Prečo dievčatá zo zásady vždy odmietajú chalanov, ktorí sú milí a fajn.. a stoja iba o namyslených debilkov, ktorý ich pri najbližšej príležitosti pretiahnu a so smiechom sa vykašlú na ňu? Ktorí ju budú nazývať k.rvou a tváriť sa, že bola len obyčajným "
@2 aj ja si myslím, že to bude tým je to trochu kruté, ale asi to inak nejde... Aj ja vždy stojím o samých debilov, ale vačšinou zistím, čo su zač aý ked je neskoro...
Rulegirl: No pozri čo na to dodať mňa to tiež serie že dáky hajzlík má takú kočku ktorú by mohol pretiahnuť taký milí chalan ako ja.... Popritom skočí na kokot dákemu debilovi.... Odkaz pre všetký pitome nány.... Žicce mi CHUJ!!!!
len jedno ti k tomu povie...ze to nie je pravda ale zas niektore typy bab su take ze potrebuju nad sebou niekoho...s tymi milymi a dobrymi mozu mavat a oni chcu "chlapa"
to skoro každá si týmto musí prejsť...volá sa to dospievanie...baby okolo 18 už také väčšinou nie sú...
btw inak ma prekvapilo, že túto tému založilo dievča...
Tak som rada, že niektoréé holky majú dosť rozumu, lebo ja žijem vo svetee, kde baby pohrdajú dobrými chalanmi a nahanaju sa za idiotmi, a ked padnu na hubu, ako napísala Sunnyday, idú si vyplakať oči, ale aj tak im nestoja tí normálni ani za zamyslenie. A ja by som chcela vedieť, čím to je, že všetkých priťahujú práve tíi hajzli
@13 všimla som si =D...
ešte stále sme nedospeli k odpovedi na otázku, ktoru som už dva krát položila =D
ˇBaby, ktoré vedia o čom hovorím, čím vás priťahujú takíto chlapi?
@11 asi v tom,ze tie mlade baby potrebuju ochrancov,potrebuju citit,ze je tu niekto silny,za ktoreho sa mozu schovat...
Nepotrebuju,milych,pozornych,tolerantnych partnerov, jediny pravy je pre nich bezkrky vyholeny vypatlanec,ktory ma sice obmedzenu slovnu zasobu ale ma velke svaly a vsetci sa ho boja.
Je to presne o tom,že žena túži po mužovi silnom,samostatnom s ktorým mám pocit,ako napísala @matii ,že ženy nepotrebujú muža s ktorým sa možu zahrávat ako s bábkou na lankách ale niekoho,koho budú obdivovat ony i ostatní a podobne.
Alebo možno je to aj o tom,že pozeráme privela romantických filmov a čo može byt krajšie ako ked sa z rebela a najvačšieho nezávisláka práve kvoli vám stane milujúci a láskyplný muž,ktorý by len pre vás a vašu rodinu spravil všetko na svete?
nájt, keď ty robíš chudery z niektorých... a negatívne zmýšľaš vôbec o ľuďoch, potom sa nečuduj, že bude aj väčšina na teba nadávať, zapárať do teba, absolútne sa nečuduj a nech je ti to jedno tak, ako tebe je jedno, že riešiš tvojimi predsudkami a názormi zaboxovaných ľudí... a teraz nehovorím o tvojej predvídateľnosti, z ktorej si robia bezchybní birdzáci prču , ale tvoj postoj k ľuďom, máš vek na to, aby si už konečne začal brať ľudí takých, akí sú a mať ich rád, teda si ich vážiť... ak to tak nieje, nevážiš si potom ani seba
@16 haha, ano myslím, že práve v to všetky dúfame =D... Máte pravdu, baby nepotrebujú Barbinku v domčeku, alee chlapa ktorého môžu obdivovať. A tu sa dostávamee do dilemmy medzi silným chlapom a hajzlom, a medzi "Barbinou" ale chlapom, ktorý váás nebude mať za chuderku a príležitostnú známosť. Nie je to lahké, a taak vzdáávam hold všetkým chalanom, ktorí napriek svojim svalom a skvelému stylingu ostali normálni Klobuk dole =D
@17 na 50 kilových metlákov a hiphoperov letie zhruba 13-14-15 ročné baby, ktoré sa rozbieehaju celé šťastné do života s myšlienkami niekde prii divokých rockových láskach a podobne =D... 16-17-18 potrebujú cítiť oporu, ochranu a autoritu no a 19 a vyššie moýno konečne zisťujú čo je naozaj doležité...
@22 na to predsa odpoved dávno všetci poznáme ... Čím ťažšie je pre nás niečo získať, tým väčšiu cenu to pre nás má.... a na tom to vačšinou stroskotáva...
preco take baby su? Ako to tak pozorujem vo svojom okoli je jasne, ze su mlade a sproste, za druhe je jasne, ze ked ma na sebe lacoste tricko, trosku posiluje a krici po celom sidlisku, ma kamosov ktory su od neho o 80 kil tazsi a je s nimi naj kamos a ma samozrejme peniaze. Potom sa naskytuje otazka neni ta baba pica? Ano je! Ale pozor! Je dost mlada tak sa to da ospravedlnit a cakat, ze casom nato pride, ale preco potom ine dievca v jej veku chodi s chlapcom milym, pozornym a atd. Takze jasne z toho vyplyva, ze ta co chodi s kokotom je mierne obmedzena a jej obmedzenost sa casom vystupnuje do este vacsich vysok alebo sa to potlaci a bude zmyslat ako normalna co je menej pravdepodobne. A co ju caka? Predavacka v lidli alebo spolocenska kurvicka pripadne riadna kurva. end!
@28 chlast,drogy a sex zblizuje
Vazne ako pubertalne decka menia casto nazori a postoje,su z nich pozeri ktori potrebuju niekam patrit,chcu amt pri sebe niekoho lepsieho ako len kamaratov.
Nemyslim si,ze je tazke najst zensku s podobnymi zaujmami,teda podla toho ake ich mas?
Klasika party,knihy,filmy,sport s tym zatial vacsina nemala problem.
nájt, načo úvodzovky, však si to aj bez nich pochopil tak to je, si myslím, trochu úbohé nadávať na ľudí, plytváš zbytočne energiu, a neguješ tým aj seba, potom nie si vyrovnaný a rozhádže ťa, ak ťa niekto zdrúzga... čo to nevidíš na sebe? nebuď slepý už!
hajzel, s tebou sa nemôžem baviť, neozývaj sa ku mne, neviem hovoriť tvojou rečou na verejnosti, ale keby sme boli face to face, by si bol ešte zelený týždeň z toho... u teba na takomto portáli postačí len hossov komentár: no comment
@29 heh teraz mi napadol jeden chalan...tiež jeden z tých čo radi využívajú baby...najprv bol nácek, potom hip-hoper a teraz asi to najhoršie feťák...a babu má zaujímavé...ale podľa toho čo si písala so sesternicou strašná piča to musí byť
@zipporah ze zeleny aby ty si nebola cervena ty si strasne namyslas o sebe ze vies oddrbavat ludi prosim ta nezi tolko medzi realitou a fantaziou a dospej konencne, nemam rad velke deti.
No neviem, polovica tychto zivotom pretrelych konstatovani su dost dobre vyhovorky akurat... napr. mladez chlasta a maju medzi sebou milion vztahov... ved o tom je puberta (az na ten chlast a drogy dnes...ale taka je doba, nema zmysel to riesit).
Podla mna v tomto veku (16-26) je najlahsie najst si dievca, lebo este nejde o peniaze, spolocne byvanie, rutinu, kompromisy, atd. proste skutocne problemy, ktore treba vo vztahu riesit Ide hlavne o osobnost a taky mlady vypracovany a sebaisty hlupak urcite vyznieva ako silnejsia osobnost, ako nihilisticky, utiahnuty a zatrpknuty pc maniak nadavajuci vsetkym naokolo, co si nikoho nevazi a ani sam seba... a to nie je az taky problem zmenit (lebo co sa tyka penazi, tak ta potom neskor aj tak niekto vzdy predbehne a budes tam, kde si teraz)
Viem ze si mi pisal, ze nam Bratislavcanom sa to hovori, ale ved byvas v Nitre, co by si robil, keby si byval napr. vo Svidniku? Alebo sa odstahuj po vyske, to je ferove...ale nevyriesi to tvoje problemy mavnutim prutika...
ufff, uz sa dobre nudim doma, ked tieto veci pisem :S
Co by ste chceli? Ved tie mladsie holky povacsine rozum nemaju (ja sa mam co ozyvat, ked mam 16, co?)... A proste, pride chalan, ktory je "cool typek", sebavedomie dokonale obrovske, v ich ociach je to takmer ako boh... Naco by chceli mileho, zlateho chalana, ked sa mozu dokonale ponizit, aby si zaobstarali nieco "lepsie"? (Nezdielam tento nazor, bolo to trosku ironicke)Hej viem, s celym tymto usporiadanim je to riadne chore, ale ako povedala @sunnyday niektore holky potrebuju spadnut na hubu, aby si uvedomili, ze existuje aj nieco lepsie ako su hormonmi ovladane, nechutne perverzne pubertalne deti, ktore prve na co pomyslia, ked uvidia holku je, ze kde by sa ju dalo pretiahnut najlepsie...
Hej, aj ja som musela spadnut na hubu, aby mi to doslo, a chvalabohu, doslo...
No tak ja s týmto som skúsenosť ešte nemala ,ten môj je dobrý milý...ale zas mám kamarátku ktorá sama povedala že jej sa páčia vyslovene chlapíci ktorých ego je vyššie než sú oni sami ale tak darmo..také môžu padnúť na papulku veľa krát aj tak sa nepoučia
a kto povedal že nemôže byť chalan milý a pritom byť oporou pre babu...prečo by super chalan nemohol mať svaly?
nemusia byť všetci milí chalani len zakomplexovaná deti
sebaistota je to kuzele čo holkam imponuje a bohovsky vonavy a casto aj drahy parfum ale viac ako sebaistota je vedeť realne zhodnotiť svoje schopnosti. takze bud sebaisty ale nerob machra bud uprimny a neboj sa začať rozhovor a prezentuj sa tak sade nie len pred nou a casom pride nejaka
booze... no su dievcata co sa nevedia poucit... ani ja to uplne nechapem... napr v triede mam spoluziaka (cisty pnak) a dievcata po nom skacu ako male dieta po lizatku... ja kym som si nasiel dievca ta to bolo (priznavam... byval som zakomplexovany pc maniak) Proste dievcata v mojom veku este poriadne nevedia co chcu a preto sa stavaju take veci. Chlapec sa trosku lepsie oblecia a ked este dievca zbada ze ma "cool" kamaratov tak to ide... taky ti zlaty co nemyslia iba ze kde a ako aby ju co najrychlejsie to sedia za pc a nemaju do coho pichnut... pretoze pc neni az tak "cool" a navyse kto sedi doma cely cas je bez sance... dievcata si ho nemaju ako vsimnut a niektore ked si aj vsimnu zistia co maju az ked to stratia a chodia s nejakym ******* co iba bude chciet jedine a na zvysok sa vykasle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
btw inak ma prekvapilo, že túto tému založilo dievča...
ešte stále sme nedospeli k odpovedi na otázku, ktoru som už dva krát položila =D
ˇBaby, ktoré vedia o čom hovorím, čím vás priťahujú takíto chlapi?
Nepotrebuju,milych,pozornych,tolerantnych partnerov, jediny pravy je pre nich bezkrky vyholeny vypatlanec,ktory ma sice obmedzenu slovnu zasobu ale ma velke svaly a vsetci sa ho boja.
Alebo možno je to aj o tom,že pozeráme privela romantických filmov a čo može byt krajšie ako ked sa z rebela a najvačšieho nezávisláka práve kvoli vám stane milujúci a láskyplný muž,ktorý by len pre vás a vašu rodinu spravil všetko na svete?
@23 ehm skôr 16-18 potrebujú tých tzv. "haluzákov"
preco take baby su? Ako to tak pozorujem vo svojom okoli je jasne, ze su mlade a sproste, za druhe je jasne, ze ked ma na sebe lacoste tricko, trosku posiluje a krici po celom sidlisku, ma kamosov ktory su od neho o 80 kil tazsi a je s nimi naj kamos a ma samozrejme peniaze. Potom sa naskytuje otazka neni ta baba pica? Ano je! Ale pozor! Je dost mlada tak sa to da ospravedlnit a cakat, ze casom nato pride, ale preco potom ine dievca v jej veku chodi s chlapcom milym, pozornym a atd. Takze jasne z toho vyplyva, ze ta co chodi s kokotom je mierne obmedzena a jej obmedzenost sa casom vystupnuje do este vacsich vysok alebo sa to potlaci a bude zmyslat ako normalna co je menej pravdepodobne. A co ju caka? Predavacka v lidli alebo spolocenska kurvicka pripadne riadna kurva. end!
Vazne ako pubertalne decka menia casto nazori a postoje,su z nich pozeri ktori potrebuju niekam patrit,chcu amt pri sebe niekoho lepsieho ako len kamaratov.
Nemyslim si,ze je tazke najst zensku s podobnymi zaujmami,teda podla toho ake ich mas?
Klasika party,knihy,filmy,sport s tym zatial vacsina nemala problem.
hajzel, s tebou sa nemôžem baviť, neozývaj sa ku mne, neviem hovoriť tvojou rečou na verejnosti, ale keby sme boli face to face, by si bol ešte zelený týždeň z toho... u teba na takomto portáli postačí len hossov komentár: no comment
Ako oni z toho vyrastu snad...to aspon vidno,ktora baba si co odzila a kolko jej zivot dal faciek...
Ale sú aj výnimky..
Podla mna v tomto veku (16-26) je najlahsie najst si dievca, lebo este nejde o peniaze, spolocne byvanie, rutinu, kompromisy, atd. proste skutocne problemy, ktore treba vo vztahu riesit Ide hlavne o osobnost a taky mlady vypracovany a sebaisty hlupak urcite vyznieva ako silnejsia osobnost, ako nihilisticky, utiahnuty a zatrpknuty pc maniak nadavajuci vsetkym naokolo, co si nikoho nevazi a ani sam seba... a to nie je az taky problem zmenit (lebo co sa tyka penazi, tak ta potom neskor aj tak niekto vzdy predbehne a budes tam, kde si teraz)
Viem ze si mi pisal, ze nam Bratislavcanom sa to hovori, ale ved byvas v Nitre, co by si robil, keby si byval napr. vo Svidniku? Alebo sa odstahuj po vyske, to je ferove...ale nevyriesi to tvoje problemy mavnutim prutika...
ufff, uz sa dobre nudim doma, ked tieto veci pisem :S
Hej, aj ja som musela spadnut na hubu, aby mi to doslo, a chvalabohu, doslo...
nemusia byť všetci milí chalani len zakomplexovaná deti
No neviem prečo ženské priťahujú dáky skurvený hajzli ale práve to ma viedlo k tomu aby som sa ja milí chalán stal jedným z tých hajzlov....