Strtavam sa s jednym chalanom uz dost dlho najprv sme boli len kamrati a moc sme sa ani nestretavali hm len obcas vonku sme sa akurat tak pozdravili a k tomu ja som mala chalana tak som ani nemala potrebu sa s nejakym inym chlaanom stretavat ...Raz vonku
nezda sa ti ze privelmi rozmyslas? hmm...? a co to znamena nieco proti? povie ti ze sa jej to nezda alebo ti zakaze rovno alebo co? lebo tak vies mas 16(ja mam 15) a mama si o tebe mozno mysli ze si este jej male dievcatko,hovorim mozno neviem ako je to u vas
@1 ved hej,ale on je vazne super a nikto nic prosti tomu nema,len ako vzdy moja mama...hm a stym chalanom co som chdila tych 7 mesiacov tak toho mala strasne rada mal 20 rokov...a nechaoem aj teraz ete onom rozprava a neviem co no pre mna to skoncilo...hm
@3 hm,ale ja uz chcem byt konecne stastna mam take nestasie na chalnaov a citim,ze budem stastna snimlebo sa mame fakt strasne radi....hm ..mno hej stale mi hovori,ze mam malo rokov,ale tak ja si to nemyslim a ja mam svoj rozum tak sa nemusi bat,ale vysvetlit jej to je tazke
Keby ma "HM" v kazdej vete nevyviedlo z koncentracie, mozno by som v tom dokazala najst vazny problem. Zamyka ta mama? Vkuse sa hadate? Skus o nom menej hovorit a malo by to byt fajn...Nieze sa ho vzdas, mysli na seba!
no vlastne ide o to ze ci mas pocuvat mamu?.. no tak asi by si mala.. ale tak v takom pripade to ide asi dost tazko.. ale sak aspooon kus obmezit stretavanie.. abo to dajak mame vysvetlit
@7 no sorry...za to HM,ale sila zvyku uz he hm...mno hej hadame sa a to len kvoli nemuu lebo chcem ist za nim a podobne uz ani von nechodim..lebo ked niekde chcem ist tak si mysli ,ze idem za nim...a on cez vikendy nebyva doma lebo jazdi motocross takze je na pretekoch a cez tyzden v robote do 6 ako kedy... takze sa stretavame len vecer no teraz uz menej ako predtym,ale urcite sa ho nevzdam...lebo mi na nom moc zalezi
drzim ti palce.. i ked 8 rokov je znacny rozdiel..
ale.. pocul som.. a asi na tom nieco bude.. laske vek neprekaza..
som proti tomu.. aby si to riesila mimo mamy. najlepsie z toho mi vychadza prave to stretnutie mamy a toho chalana.. daj jej moznost nech zisti aky je.. lebo inak si bude mysliet svoje.. a ver.. ze ak chce mama "dobro pre svoje dieta" tak je schopna obratit cely svet hore nohami...
nechcem ta zhadzovat ani nic podobne.. ale pri vacsine nast rocnych mi veta "mam vlastny rozum" pripada vtipna.. ja mam 20 a prehlasujem, ze vlastny rozum nemam.. uz len preto, lebo kto ma vlastny rozum.. pada i na "vlastnu hubu" (s prepacenim)
teda nechaj si poradit..ale od kamaratov hlavne starsich..lebo nemyslim, ze dohady 15 rocnych .. ci starsich deti ti pomozu.. akurat ti povedia co chces pocut.. a polutuju ta.. a to nie je rada.. to je to najhorsie co moze byt..
este raz teda.. drzim palce nech ti to vyjde a nech si s nim stastna..
a naozaj to ries cez tych co ti chcu dobre /rodicia, kamarati/ a nie cez tych ktori o tebe nevedia zhola nic.. /neznami radcovia na birdzi.. vratane mna/
tvojej maminke sa nepáči to že s ním budeš šukať lebo keby mal 16 nedošlo by jej to až tak rýchlo že detičky už šukajú ale keďže má 24 tak jej dojde že je to už muž a že už má takú potrebu......... práve preto nechce aby si s ním bola lebo z jej malého dievčatka sa stáva že na a to ona nechce.... mala by si sa s ňou porozprávať a vysvetliť jej že sa ľúbite
no ja poznam 25 rocnych co chodia teda len skor spavaju s 15-stkami...24 rocny chlap by mal mat uz trosku rozumu, primerana partnerka je pre neho podla mna 20-22 rocna baba...mas 16 nevies co chces ocividne podla toho ze si sa rozisla s chalanom za taku picovinu ale pohoda, baby v tvojom veku to robia casto...najdi si takeho 16-18 rocneho "borca" s ktorym si budete rovny...
@11 hm ved o tom este porozmyslam a uvidim ako bude no len keby sa to mame dalo nejako vysvetlit hm,ze ho mam naozaj rada a ze aj on mna..., diky moc si ma povzbudil...
@3 suhlasim v tom, že ťa možno berie ešte za svoje malé dievčatko....... ale zas preto nechce, aby ste boli spolu, pretože je pre tebe pristarý, uznaj, on má 24 a ty 16........ dosť čo??? možno sa len o teba bojí, veď 24 ročný chlap, ............ tak neviem no, je to môj názor, ale keby že ste boli dosť dlho a tvoja mama by videla, že vám to fakt funguje a že sa máte radi, tak by možno zmenila názor,........ ale naozaj sa o teba bojí, alebo jej len vadí vekový rozdiel ............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no a k veci: je o osem rokov starší, to by znepokojilo takmer každú matku. skús jej dať čas.
ale.. pocul som.. a asi na tom nieco bude.. laske vek neprekaza..
som proti tomu.. aby si to riesila mimo mamy. najlepsie z toho mi vychadza prave to stretnutie mamy a toho chalana.. daj jej moznost nech zisti aky je.. lebo inak si bude mysliet svoje.. a ver.. ze ak chce mama "dobro pre svoje dieta" tak je schopna obratit cely svet hore nohami...
nechcem ta zhadzovat ani nic podobne.. ale pri vacsine nast rocnych mi veta "mam vlastny rozum" pripada vtipna.. ja mam 20 a prehlasujem, ze vlastny rozum nemam.. uz len preto, lebo kto ma vlastny rozum.. pada i na "vlastnu hubu" (s prepacenim)
teda nechaj si poradit..ale od kamaratov hlavne starsich..lebo nemyslim, ze dohady 15 rocnych .. ci starsich deti ti pomozu.. akurat ti povedia co chces pocut.. a polutuju ta.. a to nie je rada.. to je to najhorsie co moze byt..
este raz teda.. drzim palce nech ti to vyjde a nech si s nim stastna..
a naozaj to ries cez tych co ti chcu dobre /rodicia, kamarati/ a nie cez tych ktori o tebe nevedia zhola nic.. /neznami radcovia na birdzi.. vratane mna/
Akú konkrétnu p****nu máš na mysli?