@0mega1 pretože vždy bolo všetko len o aute, vrážal do neho všetky peniaze čo mal a mal s ním iba starosti a kvôli tomu bolo veľa hádok a nezhôd a všetkého.. ako niekedy to bola výhoda, ale teraz som spokojnejšia
@tinka23 Hmm.. Tie peniaze sú dôvod prečo zatiaľ auto odmietam. Ale nejak som si zašifroval do hlavy, z toho čo vidím v okolii, že k partnerstvu je to auto určitou povinnosťou.
@0mega1 pozri ak máš príjem a nebudeš si musieť požičiavať alebo sa s rodičmi dohadovať furt o nejakých peniazoch, tak prečo nie.. len proste ten môj zrazu aj do obchodu chodil autom a to ho mal dosť blízko.. proste človek si na to zvykne..neviem.. mňa to dosť obmedzovalo keďže som niekedy mala pocit že auto je nado mnou.. ale hej, to je špecifický prípad, tvoj hádam bude iný
@tinka23 s peniazmi by som nemal problém, no tá podivná plastelína ma núti pozerať sa nato z viacerých strán a tie peniaze čo by som vyvalil za to auto som omnoho radšej investoval a ubral si z pohodlia.. Ale v budúcnosti sa moje plány krížia s autom.
@mm47 aha sorry, tak keď tu dáš také video, potom aj zavináč odfúkne to máš za to určite I was born this way...a dúfal, že ak to nevyjde, narodí sa znova
@mm47 jemný vánok Ti ho poslal preč ako ten pilot to musel mať dokonale vypočítané ako si môže dovoliť zostúpať, lebo tak nízko to vždy ide +/- meter a takto...to už by nebol prenos, to by bol dôkaz úmrtia toho dotyčného samovraha...
neviem na koho mieste by som ale chcel byt asi radsej ten pilot , keby som to nahodou presvihol tak rovno zaletim do Mexika kym prejde rozruch okolo toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@chrumkar birdz je v sračkách a fóra sú len zrkadlom užívateľov.
Take neobvykle je
Ale.. výnimka potvrdzuje pravidlo možno.
A s tým obmedzovaním chápem .
Potom to nejaky iracania odvezu do zberu a nakoniec z toho bude šmyklavka niekde na ihrisku v Bagdade
Ale divim sa ze to s nim nic nespravilo , ten hluk , tlak atd.
Pilot je pán
Alebo mozno mal sluchatka a lady gagu na plnu rit len tak si stal , pocuval a ani nevedel o tej stihacke (ROFL)
Inak bola by sranda keby ho to tam odpálilo , ze by mu prešiel po hlave.
To by bolo snáď aj sprosté takto v priamom prenose
Inak bola by sranda keby ho to tam odpálilo , ze by mu prešiel po hlave.
To by bolo snáď aj sprosté takto v priamom prenose
Najväčšia kapacita by bol keby si dola pripevnil nejaký holiaci strojček a tak jemne ho nabral že mu to len pás spraví na hlave , to už je jaké scifi
Raz to zrealizujem !
neviem na koho mieste by som ale chcel byt asi radsej ten pilot , keby som to nahodou presvihol tak rovno zaletim do Mexika kym prejde rozruch okolo toho
náhodou, náhoda je asi 99,9%,,,,tá desatina je, že preletíš zo zatvorenými očami a nezoberieš niekomu hlavičku
nezoberies hlavičku (ROFL) dobre to znie
CHce sa ti mu to tu zapĺňať?
končím so zapĺňaním fóra, lebo už to je od témy kus odviate Mirage robí zázraky
Robí , ale už prestáva stačiť iným černokňažníkom