Preco chalani newedia nic powedat na rovinu..ale okolo vsetkeho robia okolky?
CO si myslite,preco chalani nedokazu fakt nic powedat narovinu..napriklad co sa tyka vztahov ale budu to natahovat..a nespravia ani prvy krok kde su tie casy ked sa oni snazili a my sme boli ich obete?
ja by som povedal ze je to presne naopak!!!vy baby neviete povedat nic na rovinu a vsetko natahujete a ked uz nieco davate najavo tak tomu ani pan boh nerozumie,moj nazor
Ani ja sa uz pre istotu do vztahov nehrniem. Aj ked viem, ze mam celkom dobre sance na uspech, aj tak viem, ze sa to neskor cele pokazi, takze uz vacsinou rezignujem...
Ale robim spravne? Vela krat sa to sam seba pytam...
To asi musi prehrmiet obdobie frustracie, ktore mi ostalo po byvalej. Az potom naberiem znova odvahu
Keď mne je niekedy strašne ťažko povedať ľuďom niečo čo im ublíži Aj keď je pravda že keď niet iného východiska moje "ťažko" odstavím ne vedľajšiu koľaj
lebo su to proste xalani...co natom treba vysvetlovat ....kde su tie casy?? ....v 20tych rokoch 20teho storocia ..mylsim ze tam to akosi uviazlo a ptm uz mnooo nic moc
bud vedia povedat na rovinu, alebo vlastne nepovedia nic
mala som zazitky rozne... jeden chalan sa so mnou totalne nebabral... chytil ma, pobozkal, povedal, ze so mnou chce vztah... a bolo no co...
ale zase dalsi, na rovinu som sa ho opytala, ze co so mnou mieni dalej, ci vztah alebo preco ma vlastne pobozkal (aj to som ho k tomu musela ja a jeho sestra nahuckat) a on? nic... nevedel sa vyjadrit... neposlali by ste ho do kelu?? wrr...
alebo su taki len tichi obdivovatelia... skromni chlapci, co vam to nikdy nepovedia a len tak lahucko vas balia... chodia tam kde vy a tak... tiez mam skusenost...
lenze nie je podstatne to, co predchadzalo vztahu ale to co vo vztahu je... pokial vam vtedy vie povedat, co sa mu paci, co by chcel zmenit, tak je to v poriadku si myslim...
no pokial nevie, je to idiot...
lebo podstatna je pravda a nie to, ci to niekoho zaboli... ked bude natahovat, bude boliet este viac, nemam pravdu?
ja neznášam,keď sa vyjadruje cez net/icq/sms! Ale keď sme spolu,ledva na mňa pozrie a chvala bohu,že som typ,čo nikdy nezavrie hubu,tak musím vypĺňať zahambujúce ticho...
Nechcem teraz nikoho uraziť, ale ja mám také skúsenosti, že sú to predovšetkým dievčatá, čo toto robia. Ja osobne nemám nikomu problém povedať do oči, čo si myslím a aj preto som na nemilosť u niektorých
podla mna nemas pravdu, z vlastnych skusenosti ti viem povedat ze dievcata nehovoria nic narovinu skor sa snazia ti to neako naznacit a aby to ten dotycny pochopil a potom by to mohli riesit a co sa tyka prvych krokov tak to len chlapci...to je asi secko odomna dufam ze si ma pochopila mozno nemas stasie na tych chlapcov co beru zodpovednost do vlastnych ruk
ja vzdy hovorim vsetko na rovinu, a co mam s toho aj tak to skonci vzdy len odjebom alebo je to len jednostranne, kedy sa o mna zacne nejaka baba zaujimat hm ??? alebo aspon mi poradte ako na to aby som daku vedel zbalit lebo mna vkuse beru ako mileho,zlatuckeho fajn chalana ale ja si vraj najdem druhu a takto to vzdy konci a potom sa mi stazuju ze ten a ten ju nechal ale preco to nechce skusit somnou to mi nejde do hlavy... ( a len tak z nahody nemala by laska vzniknut v kamaratstve no nech je ako chce ja asi budem vzdy sam ( ak mate radu tak please
tak treba citat medzi riadkami.to holky maju vediet,inak sa neda.lebo povedia jedno,myslia druhe...ale nastatsie som si zatial rozumela s kazdym a vedela na co myslia to je vazne dobre ak zmyslate rovnako
chalani sa boja sklamania a opakovaneho odmietnutia a preto to uz dalej neskusaju a s*** na to lebo vedia (teda myslia si ze vedia) ako to "znova" dopadne a preto to radsej nehaju plavat
baby: nepovedia nic na rovinu lebo ich bavi sa hrat, bavi ich to, ze o nich chalan bojuje a je to uplne normalne....z ziadna nechce aby chalan hovoril na rovinu a nehovorte, ze ano lebo keby k Vam chalan prisiel a povedal, ze vas lubi alebo, ze vas chce tak by vas to okamzite vyplasilo...to je fakt!!!
navyse je vedecky dokazane, ze v dnesnej dobe viac ako 50% muzov dava prednost pc pred sexom...ano je to pravda , bohuzial....to znaci, ze vsetci ti dobri chalani, ktori by Vas chceli vas dali docasne na vedlajsiu kolaj kym sa doma hraju na pc, pretoze hoci nemaju Vas stale maju cim vyplnit svoj volny cas a vyzera to, ze celkom efektivne DD
Suhlasim s posledným komentárom k tejto teme, tak isto ako vsetci ludia su odlisný v mnohích veciach , tak isto je to aj v tomto pripade je vela typov chalanov a tak isto aj dievčat..., niektorý su zhovorcivejsi, a iní zasa nie.., . Su takí ktorí su drsný a hrubý, iní zasa zarytý romantici, jednoducho, musis najst toho ktorí ti vyhovuje a práve tebe...To moj nazor
abo mi daj odkaz na moju webku.chod na moje forum klikni na moju prezyvku.jahoda12.nad odkazom čo som ti teraz poslala pod mojou prezxyvkou je rovna čiara je napisana mosdrouz farbou.ahoj zatial a pozdrav hafkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ani ja sa uz pre istotu do vztahov nehrniem. Aj ked viem, ze mam celkom dobre sance na uspech, aj tak viem, ze sa to neskor cele pokazi, takze uz vacsinou rezignujem...
Ale robim spravne? Vela krat sa to sam seba pytam...
To asi musi prehrmiet obdobie frustracie, ktore mi ostalo po byvalej. Az potom naberiem znova odvahu
Lebo nesmieme nechávať všetko len na nich..
Keď mne je niekedy strašne ťažko povedať ľuďom niečo čo im ublíži Aj keď je pravda že keď niet iného východiska moje "ťažko" odstavím ne vedľajšiu koľaj
Ale ani baby niekedy nevedia povedat všetko na rovinu
bud vedia povedat na rovinu, alebo vlastne nepovedia nic
mala som zazitky rozne... jeden chalan sa so mnou totalne nebabral... chytil ma, pobozkal, povedal, ze so mnou chce vztah... a bolo no co...
ale zase dalsi, na rovinu som sa ho opytala, ze co so mnou mieni dalej, ci vztah alebo preco ma vlastne pobozkal (aj to som ho k tomu musela ja a jeho sestra nahuckat) a on? nic... nevedel sa vyjadrit... neposlali by ste ho do kelu?? wrr...
alebo su taki len tichi obdivovatelia... skromni chlapci, co vam to nikdy nepovedia a len tak lahucko vas balia... chodia tam kde vy a tak... tiez mam skusenost...
lenze nie je podstatne to, co predchadzalo vztahu ale to co vo vztahu je... pokial vam vtedy vie povedat, co sa mu paci, co by chcel zmenit, tak je to v poriadku si myslim...
no pokial nevie, je to idiot...
lebo podstatna je pravda a nie to, ci to niekoho zaboli... ked bude natahovat, bude boliet este viac, nemam pravdu?
baby: nepovedia nic na rovinu lebo ich bavi sa hrat, bavi ich to, ze o nich chalan bojuje a je to uplne normalne....z ziadna nechce aby chalan hovoril na rovinu a nehovorte, ze ano lebo keby k Vam chalan prisiel a povedal, ze vas lubi alebo, ze vas chce tak by vas to okamzite vyplasilo...to je fakt!!!
navyse je vedecky dokazane, ze v dnesnej dobe viac ako 50% muzov dava prednost pc pred sexom...ano je to pravda , bohuzial....to znaci, ze vsetci ti dobri chalani, ktori by Vas chceli vas dali docasne na vedlajsiu kolaj kym sa doma hraju na pc, pretoze hoci nemaju Vas stale maju cim vyplnit svoj volny cas a vyzera to, ze celkom efektivne DD
bola som tam s bratom aj s otcomm prave si ronyho česala daj mi tvoj nick na pokec prosim.ahoj.