Pre všetkých,čo tu riešia úplné malichernosti, problémy doma, v škole a podobne...
Pozrite si tento krátky dokument (nie, nejde o žiadnu pseudozbierku typu KONY)... možno si niektorí jedinci nabudúce uvedomia, či sú ich problémy naozaj skutočné.
smiešne, ako si každý radšej vyberie a odôvodní cestu bedákania a sťažovania sa namiesto toho, aby sa proste tešili zo života tak celkovo. no pome, ešte si ponadávajte a nechajte si rúcať životy malichernosťami
ale podľa teba nebudem riešiť svoje problémy nemá čo jesť alebo de bývať a za pol roka ma odvezú ne liečenie zoberú mi občiansky
Račej budem riešiť svoje "malé" problémy teraz a tu
Pre každého sú tie jeho problémy najväčšie no to závisí od jednotlivca a hlavne keď má 14... nebudem mu vraveť že je to nepodstatné lebo potom z neho akorát yrastie bezcitný hajzel
Samozrejme, že je blbosť označiť každý problém, ktorý neohrozuje život ako malichernosť
A zasa samozrejme, že je blbosť byť naladený na problémovú vlnu a vnímať problémy ako primárny aspekt života. Dúfam, že sa osobne do takého štádia nikdy nedostanem.
@mephix ver tomu, ze problemy su skutocne.. kazdy k nim pristupujeme inak.. poznam ludi, co maju vacsie problemy a neroztrubuju to do sveta a inych, ktori to potrebuju..
kazdy sme nejaki.. a to ze tu je kopec ludi, ktori chcu byt zaujimavi.. chcu sokovat ci ine... treba si zvyknut.. poradit ci ignorovat.. ak to niekto mysli vazne, necha si poradit ak nie.. tak na co sa tym vobec zaoberat??
ps: tato diskusia je taka "reflexova" az to nie je pekne.. mna osobne fakt nemusi zaujimat, ci ma niekto v rusku co jest.. ak mam vlastne problemy, ktore mozno nesuvisia s jedlom.. ale niecim co znacne ovplyvnuje moj zivot.. resp niekoho z mojich blizkych..
ja som jeden z tych ludi,ktory ked vedia,ze maju nejaky fakt velky problem a neda sa nim pohnut,na ktory treba cas,tak sa zaoberaju tymi mensimi,s ktorymi sa pohnut da.aby aspon nieco sa vyriesilo,nielen hromadilo.
a ak potrebujem radu,nazor,tak sa opytam...ak mi to dokaze pomoct...
vsak naco som sa naucila byt gramotnou??
a ked aj ostatní maju taku potrebu,tak nech to riesia,ak nemaju,nech neriesia.
@h8u páčia sa mi niektoré Tvoje názory................a hlavne to, ako ich prezentuješ .......a aj s týmto súhlasím
ja by som povedala: máme čo jesť........ale je to odpad......máme kde bývať..........ale sú to plesnivé paneláky..........môžeme chodiť do školy...........aj tak budeme bez práce
všetko tu už bolo povedané (resp. napísané) ...netvrdím, že tí ludia na tom videu, nemajú problémy, ale teraz ako kvôli tomu, my ostatný, ktorí mamé tie "malé až žiadne problémy" máme kašlať na to? veď sú ľudia, ktorí sa majú horšie, tak buďme spokoní s tým čo máme a serme na všetko ostatné? ... nie, ďakujem... taký život sa mi nepozdáva...
akoze ja mam tiez problemy - vcera sa mi stratilo pero, dnes som chcel daco povedat mame a zabudol som - ale nepisem ich tu, lebo nechcem, aby ma ludia lutovali. a mozno je to aj malicherne pre dakoho
@mephix Mam chut ta nakopat za ten nadpis fora... Skus povedat aky mas ty problem a ja ti poviem, ze nie je skutocny, lebo ie je taky vazny ako tych na videu!!! jaj chlapec... mas 23, ale zmyslanie? hm...
Kazdy mame svoje problemy a niekto povazuje za problem to a iny to... to ze mam problemy doma je malichernost? Co ak sa mame doma horsie ako v tom videu? Kto to posudi? TY? neda sa posudit, nezazijes nepochopis... nevies co je horsie... ktovie co by si povedal o par rokov ...
Viem, ze narazas, na to, ze doma niektori riesia ,,kto povysava,, banalita, alebo ze v skole sa mi niekto smeje.. ze to je banalita a malichernost.. ale pre toho cloveka napr to vysmienvanie je vazna vec... a nejeden clovek sa kvoli niecomu takemu zabije... aj ked ma co dat do huby... ale zase ma ine ...
Ked uz si chcel zakladat takuto diskusiu tak si mal vybrat ine video a iny priklad tych co su na tom zle..lebo tych hajzlikov tam co kopu toho pana a hadzu kamene do bezdomovkyne by som prefackala a nemienim ich lutovat a ak hej tak akurat tym sposobom ze nimi opovrhujem...Lebo zato ze mne robia policajti zle (mimochodom tiez riadne spiny) tak nemusim ja dalej ublizovat ostatnym a spravat sa jak maly hnusny vytrznik. Moj nazor.
Inak je pravda ze zatial co my riesime daco tak niektori ludia su na tom horsie a je dobre si na to obcas spomenut.
tie kazdodenne starosti a malickosti ked sa niekomu nahromadia, v tej chvili je to proste na cloveka prilis a potrebuje sa postazovat...
kazdy take problemy ma, a len preto ze niektori nemaju dostatok tolerancie, ci nebodaj empatie, sa nema dovod clovek tvarit ze su to malichernosti, ked to citi inak... preco by mal, ked sa niekomu nepaci, nech to necita
a mimochodom, ti co nadavaju na problemy druhych, maju paradoxne problemov najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keď mi niekto povie "mať tak tvoje problémy", mám chuť hodiť mu tehlu do tváre..
Ako neviem, rád sa tváriš že si prijebaný, alebo to už je prirodzené?
Imho sa tie deti akosi nemajú akým spôsobom dostať na net aby svoje problémy riešili na birdz, takže sa trocha zamysli nad tým čo vyprávaš more
ale podľa teba nebudem riešiť svoje problémy nemá čo jesť alebo de bývať a za pol roka ma odvezú ne liečenie zoberú mi občiansky
Račej budem riešiť svoje "malé" problémy teraz a tu
Pre každého sú tie jeho problémy najväčšie no to závisí od jednotlivca a hlavne keď má 14... nebudem mu vraveť že je to nepodstatné lebo potom z neho akorát yrastie bezcitný hajzel
Takéto názory ma dosť rozčuľujú
Samozrejme, že je blbosť označiť každý problém, ktorý neohrozuje život ako malichernosť
A zasa samozrejme, že je blbosť byť naladený na problémovú vlnu a vnímať problémy ako primárny aspekt života. Dúfam, že sa osobne do takého štádia nikdy nedostanem.
nie sme bezdomovcami,ale aj my mame problemy.vsetci maju problemy,vsetci!iba nie kazdy o nich hovori.
to video je skor o nezodpovednosti rodicov.
kazdy sme nejaki.. a to ze tu je kopec ludi, ktori chcu byt zaujimavi.. chcu sokovat ci ine... treba si zvyknut.. poradit ci ignorovat.. ak to niekto mysli vazne, necha si poradit ak nie.. tak na co sa tym vobec zaoberat??
ps: tato diskusia je taka "reflexova" az to nie je pekne.. mna osobne fakt nemusi zaujimat, ci ma niekto v rusku co jest.. ak mam vlastne problemy, ktore mozno nesuvisia s jedlom.. ale niecim co znacne ovplyvnuje moj zivot.. resp niekoho z mojich blizkych..
a ak potrebujem radu,nazor,tak sa opytam...ak mi to dokaze pomoct...
vsak naco som sa naucila byt gramotnou??
a ked aj ostatní maju taku potrebu,tak nech to riesia,ak nemaju,nech neriesia.
ja by som povedala: máme čo jesť........ale je to odpad......máme kde bývať..........ale sú to plesnivé paneláky..........môžeme chodiť do školy...........aj tak budeme bez práce
napriek tomu by ma do Ruska nedostal ani zájazd
Kazdy mame svoje problemy a niekto povazuje za problem to a iny to... to ze mam problemy doma je malichernost? Co ak sa mame doma horsie ako v tom videu? Kto to posudi? TY? neda sa posudit, nezazijes nepochopis... nevies co je horsie... ktovie co by si povedal o par rokov ...
Viem, ze narazas, na to, ze doma niektori riesia ,,kto povysava,, banalita, alebo ze v skole sa mi niekto smeje.. ze to je banalita a malichernost.. ale pre toho cloveka napr to vysmienvanie je vazna vec... a nejeden clovek sa kvoli niecomu takemu zabije... aj ked ma co dat do huby... ale zase ma ine ...
Inak je pravda ze zatial co my riesime daco tak niektori ludia su na tom horsie a je dobre si na to obcas spomenut.
kazdy take problemy ma, a len preto ze niektori nemaju dostatok tolerancie, ci nebodaj empatie, sa nema dovod clovek tvarit ze su to malichernosti, ked to citi inak... preco by mal, ked sa niekomu nepaci, nech to necita
a mimochodom, ti co nadavaju na problemy druhych, maju paradoxne problemov najviac