ja som sice pravacka ale s lavou rukou neviem nic ja sa pomaly ani poskrabat s nou neviem za zivotne vitazstvo povazujem ze si nou viem dat maskaru ale hokejku drzim ako lavacka O___O
(asi to je tym ze som tak kyptava ze ani hokejku neviem chytit
som ľavák, robím všetko ľavou, ale viem aj pravú ruku použiť (keby na to prišlo..vedela by som sa najesť, použiť žiletku, napísať SOS, aj tresnúť niekomu) ale myslím, že nie som oboj-len ľavák
@lucina223 a ked mi to nikam nepasuje tak co to potom je? lebo mne to vlastne nikam nepasuje raz drzim raz raz hentak zvycajne mi daju lavacku lebo to nema zmysel mi nieco vyberat ja to drzat neviem
pravou strihám, držím myš v pravej a príbor držím ako praváčka, ale to je tým, že všetko je robené pre pravákov, tak sa jednoducho musíme niekedy prispôsobiť.. no a čo? aspoň sme zručnejší potom
no ja v podstate robím všetko ľavou rukou .. ale viem písať a tak aj pravou, ale moja kamoška je tiež ľaváčka a keď píše pravou, tak to teda dopadne mne nerobí problém ani ľavá, ani pravá, iba všetko robím ľavou. Asi zo zvyku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(asi to je tym ze som tak kyptava ze ani hokejku neviem chytit
ty si ľavák? ja som asi zaspala dobu
Ale inak...neviem o akých hokejkách sa tu bavíme,ale ak myslíš floorbalové,tak nechápem prečo ti nedajú takú s rovnou čepelou (aj také sú...)
napr. hokejku, ping-pongovu raketku alebo futbal a taketo športove veci robim ľavou
Ja robím všetko ľavou. Pravou ovládam jedine myšku. Aj to len preto, že naľavo sa mi proste nehodí. A ešte...čočky si dávam do očí pravou.
Ale inak mám pravú ruku celkom ľavú
Lyzicku drzim v pravej ruke. Nozik v lavej a vidlicku v pravej.
Jednorucne sporty (tenis, bedminton, pingpong, volejbal...) hram pravou rukou
Obojrucne sporty (strelba so zbrane, golf, baseball) drzim ako lavak.