Ahojte vy čo ste mali strojcek na zuby a mali ste tzv. extraoralny ťah. Čiže tie gumičky ktore Vám spájali hornú a dolnú čeľusť. Akú dlhu dobu ste to nosili a čo Vám to vlastne urobilo so zubami ?
ja osobne som to dosť flákala, ale mala som ich mať vždy na noc + pár hodín denne po dobu asi ¾ roka ...avšak, neviem čo to malo presne urobiť, sorry :/
Toto sa používa na skus, nie ažtak na zuby. Osobne som mal najprv takú veľkú masku na celý xsicht, ktorá mi zatláčala sánku dozadu a potom tieto gumičky na upevnenie postavenia. asi tak pol roka, bavilo ma to nosiť
@tenneznamy Ja som mala fixny a tiez som mala tie gumicky, lebo som mala velku medzeru ked som zahryzla ...a nosila som to asi pol roka ale mari sa mi ze pocas jedla sa to da dat dole nepamatam si to...kazdopadne ma to strasne bolelo
@tenneznamy mal som aj do školy ale s takou blbosťou na xsichte by nešiel nikto iba cez noc som to mával a v pohode sa mi to napravilo ani zubár nezistil že som to nenosil ako požadoval
Nie, iba dozadu opozitný dôsledok nie je možný.
Kedže máš len strojček a máš predkus mala by si nosiť tie gumičky alebo masku ak potom necheš ísť na nepríjemnú a drahú operáciu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A to si toho pol roka mal nosit 24 hodin denne?
Moze sa stat ze mi to spodnú čelia posunie dopredu?
Nie, iba dozadu opozitný dôsledok nie je možný.
Kedže máš len strojček a máš predkus mala by si nosiť tie gumičky alebo masku ak potom necheš ísť na nepríjemnú a drahú operáciu...