preco mam tak male sebavedomie? vzdy kazdeho sa bojimm a bojim sa aj toho co si o mne ludia myslia, pripadam si menej cenna ako ostatni a vsetci sa aj tak ku mne chovaju nezacnu sa so mnou bavit, iba v tedy ak ja pridem za nimi a aj to tak cudne, ja uz fa
@najivna boze moj ja viem ze narazas na moje predosle fora ! ale ja to myslim uplne vazne ikdy si nemala takyto pocit ? no ja ho ale mam a je to najhorsie co moze byt , pocit bezcennosti
Dám ti pár rád, mne to pomohlo, tiež som mávala také problémy kedysi.. už to tu aj bolo povedané ale.. jednoducho musíš zmeniť myslenie v tom to celé je.. mysli pozitívnejšie, počúvaj veselé piesne, smej sa a proste NEĽUTUJ SA! fakt, to je to najhoršie.. a neber všetko tak vážne, veď sú to len ľudia, len život, a keď budeš chcieť a veriť tak bude taký aký len budeš chcieť, pretože všetko je možné... len zmeň myslenie
A teraz si pretransformuj vety, tak aby si ty mala za ne zodpovednosť.
Robíš niečo preto, aby ťa mali radi?
Robíš niečo preto, aby si bola obľúbená?
Si dobrá kamarátka?
Iste si povieš" ,,Však oni ma ani nepozdravia, tvária sa, že neexistujem, ignorujú ma, nevšímajú si ma, robia si zo mňa srandu, bla, bla, bla...to oni sú tí arogantní a namyslení, čo nevedia čo je slušné!"
Hej, oni za to všetko môžu, ale ty nie... ty si v tom úúúplne nevinne, ako obeť toho jebnutého systému, že priatelia nepadajú z neba samí od seba.
Ale podravíš ich niekedy TY, opýtaš sa ich niekedy TY, ako sa majú, brániš SA niekedy TY keď ťa vysmievajú, zapojíš sa aj TY do diskusie? Pochybujem. Ty len ďalej hráš rolu svojej obete a ľutuješ sa. Ale týmto prístupom nič nezmeníš a ešte vyzeráš ako namyslená arogantná fusakľa, ktorá sa s nikým nebaví - žiaľ, aj keď ňou nie si, takto to vyzerá. Oni ti nevidia do hlavy!!!
Všetko je v tvojich rukách a ako si uvaríš, také si aj zješ.
Ďakujem za radu dúfam,že to pomože? Dievča ak chceš tak to pomocť musí! ... Daj do toho všetko.Nájdi na sebe veci,ktoré sa ti páčia,začni byť odvážna (bez toho v živote nič nedosiahneš.) Usmievaj sa,ži tak ako sa to páči tebe,ak sa ti terajší priatelia k tebe tak nesprávajú ako chceš,skús si nájsť nových a ukáž sa im v tom novom svete.Tak ti poviem dá sa to Prešla som si tým
@simka999 tak teraz s mi upne prehovorila do dusee ja si vzdy poviem to sa neda kaslem na to.. :/ a ako si mam najst novych kamaratov ? to ma uplne zobudilo to co si napisala to si napisem na papier a kazdy den si to budem citat !
Taká menšia rada no Určite máš aspoň nejakú jedu kamaratku nie? Ja na tvojom mieste by som ju vzala šli by sme do baru,na diskoteku alebo podobne Aj tam sa dajú spoznať fakt dobrí ľudia alebo klasika kamarati mojho kamarata,ale neviem či to v tvojom prípade pojde,alebo možeš skúsiť pokec síce to neodporúčam,ale možosť to je Napíš a vtĺč si to konečne do hlavy.A potom budeš na seba hrdá Držím palce
to aj ja ked som niekde sama napr: nemam pri sebe ziadnu kamosku, rodicov (a to je kazdy piatok ked cestujem k mame) tak mam taky cudny pocit ked sa na mna dakto kuka ze si mysli ze som debil alebo ja neviem , nedokazem si v autobuse ani hudbu pustit len obzeram ludi a rozmyslam co si asi prave myslia a ci dakto nerozmysla o mne ..
zmena myslenia pomôže. a keď si sama sebe hovoríš, že sa bojím ľudí, mám malé sebavedomie, tak toto ti iste nepomôže, skôr naopak. treba si len veriť a opakovať si v duchu a aj nahlas, že sa nebojím prihovoriť ako prvý/á, som rozhodná a také. nie som na to expert, no žiadna veda v tom nie je. aspoň u mňa nie
@gertri len sa ľutuj, vrav ako sa to nedá a nikdy sa to nebude dať. V tvojích slovách je toľko nešťastia. Prečítaj si to znovu, keď budeš takto kuvikať kôli svojmu neúspechu len svoje problémy týmto vyživuješ. Nikdo za teba nevyrieši tvoje problémy, nikto za teba nenapíše príbeh tvojho života.
... pravdepodobne si teraz vykladáš zle aj tie slová čo som ti hore napísal, ale v prvom rade sa musíš zmeniť ty, keď sa zmeníš, ľudia okolo teba ťa budú milovať ...
... Skús si prečítať moje blogy čo som písal, začni tým najstarším blogom. Podľa mňa práve tebe by tie blogy mohli celkom veľa dať.
@gertri boze ty mas problemy kukni si niekedy modre z neba ake tam ludia maju skutocne problemy a potom ich porovnaj s tvojimi !!§ a hned sa prestanes lutovat !!! radsej nieco sportuj pri sportovani hned prides na ine myslienky !!! pomahaj ludom a uvidis ze ta budu mat odrazu radi a budu sa s tebou aj chciet kamosit
prihlas sa na Miss, na nejaky kruzok alebo sa schvalne zamestnaj v robote/brigade kde budes nutena komunikovat, obchod, hotel, novinovy stanok alebo skus robit nejake peticie, uz som tu raz pisal, mne to velmi pomohlo a dalo cennu skusenost a naucilo ma to vychadzat z ludmi roznych povah a dostat od nich presne to co som potrebovat, v tomto pripade iba podpis
Skús literatúru o reči tela... jedna vec zlepšíš to ako chceš pôsobiť na ľudí to ti trocha zvýši sebavedomie a na druhej strane budeš vedieť ako ťa berú ostatný či si im sympatická či nie. Naučíš sa ako nepôsobiť utiahnuto ale sebavedome a priateľsky je to dobrá vec mám to odskúšané a veľa krát ti to pomôže aj hmm ochrániť sa pred "falošnými" priateľmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
akoze cakas ze to 158.forum pomoze? get real
nevystrihaj ludi pred vecami ktore sa pravdepodobne nikdy nestanu
a uz len na teba si budem spominat
Dám ti pár rád, mne to pomohlo, tiež som mávala také problémy kedysi.. už to tu aj bolo povedané ale.. jednoducho musíš zmeniť myslenie v tom to celé je.. mysli pozitívnejšie, počúvaj veselé piesne, smej sa a proste NEĽUTUJ SA! fakt, to je to najhoršie.. a neber všetko tak vážne, veď sú to len ľudia, len život, a keď budeš chcieť a veriť tak bude taký aký len budeš chcieť, pretože všetko je možné... len zmeň myslenie
Hlavne sa nelutuj
,,Nikto ma nemá rád."
,,Nie som nimi obľúbená."
,,Nemám kamarátom."
A teraz si pretransformuj vety, tak aby si ty mala za ne zodpovednosť.
Robíš niečo preto, aby ťa mali radi?
Robíš niečo preto, aby si bola obľúbená?
Si dobrá kamarátka?
Iste si povieš" ,,Však oni ma ani nepozdravia, tvária sa, že neexistujem, ignorujú ma, nevšímajú si ma, robia si zo mňa srandu, bla, bla, bla...to oni sú tí arogantní a namyslení, čo nevedia čo je slušné!"
Hej, oni za to všetko môžu, ale ty nie... ty si v tom úúúplne nevinne, ako obeť toho jebnutého systému, že priatelia nepadajú z neba samí od seba.
Ale podravíš ich niekedy TY, opýtaš sa ich niekedy TY, ako sa majú, brániš SA niekedy TY keď ťa vysmievajú, zapojíš sa aj TY do diskusie? Pochybujem. Ty len ďalej hráš rolu svojej obete a ľutuješ sa. Ale týmto prístupom nič nezmeníš a ešte vyzeráš ako namyslená arogantná fusakľa, ktorá sa s nikým nebaví - žiaľ, aj keď ňou nie si, takto to vyzerá. Oni ti nevidia do hlavy!!!
Všetko je v tvojich rukách a ako si uvaríš, také si aj zješ.
... pravdepodobne si teraz vykladáš zle aj tie slová čo som ti hore napísal, ale v prvom rade sa musíš zmeniť ty, keď sa zmeníš, ľudia okolo teba ťa budú milovať ...
... Skús si prečítať moje blogy čo som písal, začni tým najstarším blogom. Podľa mňa práve tebe by tie blogy mohli celkom veľa dať.
malo ludi je takych, ktorym ked ukazujes, ze ich mas rada, ta vysmeju.
pokial ich ty nemas rada a mas ich za arogantnych ani tvoji kamarati nikdy nebudu.