sociologia= nemusis tam chodit, nic robit, len nakonci odovzdas pracu na stranu stiahnutu z netu a dostanes zapocet financna matika=viac menej tiez nemusis chodit, smiesna narocnost a dajme tomu ze sa z toho veci v zivote viac vyuziju ako napriklad pri vybranych kapitolach...
@kalbun ahoj no ja som rozmyšľala skôr nad politologiou ...pretože sociologiu som mala na strednej (sice aj politologiu ale ta ma možno niečo do seba)....chcela som poradiť čo je na tej retorike....myslím že to je aj take polozbytočné či som zle pochopila že to je o forme vyjdadrovaania? .....a tu matiku som rozmyšľala tiež finančnu
@spomienky7 no ved to ..rozmyšlam nad retorikou a poliologiou....politologiu a sociologiu som mala na strednej ...no a ta retorika tiež nemusí byť zlá ...aspon sa budem vedieť lepšie vyjadrovať. pretože písomné vyjdrovanie mi ide super horšie je to ustne ....ale skôr ma laka ta politologia
@popoluska15 je dost naivita mysliet ze ze hoci ktore z toho ta nejako obohati ale ked uz moc moc chces nejaky troslilnku badatelny prinos, tak politologiu daj...cize zhodneme sa, ked nanou uvazujes aj ty...
vies co,je to na tebe.v kazdom pripade,humanitne shity najviac ludi bavi,ale su natom najhorsie s uplatnenim..bohuzial.:/ ked mas dobre vyjadrovacie schopnosti,daj politologiu,a ja by som tu dal na tvojom mieste,ale viac by ma retorika bavila ja rad rozpravam nonstop.
@popoluska15 zuzka ja si dávam sociológiu a finančnú matematiku .....a každý ti dá iný názor lebo pre každého je zaujímavé niečo iné daj si to o čo by si mala najväčší záujem skús pozrieť na nete, že čo sa učí na danom predmete a potom sa rozhodni, aby si to neľutovala
@lucynka737 ďakujem lucy ....ale snažím sa zisťovať či sú už terajší študenti spokojný ...a. počuj...už si si predbežne vyplnala čestne prehlasenie? ....vieš čo tam maš o tych rokoch študia napísať? lebo to tam poriadne domotali
@popoluska15 nie vôbec neviem čo tam mám vyplňať ale jeden chaln mi písal, že vraj to dávajú v škole na zápise a že to tam vyplníš ale nie som si istá skús pohľadať niekde či o tom dačo nepíšu
@popoluska15 ale teraz som pozerala a tam len vypĺňaš do políčok ti môžem poslať link na FB na ručné vypĺňanie a tam len škrtáš a vypĺňaš daje ako adresu a podobne
@popoluska15@lucynka737 baby, na akú fakultu sa chystáte? Ja mám to čestné vyhlásenie už vyplnené, nadiktovali nám, ako to má byť, keď sme si boli prevziať rozhodnutie o prijatí, takže keď si neviete s niečím rady, kľudne sa ozvite
@lucynka737 my sme tie predmety vypĺňali na zápise, čo sme mali ešte v júni, do toho evidenčného listu študenta, či ako sa to presne volá A ináč, tiež som si dala tie isté predmety, pripadá mi to ako najvačšia ulievačka, čo mne vyhovuje
@bella1483 ktore? sociologiu a financnu matematiku?? tak aj som tiez pozerala nieco naco sa budem musiet co najmenej ucit tak uvidim a z telesnej si si co vybrala?
@lucynka737 hej hej presne tie telesnú som ešte moc nepozerala..lebo som si zabudla na zápise ten papier čo nám k tomu dávali ale chcela by som asi niečo s behom..je tam niečo také?
@bella1483 tak sú tam nejaké kolektívne športy akurát tak čo to má spoločné s behom a však máš doma niekde tie papiere však? a to čestné vyhlásenie môžeš vypísať ručne aj na počítači ako chceš a to máme doniesť so sebou na zápis a neviem či vy ste to už náhodou nevypĺňali
@lucynka737 aha tak ďakujem no práveže nemám nič k tej telesnej...lebo nám dávali taký informačný leták, kde boli všetky tieto športy vypísané ale som sa ponáhľala domov a som to tam zabudla nevadí, nájdem to niekde na ich stránke a vyberiem niečo tak teda aj to čestné prehlásenie musím pomaly vypísať
@popoluska15 neviem čo s tou telesnou lebo na zápise sme vypisovali len tieto predmety, čo si sem vypísala....a ohľadom telesnej nám len dali taký leták že nech si to pozrieme..tak myslím že to sa bude až neskôr riešiť
@lucynka737 už som to našla..ale aj tak díky ale výber nič moc, všetko je to to isté dokola..asi si dám niečo z toho aerobicu alebo sa zariadim podľa spolubývajúcich
@bella1483 samozrejme a to už vieš s kým budeš bývať?? neviem či to nebude treba už teraz začiatkom septembra im povedať no nie som si istá a vieš už na ktorom internáte si ubytovaná??
@lucynka737 nie neviem vôbec nič...nejak si dávajú fakt načas...ale v maily bolo napísané že sa ozvú od 6.augusta do piatich pracovných dní, tak verím že v piatok to už bude Ale nadávajú všetci študenti, lebo tým, čo tam už študujú sa mali dávno ozvať a zatiaľ nič...
@bella1483 však to dosť akože si dávajú načas a potom sa sťažujú že my robíme všetko na poslednú chvíľu ale tak keď máme od nich taký príklad nech sa nečudujú mne poslali papiere hneď posledný deň, ale neberú do úvahy to že ja musím celý deň precestovať aby som sa dostala do BA ako čo už majú čas
no tak čo už tak budem málo chodiť domov zvyknem si tam a možno tam už aj zostanem ... tak žiaden lebo nijaký mi nedala škola mám sa ísť spýtať niekedy 20-tého septembra
@lucynka737 a počuj mám na teba otázočku v tom čestnom vyhlásení si čo začiarkla tam úplne dole? resp. mám tam niečo začiarknuť? A jaký dátum si tam prosím ťa dala?
@bella1483 áno sa mi zdá že v BA bude lepšie .... áno to bezplatné však nejdeš na externé nie?? ani neopakuješ ročník??......ta sak to tak tam popíšu nevedia rovno napísať, že čo tam chcú
@lucynka737 diky moc no lebo to tam je písané tak, že či študujem aj na inej škole a okrem toho budem ešte bezplatne hentam..je to nejaké celé divné ...idem teraz prvý rok do školy , neopakujem a ani externe nejdem normálne denne..
@bella1483 ok potom sa ti ozvem že čo a ako možno sa stretneme aj v BA ......ale dám vedieť potom že kde som ubytovaná možno aj budeme spolu v jednej skupine však ty ideš na POCR ne?? keď toto pridaj si ma na FB v správe ti pošlem meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A ešte som chcela vedieť že to:
bezplatne budem študovať v študijnom programe
školné uhradím v študijnom programe
Tak tam mám začiarknúť to bezplatne alebo nič? Šak som z toho tatár
vybrané kapitoly z matiky je trochu ťažší predmet, tam sa píše test, keď ti matika ide, tak nie je problém