Ide o to, že keď ma šteklí niekto iný, idem sa pošťať od smiechu, ale keď sa šteklím sama, tak nič a teraz ťažká otázka: prečo je to tak? mám jednu teóriu, ale tá asi nie je správna
neviem ju správne sformulovať, ale ide asi o to, čo povedala @xyz666 že podstatné je prekvapenie, lebo nevieme, čo prepne v hlave toho, kto nás šteklí, zatiaľ čo od seba vieme, čo môžeme očakávať
no ja si myslím niečo podobné že ked to proste robí niekto druhý tak proste aj ked vidim že ma ide štekliť to šteklí ale aj tak presne nevidim kedy priloží tie prsty alebo ako to mám povedať a je to niečo iné ale viem sa poštekliť medzi prstami na nohách
Aj ja suhlasim s tym momentrom prekvapenia... Vascinou nesteklia tie dotyky, ale ten moment ked sa vas ide niekto dotknut. Da sa to otestovat tak, ze roztiahente ruky a poviete druhemu cloveku, nech vas stekli, ale len akoze. Proste sa k vam priblizi najviac, ako sa da, ale nedotkne. Je to hnusne, ze?
ja som stekilva ako hovado..ked to musim uz tak nazvat.ked som bola mensia bracho ma tak steklil ze som sa pocikala: smiley: teraz vzdy ked ma niekto napadne kricim pistim
Prosím Vás, Vy ste kde chodili do školy? Načo sú komu teórie hádzané od brucha? Mám pre Vás dve novinky:
1.) Teórie sú konštruované na základe výskumov, či prieskumov v prípade, že zatiaľ neexistuje jednoznačný záver. Príklad – nevieme, čo sa nachádza 20 svetelných rokov od Zeme, preto sa vedci zišli a vyplodili niekoľko teórií, ktoré sú založená na už získaných poznatkoch o vesmíre. Takže nejde o chlapíka v Nevade, ktorý si jedného rána uprdol a povedal, že je tam nulový obsah kyslíka a mierna radiácia.
2.) Moment prekvapenia? Moment prekvapenia je to, keď niekoho počas spánku zviažete a až potom eskortujete do zariadenia na výkon trestu odňatia slobody, pretože ak by ste ho čapli o takej dvanástej v kaviarni, prebil by Vás. To, prečo sme štekliví väčšinou iba na vonkajšie vnemy je, že pri styku samého so sebou mozog už dopredu vie, aký pohyb a aký styk sa chystáte vykonať. Ak to ale ide urobiť niekto iný, informácie dostáva iba z očí, teda najviac tak v reálnom čase. Nevie dedukovať ani predpokladať pohyby dotýkajúceho sa. Sú to síce iba tisícky pikosekúnd, ale pri rýchlosti informácie neurónmi je aj to veľa.
Mimochodom, na základe to konštatujem teóriu, že ak je niekto z Vás riadne sfajčený, je o čosi šteklivejší, ako zvyčajne. Ak je niekto z Vás alkoholik, necíti nič, pretože má nervy dávno sčasti odumreté a tie fungujúce riadne spomalené.
Preto Vás prosím – nepite alkohol, nefajčite, neberte drogy a nesexujte predtým, ako sa o prípadné dieťa budete vedieť postarať a budete na celý proces zrelí. (Ako som si tak čítal niektoré sekcie, takích sa tu nájde plno).
gothicpoethic - tak to podla mne nesediii..lebo moj chalan sa na to moze pripravovat aj cely den...aj vidiet,ze ho idem steklit a nepomaha to...Skor suhlas s ,,ujom" hajzlomodkosti
ahojte eehehe ja som tiez hrozne šteklivy a rad šteklim nejaku holku heheh...... Sam seba nedokazem pošteklit ale ked ma ide holka šteklit tak to uz je ineee to je moment na ktory nik necaka a zrazu booom uz to je....takze tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja sa priznam ze nevim..ja len vim ze ja nesom steklivy vobec! od nikoho!
daj tu teoriu ..
@9 ja som to skusila a fakt to šteklí
@14 ja mam kamarata kt este len powiem ze posteklim ta a uz sa smeje .. jemu staci pomysliet na to a stekli ho to
1.) Teórie sú konštruované na základe výskumov, či prieskumov v prípade, že zatiaľ neexistuje jednoznačný záver. Príklad – nevieme, čo sa nachádza 20 svetelných rokov od Zeme, preto sa vedci zišli a vyplodili niekoľko teórií, ktoré sú založená na už získaných poznatkoch o vesmíre. Takže nejde o chlapíka v Nevade, ktorý si jedného rána uprdol a povedal, že je tam nulový obsah kyslíka a mierna radiácia.
2.) Moment prekvapenia? Moment prekvapenia je to, keď niekoho počas spánku zviažete a až potom eskortujete do zariadenia na výkon trestu odňatia slobody, pretože ak by ste ho čapli o takej dvanástej v kaviarni, prebil by Vás. To, prečo sme štekliví väčšinou iba na vonkajšie vnemy je, že pri styku samého so sebou mozog už dopredu vie, aký pohyb a aký styk sa chystáte vykonať. Ak to ale ide urobiť niekto iný, informácie dostáva iba z očí, teda najviac tak v reálnom čase. Nevie dedukovať ani predpokladať pohyby dotýkajúceho sa. Sú to síce iba tisícky pikosekúnd, ale pri rýchlosti informácie neurónmi je aj to veľa.
Mimochodom, na základe to konštatujem teóriu, že ak je niekto z Vás riadne sfajčený, je o čosi šteklivejší, ako zvyčajne. Ak je niekto z Vás alkoholik, necíti nič, pretože má nervy dávno sčasti odumreté a tie fungujúce riadne spomalené.
Preto Vás prosím – nepite alkohol, nefajčite, neberte drogy a nesexujte predtým, ako sa o prípadné dieťa budete vedieť postarať a budete na celý proces zrelí. (Ako som si tak čítal niektoré sekcie, takích sa tu nájde plno).