pretože keď si s niekým povieš, že to bude navždy a naveky.. tak niektorí to berú tak.. že proste už má nejakú istotu.. a koniec.. potom sú tí partneri takí.. no nijakí.. berú svoju polovičku ako samozrejmosť..a s amozrejme asi sa to niekomu z tej dvojice nepáči..tak sa vzťah, čo mal byť naveky rozpadne
prečo končia vzťahy....keby sme sa spamätali a rozmyšlali...nic by neskončilo...lebo..toto,čo si už ľudia vo vzťahu dovolia..to je vrchol..ale..veď nik nie je dokonalý
prečo končia vzťahy....keby sme sa spamätali a rozmyšlali...nic by neskončilo...lebo..toto,čo si už ľudia vo vzťahu dovolia..to je vrchol..ale..veď nik nie je dokonalý
po case ked opadne ta "laska" prichadzaju na rad dalsie veci ako tolerancia ktora tu sice bola aj predtym ale bola zahmlena "laskou".. a ak na tom vztah nestoji, teda na pevnych zakladoch, nevydrzi.. tot moj nazor
ps: tolerancia je dost siroky pojem, tj. vediet vyhoviet druhemu, vediet prisposobit sa...
@cesidka co moze tak zazit 14 rocna baba? ako neber si to zle, aj ja som mal 14 a take veci som vôbec neriešil ale možno sa mýlim už mala 25 vzťahov a je nato expertka
@wardog neurazilo ale @cesidka ma pravdu za to ze mam 14 neznamena ze nemozem povedat svoj nazor a ty fakt nevies co som prezila a ked si taky mudry nechapem preco nenapises svoj nazor asi preto ze ty s asi ziaden vztah este nemal.....
@cesidka@janulik236 95% bab co poznam (14-22 kategoria) sa sprava ako male dievcatka a zakryva to vsemozne aby vyzerali co najvyspelejsie Chalani to len nezakryvaju, je to stejne...
@wardog tak potom neryp do inych a kedze mas AZ 22 neviem ci by som ti nemala nahodou aj vykat ale podla tvojich nazorov si na tom rozumovo s vekom trochu nizsie..
@janulik236 hhhh vieš zato že nechápeš moje myšlienkove pochody to značí jednu vec a to že rozdiel medzi našimi inteligenciami je priepastný a nechcem sa o tom dalej hádať,
vieš jak vravel strýko Forrest "pre hlupáka každy hlúpi"
@wardog no dovol ja sa urazat nedam akoze ja si myslim ze som na svoj vek dost inteligentna a myslim ze ten rozdiel nie je az tak " priepastny" akym ho nazyvas ty
Možno sa zľaknú,že budú žiť rutinný život.Alebo si myslia,že je hlúposť,aby toto šťastie trvalo večne a radšej to skončia skôr,než keď už bude neskoro..
to je u každého individuálne si myslím... Keď sa majú dvaja radi, tolerujú sa a berú sa navzájom ako pár ktorý sa chce držať spolu a robia pre to všetko tak by nemal byť problém... keď už to jeden hocijakým spôsobom kazí tak to asi aj zle dopadne, je jasné že ľudia si nemusia na prvý krát sadnúť ale keď už sa také šťastie prihodí tak je to len na nás...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
že vzťah rofl)rofl)rofl)rofl)rofl)rofl)rofl)
ps: tolerancia je dost siroky pojem, tj. vediet vyhoviet druhemu, vediet prisposobit sa...
jednym slovom znasanlivost
Vztahy koncia pretoze clovek je tvor skumavy, zvedavy a hlavne BLBY
vieš jak vravel strýko Forrest "pre hlupáka každy hlúpi"
s tým nič nenarobíme, najlepšie je vysrať sa na starý systém a priniesť nový... vlastne staronový - háremový
budeš to mať ťažké s tou anketou