Chcela by som vedieť, akými granulami psíka krmite. Lebo čo mala moja dalmatínka granule doteraz, tie jej už nechutia, preto by ma zaujímalo, čo chutí vašim psíkom, aby som sa inšpirovala
No ja som mal granule pre psikov raz sarik a potom take farebne aj kosticky to boli take biele. Ale ja som to daval mojim rybyckam A chutilo im. Nestazovali sa
omg sarik ...no sak ake dostat v podstate, ale skor dostavaju konzervy s psacim zradlom a zvysky z jedla hlavne maso...a sestrinho psa obcas nakrmim pastami
4: nad acanou tiež uvažujem, nie je to až také drahé ako napríklad RC, čo sa týka konzerv, aj moja fenka ich má rada, len ju nezasýtatia, aj jej dáme aj doporučenú dávku, tak je potom ešte hladná
5: ak si kúpiš psa, musíš počitať aj z výdavkami na jeho stravu, ktoré sú pri veľkých psoch dosť vysoké. Podľa mňa je lepšie dávať psovi kvalitnú stravu ako ušetriť na strave a potom dať tie ušetrené peniaze na veterinára, ked je pes potom chorý
D170: Tak potom odporucam doplnkovu stravu vo forme zvyskov z obeda
A inak u nasej psice to bolo naopak, ona nam rc vobec nejedla a ked sme jej potom kupili lacne granule, tak tie jej chutili.Takze to jednoznacne zalezi od psa, treba mu kupit to co mu chuti
No ja mojej papillonke davam Royal Canin a som spokojna, i ked nazory su rozne. Urcite patria medzi tie lepsie krmiva, no a Fany velmi chutia a naozaj som spokojna s nimi a su tiez dobre dostupne. Raz za cas ich zamiesam s konzervou, ci maskom, nechutenym, neslanym, popripade syr a tak
Pedigree je komercne zname krmivo, ale kvalita je nulova...sama chemia...
Potom este co viem ze su velmi dobre, tak urcite Trainer, First Mate, Pro Plan.
Ta Acana...myslim ze kvalitou je na tom podobne ako RC, ale pokial viem, tak psikom velmi nechuti...no ale tak treba vyskusat
Dnes jej pôjdem kúpiť nejaké 3 druhy granúl po pol kila, uvidím, ktoré jej zachutia.
Ona bola predtým chovaná hlavne varenou stravou, mama jej nosila z práce obedy, ale teraz už sa to nedá. A stále variť sa mi nechce, som lenivá
Pedigree, friskies, darling sú asi sama chémia, ako vraví Azizi. Doteraz jej nevadili, lebo bola krmená hlavne varenou stravou a granúl zjedla maximálne kilo za mesiac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nechapem to, sak ten pes sa stravuje lepsie jak oni dvaja ... pri mne by to psisko malo inu redukcnu dietu to iste :/
A inak u nasej psice to bolo naopak, ona nam rc vobec nejedla a ked sme jej potom kupili lacne granule, tak tie jej chutili.Takze to jednoznacne zalezi od psa, treba mu kupit to co mu chuti
Pedigree je komercne zname krmivo, ale kvalita je nulova...sama chemia...
Potom este co viem ze su velmi dobre, tak urcite Trainer, First Mate, Pro Plan.
Ta Acana...myslim ze kvalitou je na tom podobne ako RC, ale pokial viem, tak psikom velmi nechuti...no ale tak treba vyskusat
Ona bola predtým chovaná hlavne varenou stravou, mama jej nosila z práce obedy, ale teraz už sa to nedá. A stále variť sa mi nechce, som lenivá
Pedigree, friskies, darling sú asi sama chémia, ako vraví Azizi. Doteraz jej nevadili, lebo bola krmená hlavne varenou stravou a granúl zjedla maximálne kilo za mesiac.