Nazdar tak mam jeden zadrhel spravil som si na motorku padaky ale este mi chybaju silonove tlmice na koniec az ma niekto doma / niekoho znameho a pod kto ma sustruh a silon tak ci by sa dalo vytocit 2 tlmiace koncovky samozrejme mu zaplatim
@muf original na toto ani nebyva jedine z usa mozno maju nejake vychytavky ale koncovky na padaky uricte nie tento sport este nieje natolko rozvynuty aj ked je uz uplne "vycerpany"
@goth111@weeman pokial to myslite vazne tak som rad ale vy povecte cenu kto da lepsiu berem rozmery - vnutorny priemer 27mm vonjaksi priemer 60mm a sirka 53mm
@mielikki niekedy spravime sustruh party hned sa to aj naucis staci tocit 3 kolieckami ja ked to robim na praxi nastavim mieri zapnem automaticky posun a idem si dat cokoladu z automatu ked pridem tak znova nastavim mieri a znova idem do automatu viac sa natrapim pri automate ako pri tom sustruhu mozno ta to bude tak bavit ze si kupis vlastny potom mi mozes sustruzit tie koncovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aby si bol v obraze
toto su padaky
@muf original na toto ani nebyva jedine z usa mozno maju nejake vychytavky ale koncovky na padaky uricte nie tento sport este nieje natolko rozvynuty aj ked je uz uplne "vycerpany"
@goth111 @weeman pokial to myslite vazne tak som rad ale vy povecte cenu kto da lepsiu berem rozmery - vnutorny priemer 27mm vonjaksi priemer 60mm a sirka 53mm
..kvak..
..kvak..
..kvak..
Trochu treba porozmislat