, a ja som sa rozplakala, ze co som to za cloveka, ze jej nedam najest a ona ma take smutne oci aaaa....vysvetlovanie rodicom, kedze som v tom case sedela pri nich, bolo komplikovane a plne vzlykov...oco to dodnes nepobral...
a potom raz som sa rozplakala lebo som drzala obzvlast prisnu dietu a boli sme na dovolenke a chcela som ju porusit len raz, dat si vyprazane kalamre a oni ICH NEMALI ! rozrevala som sa ako mala
Fú. Dobrá otázka. Neviem presne. Ale dnes som sa rozplakala kvôli tomu, že som štetec z laku na nechty namiesto do laku namočila do odlakovača.
Lebo mi nič nevychádza v poslednej dobe a všetko či chytím do rúk sa dojebe, tak ma to dostalo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo na vianoce som sa dosť rozplakala dojatim pri rozprávke Lotrando a zubejda
presne pre toto
a potom raz som sa rozplakala lebo som drzala obzvlast prisnu dietu a boli sme na dovolenke a chcela som ju porusit len raz, dat si vyprazane kalamre a oni ICH NEMALI ! rozrevala som sa ako mala
Lebo mi nič nevychádza v poslednej dobe a všetko či chytím do rúk sa dojebe, tak ma to dostalo už
ale inak keď mám pred krámami tak revem nad každou blbosťou