Ahoj chcem sa opýtať po strašne dlhom čase (rokoch) som sa zamilovala a myslim ze som našla toho pravého,Nič také silné som ešte nezažila a neviem to ani ovládať som veľmi precitlivena,pritom som bývala silná osobnosť len tak ma niečo nerozplakalo teraz s
určite je to normálne a tiež sa vrátiš do "normálneho" stavu, ale to chce čas.. potom ako opadne najväčšie zamilovanie to bude isto fajn ... okrem ineho som si vsimla, ze vzťahy tohto charakteru robia z niektorých viac empatických ľudí, čo je celkom sympatické a milé
predtym ako si niekoho najdes by si si mala uzivat co najviac vyspat sa s kazdym kto sa ti paci a az ked budes mat pocit ze si si uz dostatocne vyzita je na rade vazny vztah. inak to nebude fungovat po case ked sa odmilujes ho zacnes podvadzat akde tade a skonci to velkym fiaskom - ver mi ja som to uz zazil.
Nie tak davno som stale rumazgala pri reklame na Ramu
A vobec zamilovanost a vztah zvysili moje socialne skills asi o 400%, este furt su sice biedne, ale urobi to z cloveka riadne hovno labilne dobromyselne
@topanocka tak zase netreba to preháňať ale inak súhlasím s tým, že treba si niečo ,,odšukať" aby človek potom vo vzťahu nemal potrebu skúšať niečo iné... poznám páry, čo boli spolu roky a nemali iný vzťah, ani len flirt a potom ich to dobehlo... ale samozrejme netýka sa to každého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A vobec zamilovanost a vztah zvysili moje socialne skills asi o 400%, este furt su sice biedne, ale urobi to z cloveka riadne hovno labilne dobromyselne