Prečo chalani nechcú dievčatá , ktoré sa dobré učia?
Jedného spolužiaka som sa opýtala , prečo nechce chodiť s mojou kamarátkou , pričom je to úžasné dievča . On povedal jednoducho preto , lebo sa dobre učí . Aký máte na to názor?
A inak to bola iba blbá výhovorka.Je to zbabelec...proste ak by bola prenho pekná a čo ja viem ešte ale bola by mudra tak by s nou nechodil iba preto ?
Ťažko povedať... Ja osobne by som s tým nemal problém, keby na mňa zapôsobilo nejaké dievča a pri tom sa dobre učí... Lepšie ako nejaká tupá pipka, ktorá sa len usmieva A môže vyzerať ako chce dobre
Hej vy mudrlanti, to že sa niekto dobre učí, hneď neznamená, že je nejaký kockáč .. ja viem, že je to úžasné takto ospravdlňovať a hľadať výhovorky prečo ste dutí jak bedle, ale verte, že veľká väčšina takých čo majú dobré výsledky sú tiež len normálni ľudia ako vy, ktorí sa vedia zabávať a nemajú za potrebu na každom rohu riešiť kvantovú fyziku, a nebehajú vkuse s knihou v ruke, len skrátka im to viacej páli a učeniu môžu venovať rovnako "veľa" času ako aj vy...
a keď už niekto niekoho takého nechce, tiež si myslím, že je to v tom, že by ten druhý bol chytrejší ako on a tak si myslí, že by pre ňho/ju nebol dosť dobrý ...aj u mňa je to tak, cítila by som sa trochu menejcenne vedľa niekoho takého..ale na druhú stranu výmela s dutým mozgom tiež nechcem, lebo ak sa ja rozumien do niečoho viacej než on, hlavne čo sa týka tém, v ktoých by mali vynikať predovšetkým muži, tak ma to trochu odrádza ..
To je blbosť podla mňa.. Môžem povedať, že ja sa učím dobre, mám jednotky, dvojky.. A v živote som nemala "núdzu" o chalanov.. A keď ma aj nejaký chalan odmietol tak to nebolo kvôli tomu, že sa dobre učím.. A myslím si, že chalani sú práveže radšej, keď majú nejakú jednotkárku ako štyrkárku.. A ide skôr o to ako rozmýšla a nie o to aké má známky Takže podla mňa to povedal len tak, lebo to bol prvý dôvod ktorý ho napadol.. Možno sa mu nelúbi..
raz mi napísal jeden chalan, písali sme si, rozumeli, dokonca až tak, že som tomu neverila. potom som sa opýtala kde studuje a on že v strojarnach na trojročke..a že kde ja a ked som mu odpísala, že gymnázium, už mi neodpísal.. tiež som nad tým rozmýšľala ale kto vie.. aj tak su to len detaili ako ci je vyžši alebo nižší , starší alebo mladší atd.
@1 moze byt pravda, ale mna skor napadol klasicky stereotyp "dobre sa uci" = nieje inteligentna ale vie sa nabyflit celu knihu naspamet aby mala za 1, take dievcata vecsinou niesu moc vtipne ani zaujimave, ale kedze ju nepoznam neviem ci to na nu sedi
tak niekto ma radsej tupe vyumelkovane blondiny ne ? ...ale ja by som nahodou chcel neaku inteligentnu z gymplu hlavne teraz pred vysvedcenim by sa mi zisla lebo ja sa tu skurvenu matiku sam nenaucim :
že je to zaprvé hlúpy predsudok, zadruhé teoreticky môže mať reálny základ v tom že holky čo sa dobre učia (/ľudia čo sa dobre učia) bývajú hrozne upjatí a všetko berú vážne (čiže no fun), alebo sú hrozne inteligentní a to mnohým (hlavne chlapom) vadí, hlavne keď sú daní ľudia inteligentnejší ako oni, vieš, ješitnosť, kto by chcel chodiť s niekým kto ti neustále ohrozuje ego?
Chalani nechcu dievcata, ktore si myslia ze su najmudrejsie na svete a ze pojedli vsetku mudrost sveta a nad vsetkym prilis rozmyslaju a zo vsetkeho robia velku vec. Asi to myslel tvoju kamarat
To že sa dobre učí vypovedá iba o tom že je zodpovedná a cieľavedomá (čo sú vo všeobecnosti pozitívne kvality) Daný chalan zrejme nehľadá dievča s týmito kvalitami, alebo sa mu jednoducho nepáči jej fyzická stavba.
protoze nekteri chalani su taky blbci ze babam ktere sa dobre uca vypravjaju Biflosky ..... Sprti .. a pod. .... teda aspon u nas to tak je .. a keby snu chodil tk by sa mu jeho kamosi mozno vysmyli ze chodi s Biflosku ....
ako ja byt chalan a prde za mnou baba s otazkou "preco nechces chodit s mojou kamaratkpou?!" ako v skolke mi to pride to po prve a po druhe, co teba je ak odo toho? by so ms nou nechodial uz le npreto, ze ty sa do toho jebes.. ako toot m a vie dostat
...čo je s dnešnou realitou preboha? to som bola vážne jediná členom komunity, kde osemnásťroční chalani na babách riešili výzor a charizmu PRED nejakými blbými číslielkami v klasáku?
ak tento svet nespeje k zombie apokalypse, tak neviem...
tu to máte čierne na bielom, bleko je dvadsaťročný mladík, daj tomu chalanovi ešte dva roky a nebude ho trápiť, či má kamarátka jednotky na vysvedčku, ale skôr aby nemala iba jednotky na hrudníku
lebo ju dobre nepozná a možno si myslí že ho celý deň bude poučovať a pri pití kofoly mu bude hovoriť jej zloženie a aké je to pre organizmus nebezpečné... Ale tak to určite nie je lebo ak hovoríš že je to fajn dievča tak aj určite je. No a bojí sa podľa mňa toho že by bola múdrejšia a inteligentnejšia ako on. A možno ti nepovedal pravdu že je tolen pre to že sa dobre učí. Možno sa mu výzorom nepáči, ale to by už musel byť fakt blbý chalan!
v triede mame pavlinu. uci sa cely vikend, je bifloska. a vzdy ked ju ucitel vyvola tak: "Čo robíme? Čo???" ona je uplne blba. ale aj nieco vie, je inteligentna, skareda atd. a to je skoro kazda mudra z nasej triedy. skareda a nevie co robiem. a ak je tvoja kamoska taka tak by som povedal tiez nie
uz ma jebu tieto tvoje fora dopice to je uz moc vyzeras jak keby si sa vzivote do zrkadla nepozrela a este tak blbe temy omg a tomu chalanovi asi nevadilo ze sa dobre uci ale ze sa bifli jednoducho ta tvoja kamoska je pravdebodobne obycajny jebly sprt a musi s nou byt fest nuda ako aj s tebou .........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Poďla mňa na to nezáleži...
...moja priateľka sa dobre učí, no ja som príliš namyslený,tak sa nebojím,že je inteligentnejšia
lebo teba chcu aj dievčata
a keď už niekto niekoho takého nechce, tiež si myslím, že je to v tom, že by ten druhý bol chytrejší ako on a tak si myslí, že by pre ňho/ju nebol dosť dobrý ...aj u mňa je to tak, cítila by som sa trochu menejcenne vedľa niekoho takého..ale na druhú stranu výmela s dutým mozgom tiež nechcem, lebo ak sa ja rozumien do niečoho viacej než on, hlavne čo sa týka tém, v ktoých by mali vynikať predovšetkým muži, tak ma to trochu odrádza ..
@velkapohroma myslim ze aj na tom neco bude
mozno keby to dal rytmus do nejakeho refrenu tak by to bolo cool lebo co povie rytmus je coooool a svete a kazdy mu to zere
ja v tomto rozdiely nerobim...
možno by sa niektorí ľudia naozaj cítili v prítomnosti ľudí zle, podceňujú sa alebo tak...ktovie
zaručene to bola pravda
A to, že je sa dievča dobre učí neznamená ešte, že je inteligentné, tak či tak pri dievčati je pre mňa prospech asi najmenej dôležitý...
(a zatretie @57 )
Pri tem ja si myslim ze je to dost blbe
ako ja byt chalan a prde za mnou baba s otazkou "preco nechces chodit s mojou kamaratkpou?!" ako v skolke mi to pride to po prve a po druhe, co teba je ak odo toho? by so ms nou nechodial uz le npreto, ze ty sa do toho jebes.. ako toot m a vie dostat
napríklad môj priateľ chcel vždy len múdru holku.ktorá sa dobre učí --- ,aby si s ňou mal čo povedať vo všetkých oblastiach
ale spoznal som aj jedno dievca, ktore malo tiez ciste jednotky. No nie ako ja. Ucilo sa 4 hodiny denne do skoly. To mi uz pride chore. Ze vraj aj je.
ak tento svet nespeje k zombie apokalypse, tak neviem...
a zasatavam aj nihili nazor, ze vyzor je prednejsi pred intelektom
ROFL
podľa mňa sa múdre a inteligentné dievčatá chlapcom páčia.. myslím prirodzenú inteligenciu a nie --biflošstvo--