No ak mam pravdu povedat este som nikdy nedala chalanovi facku ... len raz som kopla tam kde som nemala ale to si zomna utahoval takze si zasluzil .. a inac vobec
hej, jedneho byvaleho som fackovala vzdy pri sexe, strasne ho to vzrusovalo. vyzeral potom, ale nevadilo mu to. A este by som aj zalovila viac v pamati ci hej, ale toto ma napadlo ako prve. Ale ked uz, paste pouzivam radsej.
ja obcas plieskam chlapov, ale to len tak nezne ale raz sa podarila aj silnejsia, ked si dovoloval viac, ako mal...vtedy som sa sama cudovala, odkial som zobrala tolko sily
Takú poriadnu si pamatám iba jednu. Mojmu terajšiemu. Dôvod? Klamal mi. no Vlastne... Nahovoril mi určité veci ešte v čase ked sme spolu len začínali vrámci predvádzania sa a nikdy sa nepoopravil. až raz asi po pol roku sa k tomu priznal. Tak ma to nštvalo že som mu proste pridrbala. Neznesiem ak mi niekto klame. Chvalabohu, tamto bolo dúfam prvý a posledný krát... A myslím, že ho to fakt bolelo. lebo mňa štípala dlaň dosť dlho
napr. na chate sme hrali sedmičku a chalani už nechceli piť tak boli machri, že im budem dávať facky po pár úderoch si to hneď rozmysleli a vrátili sa k alkoholu
No ja ked ratam aj segru som dostal možno 10-15 krat za cely zivot a take šupy boli možno 2, takže ty si asi z tych čo rozdavaju šupy a mas pravdu naco stat
Tak baby ked to tak hodnotim sa teda nezdate ake ste ,,drsňačky" sice to nezodpoveda mojim ani čo tak počuvam chalanov skúsenostiam ale aby sme sa mali na pozore
@modrykonik Kazdy by nato inak reagoval,moja reakcia po facke(ak by sa podarila samozrejme,necakana) by bola taka,ze by som ju je.ol o zem,alebo by som sa napriahol,a taku jej zaje.al,ze by ju 4x otocilo.Takze nie kazdy na to reaguje s pokojom,pozor na to,ticha voda brehy myje!!!
ja som raz dostal od jednej babi taku facku ze som sa spetal az po desiatich minutach. ale ta baba bola skoro ako chalan prvich 10 sekund som citil ako bi mi niaki chalan pravi hak.
ja som raz dostal od jednej babi taku facku ze som sa spametal az po desiatich minutach. ale ta baba bola skoro ako chalan prvich 10 sekund som citil ako bi mi niaki chalan dal pravi hak.
...teda aspon ja osobne si myslím že sa mi nepodarila......bolo to na chate ked som pred nejakou dobou pred terminom tej chaty sa rozišla s byvalým( až na 3.raz!!!!!) a on mi chcel niečo vysvetliť no ja som už od neho nechcel počuť ani slovo , ani ho vidieť a pod.......(aj z toho dôvodu že som vedela o tom že den predtym sa rozpraval s mojou matkou-čiže zrejme sa chytil jej slov...)...no a neustale za mnou behal ako daky pes tak som to už nevydržala a 3x som mu strelila....bola to hrozna chatovačka......všetkym skazil chatu....a ja som sa bohužial ,,musela" na tom podielať......take nervy som ešte v ZIVOTE nemala.....nebyť mojej trpezlivosti tak bud by ho chalani davali dokopy na chate alebo by v nemocnici ležal na iske.....malo chybalo k tomu aby som ho sotila zo schodov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A inak bolo aj viac prípadov, ale nepamätám si dôvody, väčšinou to asi bolo počas bitky.
Ale raz som potom dostala ja na otočku trikrát takú
Napíš mi tsku.
Taká baba ako ty je poklad.
A mňe by si nemohla riadne nastrieľať?
Aspoň by si sa natrénovala.
Nastrieľať(facky)