ak si dobre spominam oni to pocitaju na casovu vzdialenost nie na kilometre ja som mala 180 minut cca - 3 hodiny a dostala som..ale tak tam je aj prospech zaratany a este nejake kraviny tam rataju ako mimoskolske cinnosti a neviem este co
@sandy114 Podľa mňa ak sa rozhodujú medzi ľuďmi, čo bývajú 3 hodiny odtiaľ a 3,5 hodiny odtiaľ, tak ten priemer nie je až tak odveci. Chápeš... ani jeden z nich nemôže rozumne dochádzať, a toto je síce nespravodlivé, ale naopak by to bolo nespravodlivejšie. A body sa dostávajú aj za vzdialenosť, čiže zase niekoho, kto býva polhodinu od školy, nezvyknú uprednostniť. (Istá si nie som, ale mám pocit, že nejak tak...)
@nenay myslím, že je udaná hranica, teraz presne neviem koľko a od toľko minút už majú všetci plný počet bodov, t. z. nasleduje priemer, soc. situácia a podobne...
hej s mojími cca. 40 minútami cesty do Blavy som sa umiestnila na krásnom 111. mieste v poradovníku (zo 122). Ešte tam síce nie je napísané, kto má a kto nie ale tak aasi nie
na UK ma každý kto to má vlakom nad cca 140 minút cesty rovnaký počet bodov, či už cestuješ 150minút, alebo 8 hodín. rozhoduje priemer + hodne hodne hodne pomôžu body za sociálne veci, reprezentácia školy,a podobne. of course, v prváku je to asi inak, lebo priemer ešte nemáte
@monca08 no a kto ak nie ti, co maju socialne problemy by ten intrak mali dostat??? inak baj d vej, poculi ste o druhom kole na sturaku? proste si cez noc pospite v hale a rano mate kluce od izby v ruke.
@bluepanter ako vies ze si dostal intrak ? Tam je len poradovnik a ako mam vediet po ktore miesto v poradovniku beru ? Ci vsetkych co su v tom prvackom ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
držím palce, nech dostaneš, hádam už čoskoro bude jasné, kto čo dostal