Dnes večer ide na MARKÍZE Posadnutá HD to s tou Beyonce čiže nepoznám obsah až tak dobre a na JOJ ide Miss Marec, je to hlúpe o nič nejde ale i tak sa neviem rozhodnúť ktorý z filmov si pozrieť chcem niečo dívať a nechcem kukať hovadinu a potom prepnúť.
@fluptak Eragon je otrasný katastrofický film...totálna lúza a opad. Oproti knihe sa to nechytá ABSOLÚTNE. Kniha je miliónkrát lepšia. Kniha a film sú dve odlišné veci...to sa nedá ani porovnať.
@lawey DW nvm čo je (fakt ma nenapadá čo by to mohlo byť...ešte by som Ti mohol odporučiť LotR maratón.......alebo už spomínaný SW maratón....ale ani HP maratón by nemusel byť zlý......
@marleymt Skôr mať tak tie tvoje problémy, lebo akože už mi je dosť smiešne z toho, ako tvoj trápny výrok "mať tak tvoje problémy a plat prezidenta, " vidím v každej riti, vidno že nemáš iné na práci a navážaš sa tu tými akože zaujímavými frázami chod spať.
No tak na sťahovanie už neni čas sťahuje sa to minimálne hodinu aspoň mne a teraz chytro nájsť niečo dobre na sťiahnutie čo ma bude baviť pozerať neni na krátku chvíľu.
aha, a očividne sa to tu píše viackrát, lebo si to aj autor všimol
@drobec186 prepáč zlatko, ale to asi nebol môj, ja som to tu napísala možno druhýkrát za život, rozdiel medzi mojimi a tvojimi problémami je v tom, že ty tu svoje prezentuješ a o mojich nevieš a spať by som aj išla, keby nemám ešte robotu, takže až o pár hodín Ale ty utekaj, lebo ti za chvíľu pôjde film, tak aby si zbytočne prepínať nemusela cmuk pa, niekedy môžeme aj popísať
@firestorm aj Eragona, Brisingra, Eldest (4. zatiaľ nie)........ale máš pravdu, že je to slabší odvar od knihy, to uznávam......to je asi rovnako ako pri HP......pre mňa dosť podstatné časti vo filme vynechali (napr. v dvojke nebolo spomenuté, že Filch je moták -.- )
@marleymt Aké ty máš problémy nechcem ani vedieť o jednom som sa práve dozvedela dobre moja stojím si za svojím, tvoje výlevy lesby ma nezaujímajú ani nič z tých riadkov, to prezentuj inej čús.
@michalb25 ved jasné boli časy ked som sťahovala, ale to je hodina zabitá sťahovaním a kým nájdem nejaký vhodný film vôbec ktorý stiahnem toto mi o hodinu pojde proste dnes klud doma chcem si pozrieť niečo čo je v ponuke
@drobec186 pravda preto si vyberiem film dva ráno dam ho sťahovať odídem do práce a keď sa vrátim už sú ale tak občas ma láka pustiť TV ale ked niektoréveci idu aj na nete (online) a bez blbej reklamy....
@michalb25 ved jasné je ich dosť, ale každému sa páči niečo iné každý ma iný vkus na film. Mna ak nezaujme ak nieje na aký mám chuť nebude ma baviť nebudem ho pozerať tréba dobre zvážiť a pozistiť o čom film je, opýtať sa na názor, preto toto forum nechcem kukať pičovinu a potom prepínať potom nebudem mať nič z nijakého z tých dvoch
@drobec186 aha takže aký žáner máš radšej osobne by som si pozrel ten Miss Marec mam rad komedie... a Posadnuta? hm spevacka v hlavnej ulohe myslim hovori za vsetko ale tak uvidis sama. sak stale mozes prepinat medzi oboma filmami
@michalb25 ved jasné dá sa prepnúť ale potom neviem ako ten prvý film začal a niečo mi z neho ujde a už to nie je ono. Radšej to nechcem olutovať no nič som rozhodnutá tak uvidím D
@marleymt Ty čo si jak retardovaná? More sa choď vyspať ked mi tu kokotiny tácaš. Hej ? jasné načo vlastne písať fórum o čomkoľvek ked všetko mám na google? Načo chodíme do školy ked sa môžme učiť z google? kokos, asi o čom by toto fórum bolo keby si to nenájdem v google čo? more ako ty si ma rozplakala teraz, silno sa smejem z teba strááášne zaujimavé normálne sa hambím že som to radšej nenapísala do google ách. Načo mi to tu píšeš mna to vonkoncom nezaujímavá čo TY si o tom myslíš vieš čo? Takú radu ti dám chod si to vyžalovať na www.google.sk čaves a už prosím ťa sem nič nepíš maximálne sami to hnusí ..
@drobec186 ty si postla fórum, ja naň reagujem, ak sa ti hnusí, buď nečítaj, alebo nabudúce nezverejňuj somariny a nereaguj ako 13 ročná pubertiačka na facebooku, ktorá si myslí, že keď použije škaredé slovo, tak bude cool a nebezpečná šelma, pretože sa takej veľmi podobáš aj napriek svojej 18stke a krásnym vlasom.
Diskusné fórum je o tom, aby človek zisťoval názory iných, ich pohľad na vec, nie aby sa pýtal na každú somarinu, ktorú si (ako tuto Eragona) môže vygoogliť. Pozri sa hore, na komenty od ľudí, čo ti radia. A ak ťa nezaujíma o čom tu točím, resp. AK nevieš nájsť normálne argumenty na obhájenie svojho názoru alebo neviem čoho, čo tu presadzuješ, radšej sa zvrtni na päte na nejaký...ako by som to...jednoduchší portál.
Alebo normálne polož otázku. Ale tým, že niekomu budeš nadávať a urážať ho bezhlavo len kvôli tomu, že reaguje na tvoje fórum, v živote veľa nedosiahneš.
Jop, a teraz ma pošleš do hája a napíšeš, že toho dosiahneš oveľa viac ako taká špina ako som ja. Ja ti to len prajem.
@marleymt nejdem ťa nikam posielať akurát si ma tak pobavila ako si serieš do huby bolo milé čítať. Ten druhý odstavec by si si mala prečítať ty a zamyslieť sa, o čom to fórum potom je, zisťovanie názorov ľudí? A nerobím to? Ty mi tu píšeš tie tvoje "somariny" s googlom, to mi nepripadá ako názor, ktorí by mi nejako pomohol, ak je fórum o tom o čom točíš v tých riadkoch. Tak načo sa tu zakladajú fóra? ľudia hore sa tu o Eragone diskutovali takže snáď to dokážeš pochopiť že som sa to spýtala na mieste nebudem s tým utekať do googla, nato je FÓRUM ..
13 ročná pubertiačka, no zrejme si ňou ty, keď mi tu dávaš tie múdrosti .
Ujasnime si, o čo tu ide. Vrátim sa, ak dovolíš, k tvojmu úvodnému príspevku do fóra.
Ja zvyčajne, keď sa rozhodujem medzi dvoma filmami (ak teda súrne chcem niečo pozerať a môže to byť len jeden z nich), tak si pozriem na ten film recenzie. Za pár minút si vygoogliš veľmi veľa stránok a prečítaš si obsah, myšlienku prípadne si pozrieš ukážky a môžeš sa rozhodovať podľa toho, čo z toho je tebe milšie, a čo sa tebe viac pozdáva.
Hneď v úvode totiž píšeš, že ti dosť záleží na tom, akí herci to hrajú, či sú TEBE sympatickí (mimochodom, nominatív plurálu, s mäkkým i). Preto mi príde divné pýtať sa na názor ľudí z diskusného fóra, o ktorých je zrejmé že
- nezvyknú pozerať televíziu
- ti pravdepodobne poradia podľa svojho vkusu, ktorý sa pravdepodobne nebude zhodovať s tým tvojím
- ti pravdepodobne navrhnú, aby si si stiahla niečo iné
A ty sa potom aj tak rozhodneš podľa svojho vlastného názoru. Preto nerozumiem, že keď v úvodnom príspevku v podstate prednesieš svoj názor, potom ďalej chceš, aby ti niekto poradil. A nerozumiem ani presne, v čom chceš poradiť, keďže tvoj vkus nik nepozná, recenzií na film je na nete určite dosť a obsahy sú tiež voľne dostupné.
Čo sa týka malichernosti tvojho problému, narážam na to, že sledovať večer v televízii dva programy, ktoré bežia súčasne, to nie je za ťažké peniaze, to nie je na dvoch rôznych miestach, a to prepnutie z jednej stanice na druhú, ak by ťa film, pre ktorý sa rozhodneš, naozaj nebavil, ťa skutočne nezabije. Preto mi prišlo vtipné, akú veľkú a ťažkú vedu z toho robíš. Pretože vážne neviem, čo si od tohto fóra čakala - názor na filmy si nechcela, ani recenziu, ty si len chcela, aby ti niekto povedal "kukaj tamto" a ty by si si to zapla - a vôbec by ťa netrápilo, že ten človek môže mať na to odlišný názor, ako ty. Preto mi celé toto fórum prišlo nezmyselné a preto ten prvý komentár.
Keby bola otázka postavená o trochu inak, uvediem príklad: "Videli ste tieto filmy? Ktorý z nich sa vám viac páči a prečo?" alebo "Aký je váš názor na tieto filmy?" Alebo čokoľvek, čo znie aspoň trochu tak, že by sa k tomu dalo rozumne vyjadriť, tak by to bolo celkom normálne fórum a ja by som si tiež ušetrila takéto odpovede.
Nuž ale okej, nebolo, tak som si odoslala komentár, aký som odoslala.
Rozoberme si teraz tvoju reakciu na môj komentár: VRRRRRR. Automaticky som najväčší idiot, somár, trápne decko a čo ja viem čo všetko ešte, len aby si ma mohla pourážať. (Človek, ktorý ti cca v 3 komente zopakoval to isté čo ja, to už bolo v poriadku.) Tak som si ani ja neodpustila arogantnú odpoveď. Ty si ma označila za lesbu. Prepáč, ale toto je fakt detinské. A takto to šlo postupne ďalej, až sme sa cez zopár mimoriadne funkčných vulgarizmov dostali až sem. OK, fajn, diskusia prebehla.
Posledná časť, ktorej sa budem venovať a už mi dajte s týmto pokoj, mám inšie veci na práci, bude Eragon.
Naozaj je jednoduchšie spýtať sa v mori komentárov, čo to je a čakať že si to niekto nájde a odpovie ti na to, keď za pár sekúnd máš cez google dokonalú informáciu o tom všetkom?
Toto skrátka nepochopím, preto sa správam tak, ako sa správam. Ak ťa to urazilo, ospravedlňujem sa, pozdravujem kohosi do statusu (neviem kto to bol, ale niekto známy) a ešte si dovolím dodať, že názor nie je ani pridávanie obrázkov, ani dodávanie informácií. Takže táto debata je celkovo definične zlá, ďakujem.
@marleymt pozri dievča, tie tvoje maximálne dlhé a neužitočne romány si vypisuj inde a nie na moju adresu, povedala som ti že ma to absolútne nezaujíma, neviem čo je ťažké pochopiť na tom, že ked založím fórum budem diskutovať v ňom a nie si to googliť. Doposiaľ nikto mi neprišiel taký nechápavý ako ty. Skákať môžeš do svojej matky alebo kamarátov ak to im nevadí, ja som položila jasnú otázku, nejde o život aby si mi tu dávala tieto rady. Ak to stále nechápeš, nezapájaj sa do žiadného fóra ak mieniš vyskakovať s nejakými odkazmi na google. Pochopiteľne kto tie filmy nepozná nebude o nich debatovať, pochopiteľne komu to príde blbé lebo nepozná moj vkus nebude sa vyjadrovať. Tak nepochopím ja, prečo si ma tu odkázala na google, ide tu o to fórum ak niečo napíšem doňho, alebo sa v ňom o niečom diskutuje spýtam sa na mieste, ľudí a nebudem si to googliť. Je to o diskutovaní, keby že si mám všetko nájsť na googli nemusím sem vôbec chodiť, ale ako si povedala o názoroch. Prvý odstavec som nedočítala celý a ten zvyšok mi nestojí ani za prečítanie. Tak sa ušetri nabudúce mňa tieto básnické trápne výlevy maximálne nezaujímajú
@marleymt Keď sa popozeráš vyššie nájdeš asi 6 výsledkov o výraze "Eragon" v tomto fóre. Kedže sa tu spomínal a tí ľudia hore o ňom niečo písali spýtala som sa na mieste čo to je kedže o tom hovoria, niečo naozaj zaujímavé? je to také dobré že o tom tu pár ľudí debatuje? Nezabijem sa ak mi nikto nič neodpovie, ale len preto že to tu spomínali tak sa to TU pýtam! Keby ide o život tak si to určite vigooglim ale o nič nejde ty tu z toho dobre že nerobíš knihu už som ti napísala že si mi nasmiech? Zmizni prosím ťa dosť mi tu skáčeš od témy
@marleymt no keď možno bude aj ja na úrovni básnika, potom sa s tebou môžem debatovať o tom aký príbeh vydám. Väčšina z toho čo si napísala boli nezmysli na ktoré nemienim radšej ani reagovať Marley!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
» www.csfd.cz/film/240936-pos...
skor to miss marec to vyzera lepsie
idem aj ja, keď tak nad tým uvažujem
ozaj ja si čo pozrem? HP maraton? DW maraton? na oba maraton osm mala prednedavnom chutky...
No tak na sťahovanie už neni čas sťahuje sa to minimálne hodinu aspoň mne a teraz chytro nájsť niečo dobre na sťiahnutie čo ma bude baviť pozerať neni na krátku chvíľu.
Som rada že sa bavíte, ale prosím k meditu veci
aha, a očividne sa to tu píše viackrát, lebo si to aj autor všimol
@drobec186 prepáč zlatko, ale to asi nebol môj, ja som to tu napísala možno druhýkrát za život, rozdiel medzi mojimi a tvojimi problémami je v tom, že ty tu svoje prezentuješ a o mojich nevieš a spať by som aj išla, keby nemám ešte robotu, takže až o pár hodín Ale ty utekaj, lebo ti za chvíľu pôjde film, tak aby si zbytočne prepínať nemusela cmuk pa, niekedy môžeme aj popísať
@drobec186 počkaj, toto si spravím screenshot
máš na svedomí že mi práve zabehlo jablko a hnusne sa dusím
okej okej, debatu na tejto úrovni čím skôr ukončiť. bye bye, zase nabudúce, dosť bolo srandy na dnes
» lmgtfy.com/?q=Eragon...
Diskusné fórum je o tom, aby človek zisťoval názory iných, ich pohľad na vec, nie aby sa pýtal na každú somarinu, ktorú si (ako tuto Eragona) môže vygoogliť. Pozri sa hore, na komenty od ľudí, čo ti radia. A ak ťa nezaujíma o čom tu točím, resp. AK nevieš nájsť normálne argumenty na obhájenie svojho názoru alebo neviem čoho, čo tu presadzuješ, radšej sa zvrtni na päte na nejaký...ako by som to...jednoduchší portál.
Alebo normálne polož otázku. Ale tým, že niekomu budeš nadávať a urážať ho bezhlavo len kvôli tomu, že reaguje na tvoje fórum, v živote veľa nedosiahneš.
Jop, a teraz ma pošleš do hája a napíšeš, že toho dosiahneš oveľa viac ako taká špina ako som ja. Ja ti to len prajem.
@marleymt zlatik ty si odkedy lesba?
13 ročná pubertiačka, no zrejme si ňou ty, keď mi tu dávaš tie múdrosti .
@drobec186
Ujasnime si, o čo tu ide. Vrátim sa, ak dovolíš, k tvojmu úvodnému príspevku do fóra.
Ja zvyčajne, keď sa rozhodujem medzi dvoma filmami (ak teda súrne chcem niečo pozerať a môže to byť len jeden z nich), tak si pozriem na ten film recenzie. Za pár minút si vygoogliš veľmi veľa stránok a prečítaš si obsah, myšlienku prípadne si pozrieš ukážky a môžeš sa rozhodovať podľa toho, čo z toho je tebe milšie, a čo sa tebe viac pozdáva.
Hneď v úvode totiž píšeš, že ti dosť záleží na tom, akí herci to hrajú, či sú TEBE sympatickí (mimochodom, nominatív plurálu, s mäkkým i). Preto mi príde divné pýtať sa na názor ľudí z diskusného fóra, o ktorých je zrejmé že
- nezvyknú pozerať televíziu
- ti pravdepodobne poradia podľa svojho vkusu, ktorý sa pravdepodobne nebude zhodovať s tým tvojím
- ti pravdepodobne navrhnú, aby si si stiahla niečo iné
A ty sa potom aj tak rozhodneš podľa svojho vlastného názoru. Preto nerozumiem, že keď v úvodnom príspevku v podstate prednesieš svoj názor, potom ďalej chceš, aby ti niekto poradil. A nerozumiem ani presne, v čom chceš poradiť, keďže tvoj vkus nik nepozná, recenzií na film je na nete určite dosť a obsahy sú tiež voľne dostupné.
Čo sa týka malichernosti tvojho problému, narážam na to, že sledovať večer v televízii dva programy, ktoré bežia súčasne, to nie je za ťažké peniaze, to nie je na dvoch rôznych miestach, a to prepnutie z jednej stanice na druhú, ak by ťa film, pre ktorý sa rozhodneš, naozaj nebavil, ťa skutočne nezabije. Preto mi prišlo vtipné, akú veľkú a ťažkú vedu z toho robíš. Pretože vážne neviem, čo si od tohto fóra čakala - názor na filmy si nechcela, ani recenziu, ty si len chcela, aby ti niekto povedal "kukaj tamto" a ty by si si to zapla - a vôbec by ťa netrápilo, že ten človek môže mať na to odlišný názor, ako ty. Preto mi celé toto fórum prišlo nezmyselné a preto ten prvý komentár.
Keby bola otázka postavená o trochu inak, uvediem príklad: "Videli ste tieto filmy? Ktorý z nich sa vám viac páči a prečo?" alebo "Aký je váš názor na tieto filmy?" Alebo čokoľvek, čo znie aspoň trochu tak, že by sa k tomu dalo rozumne vyjadriť, tak by to bolo celkom normálne fórum a ja by som si tiež ušetrila takéto odpovede.
Nuž ale okej, nebolo, tak som si odoslala komentár, aký som odoslala.
Rozoberme si teraz tvoju reakciu na môj komentár: VRRRRRR. Automaticky som najväčší idiot, somár, trápne decko a čo ja viem čo všetko ešte, len aby si ma mohla pourážať. (Človek, ktorý ti cca v 3 komente zopakoval to isté čo ja, to už bolo v poriadku.) Tak som si ani ja neodpustila arogantnú odpoveď. Ty si ma označila za lesbu. Prepáč, ale toto je fakt detinské. A takto to šlo postupne ďalej, až sme sa cez zopár mimoriadne funkčných vulgarizmov dostali až sem. OK, fajn, diskusia prebehla.
Posledná časť, ktorej sa budem venovať a už mi dajte s týmto pokoj, mám inšie veci na práci, bude Eragon.
Naozaj je jednoduchšie spýtať sa v mori komentárov, čo to je a čakať že si to niekto nájde a odpovie ti na to, keď za pár sekúnd máš cez google dokonalú informáciu o tom všetkom?
Toto skrátka nepochopím, preto sa správam tak, ako sa správam. Ak ťa to urazilo, ospravedlňujem sa, pozdravujem kohosi do statusu (neviem kto to bol, ale niekto známy) a ešte si dovolím dodať, že názor nie je ani pridávanie obrázkov, ani dodávanie informácií. Takže táto debata je celkovo definične zlá, ďakujem.