Ja som také niečo zažila keď som mala 14. Jednoducho ser na neho, aj keď ho máš rada. On to neberie vážne. Buď je nerozhodný, alebo sa len tak zahráva.
Ale v každom prípade ja by som na tvojom mieste dala od neho ruky preč.
Von s ním môžeš ísť,ale iba ak ťa zavolá on,sama sa na tú úroveň neznižuj. Ale zásadne sa s ním už vôbec nedávaj znova dokopy. Ja som zrobila tú istú chybu a po týždni sa so mnou opäť rozišiel.
P.S: A daj si pozor na gramatiku,lepšie by sa to čítalo.
@1 to je blbost... "uzivat" sa da aj ked mas vztah... podla mna prave vtedy sa da naozaj uzivat, ked ma clovek vztah. aj ked v tom veku to je diskutabilne, co sa da nazvat vztahom...
@kattyss vykašli sa na to ... ako by ťa mal naozaj tak rád ako píše, tak by si pre neho bola prvoradá...len sa s tebou hrá lebo asi tuší, že ti na ňom záleží alebo niečo také.
sama si už načrtla riešenie takže čo si myslím? že je dosť zlý herec a nedomyslel svoj charakter keď sa ľudia rozhodnú niečo odčiniť a/alebo čosi zachraňovať, postavia to dočasne na prvé miesto.
to vieš, "chodil s tebou", iná sa mu asi páčila viac a prejavila záujem, tak sa s tebou "rozišiel", tá nedala, tak skúša, či ty si stále ochotná. ser naňho. alebo neser, ale potom sa neľutuj, keď ťa využije.
mno dovol... sice tym ze ti je 15 rokov by si mala mat este zit wo svojom LALALAnde plneho kamaratstva a slnecneho svetla a podobneho bullshitu, ale casom dostanes ranu ktora zaboli.
takýchto magorov ešte zažiješ, aj ja som takých vela poznala a vždy naivne som si namýšlala to čo nebolo..chyba..teraz by som sa takému vysmiala do očí..takže jednoznačne keď ti napíše buď ho ignoruj alebo takým výsmešným štýlom mu daj jasne najavo o čo prišiel a nech ide kade lahšie keď si to ani teraz neváži..a určite s ním nikam nechoď, to by si ublížila sama sebe,lebo by sa v tebe znovu city prejavili a to snáď nechceš zažívať znovu to sklamanie :/
je mu jedno ci to budes ty ci niekto iny, je sam a niekoho pri sebe potrebuje, ked ho to prejde zase ta necha, aj ja som bol taky takze viem o com hovorim
Nezahoď šancu, je to môj čisto subjektívny názor, ale ak k nemu ešte niečo cítiš, tak choj. Aby si to neskôr neľutovala...NO nedaj mu hneď na podnose svoje city, neprezraď sa hneď....ale hlavne ho neignoruj...budeš sa trápiť....spravila som rovnakú chybu a už sa so mnou nebaví 3 roky....a ja si vyčítam prečo som vtedy nekonala inak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ak máš 15 ako uvádzaš, rozhodne toto nebol prvý a ani tvoj posledný chalan
Ale v každom prípade ja by som na tvojom mieste dala od neho ruky preč.
Ak sa nechceš (ešte raz) popáliť
P.S: A daj si pozor na gramatiku,lepšie by sa to čítalo.
Peace
fakt.
@1 to je blbost... "uzivat" sa da aj ked mas vztah... podla mna prave vtedy sa da naozaj uzivat, ked ma clovek vztah. aj ked v tom veku to je diskutabilne, co sa da nazvat vztahom...
ser na chlapcov, sú to debili...
Ked sa powe vztah, tak to je hned ta druha vec co ta napadne, kazdy kdo produkuje testosteron na to mysli,...
@Lucia199513
mno dovol... sice tym ze ti je 15 rokov by si mala mat este zit wo svojom LALALAnde plneho kamaratstva a slnecneho svetla a podobneho bullshitu, ale casom dostanes ranu ktora zaboli.
debil