1. Ak mas dakeho kamarata, ktory vyzera ako mafian, alebo vyhadzovač, tak mu to povedz, nech s tebou ide, uchylovi vyhovej a prid tam s kamaratom a on dostane na hubu.
2. vec Nahlas to na policiu. Je to obtazovanie, akekolvek. a vyhovej uchylovi a maju ho. Najprv si zisti, kde byva a nech nabehnu tam.
VSETCI STE SPROSTI !!! PRE SLOVENSKU SPOLOCNOST JE UCHYL UZ TEN KTORY CHCE MAT SEX !!! PREBOHA SPAMATAJTE SA !!! UCHYL JE PODLA MNA PEDOFIL, ZOOFIL NEKROFIL ATD. CO JE NA TOM UCHYLNE KED NIEKTO CHCE MAT SEX??? ALEBO STE TU VSETCI PANNY A PANICI???
ignoruj ho, keď ti volá zruš to, vymaž ho priatelov alebo daj obťažuje ma a zachvilku ho to prestane bavit .. teda aspoň mysliím a ked nie tak @majokiller ma pravdu vo všetkom najskôr kamarád a ked nezaberie rodičia a polícia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Congratulations.
Akože sa volá?
ja to riešim tak, že si popýtam mobil, a keď zavolá tak zdvihnem ...
naposledy som rozprával, že žiadnu pavlu nepoznám, že to musí byť omyl ... viac už nevolal ...
daj nejakému kamarátovi mobil, nech mu zavolá, že je T-mobile a robí anketu o spokojnosti zákazníkov... a ten úchyl už viac volať nebude
toto isté aj moja kamoška robí stále..
akože si si ho nahuckala, tak si ho aj zožer! nemáš s takými chodiť von!
tak mu povedz narovinu že NIČ nechceš a nech ti dá pokoj..to vždy ja robím
2. vec Nahlas to na policiu. Je to obtazovanie, akekolvek. a vyhovej uchylovi a maju ho. Najprv si zisti, kde byva a nech nabehnu tam.
3. povedz to rodičom a oni nech ti pomozu.
Majo, drzim palce