Už ako malá som si všimla, že keď som napríklad zamkla dvere a zakricala som otcovi, aby mi povedal heslo, radšej by vykopol dvere ako povedal nejaký nezmysel. Myslela som, že to robí iba moj oco, ale nie, robí to skoro každý otec, ktorého poznám. Prečo?
Nie každý má náladu na takéto srandičky.Ja nie som otec,ale kebyže mi to niekto spraví,tak by som nešiel hned vykopnúť dvere,ale povedal také heslo že "neser ma lebo ťa nakopem",alebo niečo podobne poetické
Pretoze z vacsiny rodicov sa stava chaoticky uzlik nervov ktory nema cas na taketo blbosti, pritom ho s oblubou minaju na sebalutost a hladanie chyb v inych, najme svojich manzeloch a manzelkach a detoch
tak nie kazdy ma naladu na taketo blbosti to je podla povahy taketo veci ja napriklad som tak znechuteny s tohoto zivota ze by som tiez radsej vykopol dvere keby mi toto niekto robil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lipís mi káya!
berú to ako zdržovanie a majú v hlave pre nich ,,dôležitejšie,, veci
debili
ked som bola decko a oco stal pred dverami s nakupom, zvykla som mu hovorit: "ty nie si nasa mamicka, zaspievaj."
on na to bud "neeesieeem treesku" alebo "okamzite otvor, musim curat!"