12 opic, Brazil a musim priznat ze aj Monty Python (Life of Brian) sa mi moc nepacil, asi mi Terry Gilliam tak vseobecne nesedi (ale teda nemyslim si, ze nieco, co mi nesadlo je automaticky precenovane, asi si to naslo svojich fanusikov)
Interstellar.
patetický, trápny, mysliaci si že tým že je nudne rozťahaný je epický, okrem vizualizácie čiernej diery (zvonka) neprinášajúci absolútne nič nového ani zaujímavého.
Pre mňa to je Harry Potter. Hovorte si čo chcete, ale mňa ani knihy ani filmy nezaujali. Viac krát som to čítal/pozeral ale nič. A nadšenie pre túto sériu ma úplne obišlo..
@midnight Akoze nic zaujimaveho? Vsak myslienka je originalna, oldschool spracovanie, sice troska rozvlacny, herecke vykony super, hlavne Matthew, zaver trocha krkolomny… Taka novodoba Space Odysea, sice je to moc taka kopirka Kubricka, ale to bol zrejme zamer. Urcite to je jeden z top filmov, obzvlast pre tych, ktori maju radi scifi. Za mna dost v pohode
Porovnávať Kubrickovu Vesmírnu Odysseu s Interstellarom je naozaj chujovina. Ako nehnevajte sa na mňa.
a keby Interstellar nehral intenzívne na city, polovica populácie o ten film ani nezakopne @darksider96
@rebarboe Vsak mozes sa registrovat na CSFD a hejtovat kazdy film, ktory smrdi novotou ako cela ta tunajsia komunita hipsterskych filmovych kritikov, ktora si zije stale niekde v minulom storoci...
@darksider96
"Taka novodoba Space Odysea, sice je to moc taka kopirka Kubricka, ale to bol zrejme zamer."
LOOOOLOLOLOLOL.
aká originálna myšlienka? že cestovanie v čase pomocou čiernej diery? a že lááááááska všetko prekonááááá aj naskrz dimenzie zvlááááádne cestovať a je to naaaaaajcennejšie čo máme, fňuk aký som dojatý? =D
...okej, mali originálne tvarovaného robota. to im nechám. ale nemyslím že kvôli tomu aby ukázali jeho dizajn museli zas robiť celý obrovský oničom film.
a k tomu že kopírka kubricka... hej, to si myslel že robí, že kopíruje kubricka.
preto je práve taký nudný a rozťahaný, lebo si myslel že kubrick je nudný a rozťahaný, a on si myslel že kopíruje kubricka.
akurát že kubrick je taký pomalý preto že každá scéna má asi tak 5 symbolických a metaforických významov už len vo vizuále, a preto každá tak dlho trvá, aby dala človeku aspoň šancu na dosť času aby si z nich všimol aspoň dva.
interstellar je taký pomalý lebo chcel kopírovať kubricka a všimol si že kubrick je pomalý, ale nepochopil prečo.
@darksider96 ale fakt, povedz mi prosím čo si myslíš že je v ňom tá originálna myšlienka, lebo... nenapadá mi ani čo vlastne môžeš mať na mysli keď to hovoríš.
@midnight A pre koho budu tocit film na styl Kubricka v dnesnej dobe? Mne teda vobec nevadilo, ze to malo 2 hodiny a 49 minut... Aspon to pre toto nedopadlo ako film The Dark Tower (podla predlohy Stephena Kinga)...
deadpool, gran torino, black swan, gravity... deadpool som hned vedela, ze ma nebude bavit ale na naliehanie okolia som si to teda pozrela a iba sa potvrdili moje slova
@darksider96 no počkaj počkaj, nejak sa ti tie protirečenia hromadia už, už sa mi nedajú ignorovať.
najprv povieš že interstellar mal originálnu myšlienku (stále si nepovedal akú, prosím povedz).
ešte v tom istom komente o pár viet povieš že možno až príliš opakoval po kubrickovi... čo sa dosť vylučuje s tvrdením o originálnej myšlienke...
...a teraz zas povieš že "pre koho budú točiť film na štýl kubricka?". no očividne pre všetkých ktorým sa páčil interstellar, aspoň podľa teba, keďže všetci ktorým sa páčil vrátane teba vravia že (až príliš) opakoval po kubrickovi (napriek tomu že mal originálnu myšlienku (a ešte stále si nepovedal akú, povedz prosím).
@midnight Ach, zas musim vsetko vysvetlovat ako kkt Sorry, ale som bol myslou niekde inde ked som to pisal Ano, ma povedzme orginalnu myslienku narozdiel od dnesnych scifi filmov... A to co som napisal "pre koho budu tocit film na styl Kubricka" som myslel tak, ze pre dnesnych divakov je asi zbytocne davat take symbolicke a metaforicke vyznamy do vizualu. Dnes mame proste inu generaciu ludi...
@midnight Navyse v dnesnej dobe by sa asi ani nemohli natocit filmy ako je Spaľujúca vášeň od neho uz len kvoli tej pointe, ktoru do neho dal. Ale zas tomu by nepochopilo ani mnoho birdzakov lebo nemaju o tychto veciach prehlad.
@darksider96
"Ano, ma povedzme orginalnu myslienku narozdiel od dnesnych scifi filmov..."
ale akúúúú, prosííímťa, môžeš už prestať naťahovať a povedať akú?
"A to co som napisal "pre koho budu tocit film na styl Kubricka" som myslel tak, ze pre dnesnych divakov je asi zbytocne davat take symbolicke a metaforicke vyznamy do vizualu."
okej, s týmto povedzmeže súhlasím, lebo je to vlastne len iná formulácia a potvrdenie toho čo som povedal, že interstellar opajcoval to tempo (povrchnú charakteristiku) bez toho aby sa obťažoval s dôvodom prečo to tempo bolo také aké bolo.
ale prosímťa, prezraď mi už ako kktovi že čo bola na interstellari tá originálna myšlienka, fakt úprimne chcem vedieť.
@midnight No ved to ako zasiela Cooper indicie svojmu minulemu ja, aby sa jeho minule ja mohlo stat jeho vlastnym buducim ja a to cele okolo toho a kam to vyvrcholilo... Za mna to je originalne... Navyse je to spracovanim na dnesnu dobu nezvycajny film...
prve dva diely pana prstenov (trojka sa uz dala), dalej vsetky filmy od nolana vratane jeho najnovsieho Teneta - najhorsi film v tejto dekady.
cely harry poter a trapas.
avatar je uz nuda, oldschool nuda. je to out.
a na zaver Avengers 4 - s tenetom od Nolana -> su to najhorsie dva filmy kinematografie, ktore nic neprekona.
@darksider96 jáj toto? predeterminizmus ti bol prevratný?
ty si asi nevidel príliš veľa star treku... alebo nečítal/nevidel príliš veľa červeného trpaslíka asi, fanúšik scifi...
oh, a Looper existuje, ktorý je celý založený na tomto, pokiaľ viem, aj keď zatiaľ som ho nevidel, a narozdiel od interstellaru to má skvele spracované.
...a ináč nestalo sa to v interstellare len raz? s tým prachom na knihách či na zemi či čo? či som pomedzi všetku tú nudu prehliadol nejaký ďalší prípad?
ináč, harry potter a väzeň z azkabanu, ďalšia vec ktorá obsahuje tento úplne prirodzený a samozrejmý element príbehov obsahujúcich cestovanie v čase.
a aj tu spomínaných 12 opíc, tam mu predsa volajú do minulosti kam ho poslali, aj mu tam nejaké odkazy nechali, a on im tuším tiež nejaké odovzdal tým že ich schoval v prítomnosti.
wau, to by mi fakt nenapadlo že za originálnu myšlienku filmu označíš takúto fádnosť, a že ešte k tomu budeš implikovať že je to nejak nosná myšlienka filmu, keď sa tam vyskytla v dvoch scénach. a ešte k tomu tak že úplne odignorovala akékoľvek len spomenutie, nie to ešte uvažovanie nad, dilemami o lineárnom/cyklickom/vetviacom sa čase a alternatívnych realitách a tom či minulosť do ktorej posielam odkazy z budúcnosti naozaj je tá moja, a ak áno, aké to má implikácie...
týpek z budúcnosti si odovzdal odkaz do minulosti. originálna myšlienka. wau.
oh, a Primer. ak ti toto bola originálna myšlienka, tak si pozri Primer, to ti vybuchne mozog od fascinácie.
Donnie Darko (director's cut, ten kinový je posratý)
... Sirény z Titanu, od Kurta Vonneguta, kniha napísaná niekedy okolo 1975?
Bitúnok č. 5, aj keď tam si neposiela odkazy, ale nelineárne skáče do rôznych časov vo svojom živote čiže (už si nepamätám, lebo primerane chaoticky napísaná kniha) veľmi pravdepodobne keď skočí z budúcnosti späť do prítomnosti tak informácie ktoré získal ovplyvňujú jeho rozhodnutia... aj keď vlastne pointa celej knihy je že tých rozhodnutí príliš veľa nespraví a len tak sa necháva unášať prúdom času...
okej, tak zvrchu hlavy už mi ďalšie veci nenapadnú, a nechce sa mi nad tým premýšľať, lebo ma deprimuje čo sú ľudia dneska chopní považovať za originálnu myšlienku =D
@midnight JJ, takychto filmov je doslovne stovky! Navyse ja som takychto filmov vela nevidel a starsie scifi a celkovo stare filmy ako spominany Star Trek moc nepozeram. Napr. tato myslienka bola aj vo filme Predestination a ten sa mi tiez velmi pacil. A pri tomto Interstellarovi neslo ani tak moc o predeterminizmus, ale o to kym sa stal a kam to posunulo ludstvo. Proste skoda, ze je takychto tak malo filmov
Harry Potter, Pán prsteňov, Twilight, Avatar... A vlastne väčšinu "superhrdinoviek" nemám rada a fantasy filmy, ak už aj taký film je, musí byť fakt dobre spracovaný a nesmie sa tam objavovať to obvyklé klišé, aby ma to oslovilo.
@darksider93
" Navyse ja som takychto filmov vela nevidel a starsie scifi a celkovo stare filmy ako spominany Star Trek moc nepozeram."
"Proste skoda, ze je takychto tak malo filmov"
škoda že je takýchto filmov totálne hromada, ale ty si myslíš že ich je málo, lebo staršie a kvalitnejšie filmy moc nepozeráš, ako si sám povedal
ale každopádne nemáš za čo, a keď niektorý z nich pozrieš a spomenieš si, tak by ma aj zaujímalo čo naň povieš. sčasti preto že sú to moje obľúbené, sčasti preto že ma zaujíma aký bude rozdiel medzi tvojim vyjadrením k papundeklu typu interstellar, verzus k niečomu fakt kvalitnému =D
ah ešte mi jeden film napadol.
taká zaujímavá kombinácia, lebo je nudný, ale vôbec nie preceňovaný.
a je skvelý. a je zámerne nudný, a skvele nudný.
je o nájomnom vrahovi.
Ghost Dog: The Way of The Samurai
odporúčam pozrieť
Troška nešťastne nastavené fórum. Keď sa niekomu nejaký film nepáči, to ešte neznamená, že je automaticky preceňovaný. Čo neznamená, že niektoré filmy sa nezviezli na vlne popularity a sú obľúbené aj napriek tomu, že nedosahujú veľkých kvalít. Ale pristúpiť k tomu tak, že "mne sa to nepáči, čiže je to preceňované" nie je úplne kóšer. Podľa mňa zle postavená otázka vo fóre.
@firestorm@29
nope. nová trilógia je maximálna sračka po všetkých stránkach, súhlas.
a predošlá septalógia je... taká trápna triviálna rozprávka hodená do scifi kulís.
pričom prequel trilógia sa ešte dá, lebo aj keď má horší scenár a herecké výkony, tak je aspoň zábavnejšia, a originál trilógia je stále infantilná rozprávka v tej istej kategórii ako "janko a marienka a perníková chalúpka", ale bohužiaľ kvôli dobe kedy vznikla menej dynamická a zábavná než prequels.
každopádne natotálku precenené všetky, a keby nikdy neboli vznikli tak by tým svet o nič neprišiel.
@primitiv
"Keď sa niekomu nejaký film nepáči, to ešte neznamená, že je automaticky preceňovaný."
áno znamená, pretože "preceňovaný" je z definície subjektívny value judgement, čiže nič iné ako názor toho kto hovorí netreba.
Pan Prstenov, z 3 pokusov som to dokazal dopozerat iba raz.
Titanic
Star Wars
Niektore casti Harry Potter
Tenkrat v Hollywoodu, a v podstate vacsina Tarantinoviek
@hetfield Najdrbnutejší? Čo si pod tým slovkom predstavuješ? Videl si Fear and Desire? To je objektivne najslabší film od neho, ale nie je to nič prekvapivé, keďže je to jeho prvotina.
@indelirium a čo sa ti nepáči na full metal?je pravda že v porovnaní s čatou ktorá sa objavila v rovnakom čase je to slabší film ale videl som aj horšie vojnové filmy
@hetfield Bolo to také nemastné-neslané. Po scéne, kde si D'Onofrio strelí do hlavy sa film neoplatí ďalej pozerať. A musíš uznať, že pre žiadny film nie je dobrá vizitka, keď jeho vyvrcholenie nastane hneď v prvej polovici a ostatok je taký aký je. Kubrick vo Vietname nikdy nebol, Oliver Stone áno. A na tých filmoch to je potom kurva vidno.
@indelirium Kubrick nebol ale poradcu mu robil Lee Ermey(ten čo hral seržanta vo výcvikovom tábore)a ten tam bol,ale áno čata je určite lepšia aj čo sa týka typov postáv
@hetfield Jop. Vesta je najväčší Kubrickov "fail". Keby to bol film od nejakého noname režiséra, tak ho tu ani nespomeniem. Ale Kubrick je jeden z najznámejších filmárov a už predtým natočil lepší vojnový film. A z toho hladiska musíš uznať, že fullmetal jacket je preceňovaný film.
Inak mám k tomu také spomienky. Na prvý diel som šiel do kina. Tam som nevedel ku koncu už vydržať, vždy vyhrali bitku, a už to vyzeralo ako koniec, a zas išli na nejaký kopec do údolia a zas bitka a zas ju konečne vyhrali, a zas niekam išli. Potom som si kúpil dokonca DVD (dva disky), prvú polku som videl viac krát, ale druhý disk som si nikdy nepustil. A keď to bolo na Markíze prvý krát (a celá rodina to išla pozerať), tak som si povedal, že ok, možno v slovenčine dabované ma to bude viac baviť. Prvá reklama - bežal som do kuchyne po čaj a bežal späť, druhá reklama - už som sa ani nejak neponáhlal, tretia reklama - uvedomil som si, že som v izbe za kompom a sťahujem si wallpapery Lord of the Rings, ale už som sa nevrátil do obývačky pozerať film)
Druhý a tretí Pán prsteňov som už do kina nešiel, počkal som vždy keď to bude v telke a vždy som videl len prvú polovicu každého dielu. Ani neviem vlastne ako to skončí.
Ale sľúbil som si, že keď sa raz budem chcieť zasamovraždiť, tak si pustím všetky tri filmy za sebou.
A ešte som raz videl v kine mongolský film o Džingischánový (mongolský film platený z fondou EÚ, čo už samé o sebe svedčí), to boli asi 3-4 hodiny kráčania po lúkach, horách a púšťach (a občas sa bili). Našťastie je v Mongolsku tak málo ľudí, že nehrozí, že by sa ešte niekedy stretli a natočili ďalší.
Aj keď to asi nie je preceňovaný film, to je len nudný film
@midnight čo sa týka interstellaru, pre mňa osobne to bol bezkonkurenčne najlepší kinozážitok v živote... vizuál, hudba, atmosféra... a ešte dlho po zhliadnutí som mal taký dobrý pocit, že som videl výnimočný film...lebo výnimočný je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Za mňa napríklad Slnovrat.
patetický, trápny, mysliaci si že tým že je nudne rozťahaný je epický, okrem vizualizácie čiernej diery (zvonka) neprinášajúci absolútne nič nového ani zaujímavého.
Shawshank Redemption
The Dark Knight
Matrix
Lalaland
Celý Marvel je hnoj
The Truman show
Joker
Bohemian Rhapsody
a keby Interstellar nehral intenzívne na city, polovica populácie o ten film ani nezakopne @darksider96
@darksider96
Ďakujem, že si to spomenul.
"Taka novodoba Space Odysea, sice je to moc taka kopirka Kubricka, ale to bol zrejme zamer."
LOOOOLOLOLOLOL.
aká originálna myšlienka? že cestovanie v čase pomocou čiernej diery? a že lááááááska všetko prekonááááá aj naskrz dimenzie zvlááááádne cestovať a je to naaaaaajcennejšie čo máme, fňuk aký som dojatý? =D
...okej, mali originálne tvarovaného robota. to im nechám. ale nemyslím že kvôli tomu aby ukázali jeho dizajn museli zas robiť celý obrovský oničom film.
a k tomu že kopírka kubricka... hej, to si myslel že robí, že kopíruje kubricka.
preto je práve taký nudný a rozťahaný, lebo si myslel že kubrick je nudný a rozťahaný, a on si myslel že kopíruje kubricka.
akurát že kubrick je taký pomalý preto že každá scéna má asi tak 5 symbolických a metaforických významov už len vo vizuále, a preto každá tak dlho trvá, aby dala človeku aspoň šancu na dosť času aby si z nich všimol aspoň dva.
interstellar je taký pomalý lebo chcel kopírovať kubricka a všimol si že kubrick je pomalý, ale nepochopil prečo.
všetky Star Wars.
Pôvodná sága šiestich dielov naopak skvost
najprv povieš že interstellar mal originálnu myšlienku (stále si nepovedal akú, prosím povedz).
ešte v tom istom komente o pár viet povieš že možno až príliš opakoval po kubrickovi... čo sa dosť vylučuje s tvrdením o originálnej myšlienke...
...a teraz zas povieš že "pre koho budú točiť film na štýl kubricka?". no očividne pre všetkých ktorým sa páčil interstellar, aspoň podľa teba, keďže všetci ktorým sa páčil vrátane teba vravia že (až príliš) opakoval po kubrickovi (napriek tomu že mal originálnu myšlienku (a ešte stále si nepovedal akú, povedz prosím).
"Ano, ma povedzme orginalnu myslienku narozdiel od dnesnych scifi filmov..."
ale akúúúú, prosííímťa, môžeš už prestať naťahovať a povedať akú?
"A to co som napisal "pre koho budu tocit film na styl Kubricka" som myslel tak, ze pre dnesnych divakov je asi zbytocne davat take symbolicke a metaforicke vyznamy do vizualu."
okej, s týmto povedzmeže súhlasím, lebo je to vlastne len iná formulácia a potvrdenie toho čo som povedal, že interstellar opajcoval to tempo (povrchnú charakteristiku) bez toho aby sa obťažoval s dôvodom prečo to tempo bolo také aké bolo.
ale prosímťa, prezraď mi už ako kktovi že čo bola na interstellari tá originálna myšlienka, fakt úprimne chcem vedieť.
cely harry poter a trapas.
avatar je uz nuda, oldschool nuda. je to out.
a na zaver Avengers 4 - s tenetom od Nolana -> su to najhorsie dva filmy kinematografie, ktore nic neprekona.
ty si asi nevidel príliš veľa star treku... alebo nečítal/nevidel príliš veľa červeného trpaslíka asi, fanúšik scifi...
oh, a Looper existuje, ktorý je celý založený na tomto, pokiaľ viem, aj keď zatiaľ som ho nevidel, a narozdiel od interstellaru to má skvele spracované.
...a ináč nestalo sa to v interstellare len raz? s tým prachom na knihách či na zemi či čo? či som pomedzi všetku tú nudu prehliadol nejaký ďalší prípad?
ináč, harry potter a väzeň z azkabanu, ďalšia vec ktorá obsahuje tento úplne prirodzený a samozrejmý element príbehov obsahujúcich cestovanie v čase.
a aj tu spomínaných 12 opíc, tam mu predsa volajú do minulosti kam ho poslali, aj mu tam nejaké odkazy nechali, a on im tuším tiež nejaké odovzdal tým že ich schoval v prítomnosti.
wau, to by mi fakt nenapadlo že za originálnu myšlienku filmu označíš takúto fádnosť, a že ešte k tomu budeš implikovať že je to nejak nosná myšlienka filmu, keď sa tam vyskytla v dvoch scénach. a ešte k tomu tak že úplne odignorovala akékoľvek len spomenutie, nie to ešte uvažovanie nad, dilemami o lineárnom/cyklickom/vetviacom sa čase a alternatívnych realitách a tom či minulosť do ktorej posielam odkazy z budúcnosti naozaj je tá moja, a ak áno, aké to má implikácie...
týpek z budúcnosti si odovzdal odkaz do minulosti. originálna myšlienka. wau.
ďakujem.
Donnie Darko (director's cut, ten kinový je posratý)
... Sirény z Titanu, od Kurta Vonneguta, kniha napísaná niekedy okolo 1975?
Bitúnok č. 5, aj keď tam si neposiela odkazy, ale nelineárne skáče do rôznych časov vo svojom živote čiže (už si nepamätám, lebo primerane chaoticky napísaná kniha) veľmi pravdepodobne keď skočí z budúcnosti späť do prítomnosti tak informácie ktoré získal ovplyvňujú jeho rozhodnutia... aj keď vlastne pointa celej knihy je že tých rozhodnutí príliš veľa nespraví a len tak sa necháva unášať prúdom času...
okej, tak zvrchu hlavy už mi ďalšie veci nenapadnú, a nechce sa mi nad tým premýšľať, lebo ma deprimuje čo sú ľudia dneska chopní považovať za originálnu myšlienku =D
"Navyse je to spracovanim na dnesnu dobu nezvycajny film..."
hej, je nezvyčajné aby tak nudný a prázdny film mal taký úspech.
no ale k tejto vete ti ešte môžem odporučiť Slipstream (2007)
(a som trochu smutná, že mi hejtujete Interstellara, ale hádať sa nebudem)
" Navyse ja som takychto filmov vela nevidel a starsie scifi a celkovo stare filmy ako spominany Star Trek moc nepozeram."
"Proste skoda, ze je takychto tak malo filmov"
škoda že je takýchto filmov totálne hromada, ale ty si myslíš že ich je málo, lebo staršie a kvalitnejšie filmy moc nepozeráš, ako si sám povedal
ale každopádne nemáš za čo, a keď niektorý z nich pozrieš a spomenieš si, tak by ma aj zaujímalo čo naň povieš. sčasti preto že sú to moje obľúbené, sčasti preto že ma zaujíma aký bude rozdiel medzi tvojim vyjadrením k papundeklu typu interstellar, verzus k niečomu fakt kvalitnému =D
taká zaujímavá kombinácia, lebo je nudný, ale vôbec nie preceňovaný.
a je skvelý. a je zámerne nudný, a skvele nudný.
je o nájomnom vrahovi.
Ghost Dog: The Way of The Samurai
odporúčam pozrieť
nope. nová trilógia je maximálna sračka po všetkých stránkach, súhlas.
a predošlá septalógia je... taká trápna triviálna rozprávka hodená do scifi kulís.
pričom prequel trilógia sa ešte dá, lebo aj keď má horší scenár a herecké výkony, tak je aspoň zábavnejšia, a originál trilógia je stále infantilná rozprávka v tej istej kategórii ako "janko a marienka a perníková chalúpka", ale bohužiaľ kvôli dobe kedy vznikla menej dynamická a zábavná než prequels.
každopádne natotálku precenené všetky, a keby nikdy neboli vznikli tak by tým svet o nič neprišiel.
@primitiv
"Keď sa niekomu nejaký film nepáči, to ešte neznamená, že je automaticky preceňovaný."
áno znamená, pretože "preceňovaný" je z definície subjektívny value judgement, čiže nič iné ako názor toho kto hovorí netreba.
Titanic
Star Wars
Niektore casti Harry Potter
Tenkrat v Hollywoodu, a v podstate vacsina Tarantinoviek
La La Land - to som nezvládla ani dopozerať, extrémne ma to nebavilo
500 days of Summer
50 shades ale to je take ocividne
a co ja viem ja som moc nie na filmy
a pisem dnes jak madar, sorry
Pán prsteňov!
(všetky časti)
Inak mám k tomu také spomienky. Na prvý diel som šiel do kina. Tam som nevedel ku koncu už vydržať, vždy vyhrali bitku, a už to vyzeralo ako koniec, a zas išli na nejaký kopec do údolia a zas bitka a zas ju konečne vyhrali, a zas niekam išli. Potom som si kúpil dokonca DVD (dva disky), prvú polku som videl viac krát, ale druhý disk som si nikdy nepustil. A keď to bolo na Markíze prvý krát (a celá rodina to išla pozerať), tak som si povedal, že ok, možno v slovenčine dabované ma to bude viac baviť. Prvá reklama - bežal som do kuchyne po čaj a bežal späť, druhá reklama - už som sa ani nejak neponáhlal, tretia reklama - uvedomil som si, že som v izbe za kompom a sťahujem si wallpapery Lord of the Rings, ale už som sa nevrátil do obývačky pozerať film)
Druhý a tretí Pán prsteňov som už do kina nešiel, počkal som vždy keď to bude v telke a vždy som videl len prvú polovicu každého dielu. Ani neviem vlastne ako to skončí.
Ale sľúbil som si, že keď sa raz budem chcieť zasamovraždiť, tak si pustím všetky tri filmy za sebou.
Aj keď to asi nie je preceňovaný film, to je len nudný film