AHOJKY chcela by som wedet nazor ludkov o tom preco chalani ziarlia zvlast ked na to nemaju dovod.........vlasne chcela by som od bab wedet co si o tom myslia a ci sa uz s tym stretli a........chalanov preco vlasne ziarlia potrebuju si dokazovat kto babu
toto fakt záleží od jednotlivca ... ale ja som sa stretol len s prípadmi keď už chalan či baba padli na hubu sú citovo dosť naviazaní na svoju polovičku a nechcú si predstaviť že by s ňou obl niekto iný ...
v podstate ako s tým majetkom aj keď s ito nikto z nás neprizná ... ja osobne niesom žiarlivec no z nejakého dôvodu dostávam odkazy že si mám dať pozor bo mi zadrôtuje doktor sánku aj keď je to neoodstatnené ...
no ber to tak že sa vraví kto nežiarli neľúbi
a je pravda že čo robia baby v týchto veciach býva horšie pretože idú na to strašnými slovami ak eď nás aj fyzicky napadnú ... nemôžeme sa brániť lebo je to baba a nehorázne dokážu ponížiť ..
Na jednej strane je prehnaná žiarlivosť na škodu na druhej strane kto žiarli tak má toho druhého rád. Rovnaká otázka by mohla byť a prečo žiarlia dievčatá? každý máme inú hranicu toho kedy začíname na toho druhého žiarliť ale majú ju všetci.
Ja myslím, že do osemnástich si chlapci ani dievčatká poriadne ešte neuvedomujú, že sú článkom reprodukčného cyklu ľudstva, a preto sa zaoberajú <>inami ako žiarlivosť. Žiarlivosti sa nikto nikdy nevyhne, celým umením je iba dostať to pod kontrolu. Po puberte prídete na to, že je úplne ale úplne zbytočné hľadať dôvody na žiarlivostné scény; radšej treba čo najskôr začať hľadať spôsoby, ako si spoločné chvíle s partnerom urobiť čo najpríjemnejšími...
@1 tento comment je asi najvýstižnejší...v podstate s tým súhlasim a dokonca som sa stretla aj s tými rečami, že kto nežiarli neľúbi niekedy má tá žiarlivosť opodstatnenie...ale podotýkam, že len niekedy avšak keď je človek zamilovaný tak skoro vždy robí iracionálne rozhodnutia a nepozerá sa na situáciu s triezvim pohľadom...
a kedže ja som mamfpcista, tak žiadne žiarlivostné scény nejdem a ani nebudem robiť aj tak by mi bolo blbé, kebyže sa chalan nepozrie na žiadnu inú holku než som ja...všetko závisi od dôvery a od tej hlbokej lásky a veď viete aké to je a to všetko s tým...proste blablabla
no mne tak vadi ked moj chalan vobec neziarli...vobec...citim si jak keby ma nemal vobec rad ze mu je jedno s kym som kde som...naproti tomu podla neho som typicka žiarlivka
Ludia nemate pravdu ta fraza sa mi nepaci "kto neziarli ten nelubi" podla mna skutocny dokaz lasky je DOVERA a nie ziarlivost. Clovek by bol rad ze jeho partnerka/partner neziarli ako keby mal ziarlit a zneprijemnovat tomu druhemu zivot. Ja som tiez ziarlivy a to velmi ale viem sa kontrolovat a partnerku tym vobec nezatazujem. Potrapim sa dost, to je pravda ale chcem aby sa mala dobre
preco sa stazujes???....zopakujem len to co tu uz bolo povedane, ziarlivost je prejavom lasky a to ze ta ma dotycny naozaj rad....bola by si radsej keby neziarlil???
Takze by ti to vobec neprekazalo keby s tebou nejaky chalan flirtoval a balil a tvoj drahy to mal uplne na haku???
A ano dovolim si povedat, ze clovek ak aspon trocha neziarli tak nema dotycneho az tak rad, nie je to samozrejme pravidlo a cest vynimkam, ktory dokazu neziarlit a pritom naplno milovat....
Pokial ti nerobi ziarlivostne sceny, ake vedia vystrojit baby chalanom tak mu jeho ziarlivost schvalujem, samozrejme pokial to neprehana, pretoze vsetkeho vela skodi...
Ziarlivost je istym prejavom zaujmu tvojho draheho o teba, nie tym, ze ti chce robit hanbu, nauc sa rozpoznat rozdiel
kazdy svojim sposobom ziarli ci uz malo alebo vela, zalezi len na dotycnom do akej miery da o tom vediet, nikomu nie je jeho polovicka pocas vztahu lahostajna
no tka ja si mylsim, ze neziarlia iba chalani ale aj baby, a viem to podla seba, sice to nedavam choro najavo, ale proste no... a mylsim si ze ide o to, ze ked raz niekoho milujes, tak chces byt prenho/prenu jedinym/jediou a dokonalou/dokonalym v jeho/jej ociach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
v podstate ako s tým majetkom aj keď s ito nikto z nás neprizná ... ja osobne niesom žiarlivec no z nejakého dôvodu dostávam odkazy že si mám dať pozor bo mi zadrôtuje doktor sánku aj keď je to neoodstatnené ...
no ber to tak že sa vraví kto nežiarli neľúbi
a je pravda že čo robia baby v týchto veciach býva horšie pretože idú na to strašnými slovami ak eď nás aj fyzicky napadnú ... nemôžeme sa brániť lebo je to baba a nehorázne dokážu ponížiť ..
zdrava ziarlivost je podla mna ok, ale ziarlivostne sceny..to nebude v poriadky...
a kedže ja som mamfpcista, tak žiadne žiarlivostné scény nejdem a ani nebudem robiť aj tak by mi bolo blbé, kebyže sa chalan nepozrie na žiadnu inú holku než som ja...všetko závisi od dôvery a od tej hlbokej lásky a veď viete aké to je a to všetko s tým...proste blablabla
kdesi som čítal že sa to dá liečiť tak že ho donútiš aby žiarlil tiež.
Takze by ti to vobec neprekazalo keby s tebou nejaky chalan flirtoval a balil a tvoj drahy to mal uplne na haku???
A ano dovolim si povedat, ze clovek ak aspon trocha neziarli tak nema dotycneho az tak rad, nie je to samozrejme pravidlo a cest vynimkam, ktory dokazu neziarlit a pritom naplno milovat....
Pokial ti nerobi ziarlivostne sceny, ake vedia vystrojit baby chalanom tak mu jeho ziarlivost schvalujem, samozrejme pokial to neprehana, pretoze vsetkeho vela skodi...
Ziarlivost je istym prejavom zaujmu tvojho draheho o teba, nie tym, ze ti chce robit hanbu, nauc sa rozpoznat rozdiel
kazdy svojim sposobom ziarli ci uz malo alebo vela, zalezi len na dotycnom do akej miery da o tom vediet, nikomu nie je jeho polovicka pocas vztahu lahostajna