mne sa najviac pacili burtonove. tie dalsie boli takmer mimo temnoty. zistil som ze Burton zacal pracovat na treťom, ale zevraj sa velmi podobal na druhý, tak ho ako reziséra odvolali.
najnovsi batman nie je to pravé orechové podla mna
@6 mi hovor, jedine co robim je ze na nete pozeram videa cez robotu A asi pojdem do BA na to, lebo u nas to bude tiez asi az o tyzden a to nebudem doma Takze snad v nedelu
@5 mňa nezaujímajú všeobecné ohlasy, tie si môžte strčiť niekam mne sa proste filmy ako batman nepáčia a bodka ale toto o čom hovoríte, tam je aj heath ledger, že? tak kvôli nemu by som si pozrela... aspoň ukážky
burton ostal len len producent pri dalsich 2 katastrofalnych batmanoch...a dowod..mal naplanovane ine filmy ...a novy batman neni len taky obycajny komix...je to film ktory by si mal pozriet aj ten ktory batmana a nemusi...pretoze je to uplne nieco ine ako bolo wsetko pred tym ....heathov joker ...4ever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
najnovsi batman nie je to pravé orechové podla mna