Chcem sa opytat ake su poziadavky na minecraft 1.2.5
Rozbehal som to na 512mb ram 1.86ghz procesor ale musel som dat hardverove zrychlenie ale ajtak mi to sekalo poradte mi comam robit aby to nesekalo.Ps graficku mam nvidia nwm kolko mb je to starsi
Aspoň nemáš integrovanú grafiku ako ja, kde ti je dual procesor a 3 GB ram k hovnu a minecraft si zahrám leda na najnižších detailoch (aj to ešte seká tam, kde je sneh )
@midnight veď má 13.. ktovie či rozumie tomu že programovanie 3D hier je v jave neefektíve.. mimochodom notch asi nepozná iný programovací jazyk keď to robil v jave..
či nepozná to neviem. že mu šlo o multiplatformnosť to viacmenej chápem. ale aj tak, proste trapas, vec ktorá by sa pred 14timi rokmi dala nakódiť tak že by na vtedajších priemerných počítačoch bežala plynule, ak by bola v Cčku, dneska nakódená tak že aj na dnešných high-end mašinách niekedy seká, len preto že je v jave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
"poradte mi comam robit aby to nesekalo"
napíš Notchovi nech nie je kokot a nakódi to v nejakom jazyku čo nie je hnoj
či nepozná to neviem. že mu šlo o multiplatformnosť to viacmenej chápem. ale aj tak, proste trapas, vec ktorá by sa pred 14timi rokmi dala nakódiť tak že by na vtedajších priemerných počítačoch bežala plynule, ak by bola v Cčku, dneska nakódená tak že aj na dnešných high-end mašinách niekedy seká, len preto že je v jave...