Keďže som sa zamerala dnes na televízie tak by som sa chcela opýtať čo si o tom myslíte že televízie opakujú stále tie isté filmy ktoré sme videli najmenej X krát...Mňa to už prestalo baviť.Dokonca niektoré filmy ktoré sme videli X krát opakujú ešte asi 5
nemala by si v tvojom veku tolko kukat telku, ale viac sa venovat rucnym pracam alebo citaniu. knih je milionkrat viac. a o polnoci sup do postele! ja som pozeravala pokemonov a to kym by zopakovali 5x, asi aj zosediviem, ved to ma kolko casti
ja viem, ze priidee den, kedy si ooodpooovieeeem, na vsetkyyy ootazkyyy, ktorym neroooozuuumiem...ja viem, ze priiideee cas, kedy si kaazdyyy z nas, povie, ze teeeentoooo svet....
aby nemíňali veľa peňazí na licencie, ale vážne- nesleduj toľko telku a choď ja neviem čo........... napríklad štrikovať, a ak si urastená tak choď kácať stromy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov