Može byť hunter tank? Priateľ mi totižto ukazoval, aký eq si zbiera... A zrazu pozerám, že tam má HB (ako hunter) tak som sa smiala, že načo mu je HB a on mi úplne spontánne povedal, že chce byť tank
ak myslis HB ako hitpoint bonus ale to je magotina hunter nema sancu byt tank ...
este tak male dungy dokaze tankovat cez peta ale uz od OL nema sancu to udrzat
Crepy davaju petovi prilis vela a hunter na telo je jak pepier
Potom ak si myslela ako cisto hunter tank a ne pet je to blbost nema jak nabrat riadne agro, ak ma daco na sebe moc blizko dostava meele zonu a vytahuje meciky alebo co vlace so sebou
Celkovo je to zhrunute Hunt max cez peta meda/prase/gorila a to len na dungy pred OL ale uz i tie vecsie pred OL nema sancu ako hunta za tanka brat
Nechajme ho jak dmg a nech sa nesere tam kde nema
Ale tipujem ze som zas jebol mimo temy ale neva chytili ma tvoje oci
@Demobass HB ? a co bude healovat peta iba hotkou ? ....to bude ako tank a heal v parte ale to je jedno nema jak si vybudovat kvalitne agro takze tu konci max jak som pisal ked je low lvl .Tam nema zbytok party eq a ani dmg nato aby preagrovaly to skurvene velke dmg skurveneho peta ktory sa pri BM talentoch este aj zblbne
Takze ak healue len hunt peta tak parta si ide pre wipe
Ak mame dalsi heal , healer preagruje moby ho dojebu a mame tu pripad kde zas healuje hunter a zas ich dojebu
@Soulbreaker veď vravím, že aj mne to príde divné, okrem toho pokiaľ viem, hunt nemá taunt ani nič podobné, veď to by mu pri niečom trošku ťažšom umrela celá parta ako si písal.. minimálne heal- umiera heal, umiera parta ... (taký priest si može dať fade, takže može pomocť, ale aj tak... )
každopádne som zvedavá, ako to vyrieši a neskor ho budem poctivo sledovať pri jeho huntrovskom tankovaní a dám vedieť
@Demonicbass nieje to len divne ale dost nemozne typek ma sice +5 bodov za originalitu ale -100 za epic fail utankoval by mozno tak 5man normal, na hc by mu uz bral kazdy aggro, je jedno ci by tankoval petom alebo sam
@Demonicbass ak chce byt niecim specialny nech si da druida a skusi tankovat ako moonkin, neviem ako teraz ale viem ze kedysi to bolo celkom zvladnutelne, dokonca sa mi zda ze na youtube tak tankuje ktosi raid
@Xennus on si char meniť nebude, je skoro full s4 hunt (áno, ešte k tomu pvp ) príde mi to divné, ale čo už... (je to moj priateľ, tak sa s ním hádať nebudem, okrem toho, on má najlepšie poznať svoj char a class )
@Filus napadlo mu to, pretože takých huntrov videl.. nebude jediný okrem toho, má tých eq viac, prehadzoval by si ho možno len do dungu, alebo čojaviem...
@Xennus a vravel (ako som písala), že ten pet je len jeden na srvri nejaký tankovací a má ability na udržanie aggra... (tiež si neviem predstaviť, ale... )
@Demonicbass aha, cierny server... tak potom odvolavam ze je to nemozne a Filus mal pravdu database wipe je na cienych bezna vec a je to ze sa proste vsetko premaze
som hunter viem co hovorim ked vravim ze tankovat sa neda... ked tak solo elitku jednu dve so spravnim petom ale tankovat vobec. Jedine co ma je tak [Distracting Shot] ale to pulne na seba a viem ze cez [Missdirection] by to na peta nevedel nastrelit lebo to efekt nedovoluje... hunter bez sance na tank... ked tak dps ako surv/mm alebo pvp v hociktorom spece...
opravujem sa neprecital som si vsecko na freecku sa to mozno aj da ak su zle nascriptovane spelly, mobovia, petovia... Official realm Drak"thul forever xD (Lumiras jmeno me )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
este tak male dungy dokaze tankovat cez peta ale uz od OL nema sancu to udrzat
Crepy davaju petovi prilis vela a hunter na telo je jak pepier
Potom ak si myslela ako cisto hunter tank a ne pet je to blbost nema jak nabrat riadne agro, ak ma daco na sebe moc blizko dostava meele zonu a vytahuje meciky alebo co vlace so sebou
Celkovo je to zhrunute Hunt max cez peta meda/prase/gorila a to len na dungy pred OL ale uz i tie vecsie pred OL nema sancu ako hunta za tanka brat
Nechajme ho jak dmg a nech sa nesere tam kde nema
Ale tipujem ze som zas jebol mimo temy ale neva chytili ma tvoje oci
a za tie oči dík... aspoň niečo k téme
@Demobass HB ? a co bude healovat peta iba hotkou ? ....to bude ako tank a heal v parte ale to je jedno nema jak si vybudovat kvalitne agro takze tu konci max jak som pisal ked je low lvl .Tam nema zbytok party eq a ani dmg nato aby preagrovaly to skurvene velke dmg skurveneho peta ktory sa pri BM talentoch este aj zblbne
Takze ak healue len hunt peta tak parta si ide pre wipe
Ak mame dalsi heal , healer preagruje moby ho dojebu a mame tu pripad kde zas healuje hunter a zas ich dojebu
každopádne som zvedavá, ako to vyrieši a neskor ho budem poctivo sledovať pri jeho huntrovskom tankovaní a dám vedieť
zvláštne...
a s tým aggrom pet sa dá preagrovať behom 8sec aj menej takže jednoznačne sa snaží o niečo čo neni možné xD
napadli ma už hoc aké kraviny vo WoWku ale tankovať za huntera ešte nie
Alebo som mal aj nápad tankovať za discipline priesta Ale neskúšal som to Predsa len plát je plát
a tipujem že keď bude dávať eq na HB tak sa mu vysmeje každý hneď ako mu dá inspect
@Filus napadlo mu to, pretože takých huntrov videl.. nebude jediný okrem toho, má tých eq viac, prehadzoval by si ho možno len do dungu, alebo čojaviem...
(tiež som nehrala cca 2 roky a normálne som sa logla )