Čo si myslite o tom ked si vaša teta našla frajera ktorý má deti a však nejdu sa brať a niečo preskoči medzi vami a jednym s tych deti ? .. co si o tom myslite ??
moja teta je vlastne ešte mladá žena, má 34 asi... Ale teoreticky by jej chlap mohol mať dcéru ktorá by vekom vyhovovala a určite by teta bola za, ak by nastala otázka vzťahu, lebo ona je ešte v takýchto veciach aktívna, hlavne preto že je sama.,.. ale je to fajn ženská, o ňu by sa chlapi mali biť... :/
@neith74 to bola irónia aj keď, keď tak pozerám wikipediu: "V niektorých kultúrach sa blízky príbuzný definuje len pôrodom, v iných sa za blízkych príbuzných považuje aj adoptované dieťa alebo získané sobášom," tak vlastne neviem, ako sa to berie tu, ja osobne to chápem len na biologickej úrovni a s niečím iným som sa tu vlastne ešte nestretla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale nie, teraz vážne, prečo si o tom máme niečo myslieť?
mozes si vziat dieta svojho buduceho nevlastneho rodica.
avsak nemozes si vziat dieta aj ked biologicky s tebou nespriaznene ak sa uz vasi rodicia vzali..
a obdobne..