cawte..som obycajne 16rocne diefca...ale mam taky prblem..s mojim chlapcom mi to uz neklape tak dobre ako kedysi..sme spolu uz pol roka..ale mali sme taku krizu..a myslim ze aj pretrvava..pretoze mi asi predtyzdnom napisal ze ma uz nelubi taq velmi ako p
Mali by ste sa o tom obaja porozprávať, ale naozaj úprimne si všetko vysypať. V takom prípade určite prídete na pár vecí ktoré by sa dali zmeniť. Potom uvidíš...
Keď ho naozaj ľúbiš, mala by si sa pokúsiť zachániť to. Určite.
Ahojte..SOm Johhnny..priatelku som stretol pred rokom aj cosi..asi pred 3mesiacmi sme sa rozisli..lepsie povedane ona sa rozisla so mnou a že vraj kvoli tomu že som sa zmenil...a vraj nikdy som nebol ekdysi býval takýto.Ja ako racionalný a strasne zamolvaný clovek som sa s nou pocas toho 1 roka vo vztahu snažil vychadzat uplne dobre..envyvolaval som konflikty.a skoro vsetko som jej povolil.ja som taký istý ako na zaciatku..chyba je v tom že ona sa zemnila velmi..(je strasne pekna a namyslonost može sposobovat jej rozhodnutia)narastlo jej sebavedomie a teraz ma bere ako kamarata..Este ju milujem lenona nie..chce byt so mnou kamarat...ciže dopadol som nahubu tým že som bol zamilovaný..spraval som sa k dievčatu ako najlepsie som mohol..len asi enstacilo..co mam robit aby som sa odmiloval a už nemal nikdy vycitky zamilovanosti....pomožte mi dajte mi nejaku radu prooosim
Johhnny - odmilovat sa neda..ani poradit ti v tom nikto nedokaze.. je to vsetko len o case.. ale zamysli sa nad tym ze ked zacala byt namyslena a vsetko okolo toho ako sa zmenila, tak stalo by byt este stale s nou? ved to uz nie je ona..
Johhnny, ahooj ja som trca a ked si myslis, ze ti pomozu navody k tomu, aby ta milovala nejaka baba, si UPLNE MIMO. Chalan by mal byt taky, aky je. Kazda baba a vztah celkovo potrebuje trocha ziarlivosti, trocha konfliktov a ak si taky, aky je tusim aj jeden clovek tak to je dost blbe a tu babu chapem...
To 1, porozpravaj sa s nim, a tak si to vyriesite, ak si myslis ze naj je rozchod tak mu to nejako naznac a hadam aj pochopi,inak a preco ta uz tak nelubi ako ta lubil dost na pi** ..
55lienka // jha nwm prec ma uz nelubi tak velmi ako predty mozno aj lubi..len to nevje rozoznat..alebo jha nwm co..fakt..ale hadam sa to niako vyriesi lebo ja ho moc klubim: disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Sama si napisala ze mas dve moznosti-pretrvavat v takomto vztahu a trapit, a najskor ti da dovidenia on..
Druha moznost je ze by si to skoncila, a tvoje trapenie si mozno o istu dobu skratis..
Cize je to fakt len na tebe..
Keď ho naozaj ľúbiš, mala by si sa pokúsiť zachániť to. Určite.
Johhnny, ahooj ja som trca a ked si myslis, ze ti pomozu navody k tomu, aby ta milovala nejaka baba, si UPLNE MIMO. Chalan by mal byt taky, aky je. Kazda baba a vztah celkovo potrebuje trocha ziarlivosti, trocha konfliktov a ak si taky, aky je tusim aj jeden clovek tak to je dost blbe a tu babu chapem...