@crueltrue víš bratku, takto sa ťa opýtam... Vidíš hore nápis "Pre tých čo ma poznajú aj osobne, najmä" ? Poznáš ma? nepoznáš. Zaujíma ťa čo píšem? nezaujíma. Tak na čo sem teda klikáš?
@13 tak v prvom rade ma neoslovuj"bratko" našťastie nejsom a ani nikdy nebudem žiadna tvoja rodina lebo mať v nej niečo tak jebnuté ako si ty tak sa zaradím k týnm čo najprv vystrielajú celú svoju rodinu a potom zabijú aj seba....
A potom birdz neni tvoj osobný portál ...takže keď máš nejaké psychopatické narcistické chute SPRAV SI SVOJU OSOBNÚ ANKETU NA SVOJEJ OSOBNEJ STRÁNKE.
lol, ale j tak pochybujem, ze ta tu pozna aspon 10% ludi, co navstevuje forum...ti, co ta poznaju aj osobne, ti to snad aj mozu povedat do oci, co si o tom myslia, nie?... alebo ti napisu aj TSsku, ak sa ich opytas? ci NIE?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Prečo mu tie fóra nemažete ???Kto je zvedavý na jeho jebnutý účes, blogy, webku a neviem čo ďalšie???
A potom birdz neni tvoj osobný portál ...takže keď máš nejaké psychopatické narcistické chute SPRAV SI SVOJU OSOBNÚ ANKETU NA SVOJEJ OSOBNEJ STRÁNKE.
tak priznam sa ze som si vsimol ze ma ma v priateloch a ja vazne netusim kto to je ale mozno ho len nespoznavam kvoli tomu ucesu
@wewo ak ti to vadi, kludne napis. Vymazem, aspon budze miesto pre dalsich. No mozem pripomenut TSky v marci?