No takze tato diskusia je zalozena na pocest nam deviatakom, ktori uz v utorok navzdy opustia zakladne skoly a tym uzavru jenu eru svojho zivota . A chcem sa spytat ako bude vyzerat vas zaverecny program (ak teda nijaky mate)...ci budete spievat nijaku
noo budeme spievat a prechadzat po vsetkych triedaach sa lucit a taak xDD alee sa musim este naucit slovaaaa xDDD..........aaa potooom oslavovaat xDDD hehe naa chatku a taaak xDDD
noo budeme spievat pesnicku, aj ked asi welmi trapne ale to nevadi a len citat prihovor okrem toho a potom mame rozluckovu ako len trieda a mala by tam byt aj triedna ale to az poobede a vecer
dostaneme cumliky, ucitelom dame kvety- oni nam vysvedcenia zaspievame celej skole a pojdeme domov...no a asi nejake prihovory od nas a od ucitelov budu...
tuším sme mali záverečnú od Ine kafe.bola som tam ale cukríky som nerozhadzovala sedela som v triede a jedla tie ktoré som si ukradla a potom sme šli do baru a potom ešte do jedného baru. potom som im povedala že ich už nikdy nechcem vidiet a vo velmi čudnej atmosfére opustila bar. staré dobré časy
my ekd sme boli deviataci sme spievali rped celou skolou v telocvicni zazvon zvonecku ,zazvon este raz ,a pritom sme vsetci plakali ,bolo to strasne pekne a dojemne ,a potom zaverecne vyhlasenie pochval riaditelom skoly a isli sme do tried ,kde sa rozdalo vysvedcko ,,niektori potm uzu hned odisli ,ale niektori z nas (napr ja ) sme sa boli osobne rozlucit s niektorymi ucitelmi ,ktorych sm,e mali radi a az potom sa slo domov )
no my ideme spievat aj tak sme stale frajeri,musim uz ist,vyrobena pre mna a neda sa ujst este ze tam enbudem lebo to bude trapne take blbe pesnicky ale aj tak mi bude smutno za spoluziakmi niektorymi
nooo nabityy prograam.. prihovory pred celou skolou, pesnicka, potom po triedach rozdavat kolace, kazdemu uc. kvet, v kazdej triede este pesnicku.... a vysvedcenie........ a domooov jaj tesim saa
Máme program v kulturáku... scénky a tak... nakoniec rozdáme učiteľom kvety, zaspievame záverečnú, rozdajú už v triede vysvdečko a potom po triedach ideme spievať aj tak sme stále frajeri =D
no my sme oslavovali jeden den ze rozlucenie sa medzi triedou a druhy den bola skolska diskoteka akoze rozlucenie sa s ostatnymi triedami...takze sme tancovali o dusu xD ale bolo super....az na to ze zase boli skupinky ale co uz...ale normalne my budu ti moji spoluziaci/spoluziacky chybat...aj ked sme sa nemali vzdy najviac v laske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
U nás deviataci pustaju pesnicku (nespievaju)behaju po tridach bombarduju ludi cukrikmi cumlikmi a balonami
@pawliee ale to ste prima-ci ne?