Prečo ľudia podvádzajú??... myslím vo vzťahu. Nájdu si milenku, milenca.. tak načo sú potom so svojím terajším partnerom??? Čo pre nich nie je dosť dobrý alebo čo?! Veľmi ma to trápi..pretože kvôli tomu sa aj rozviedli moji rodičia a ja nechápem prečo...
No ja som to uz navela pochopila... cim dlhsie mas s niekym vztah, tym viac sa ta prvotna laska vytraca a clovek chce opet zazit ten pocit, ze je zamilovany az po usi...
11. jak ze ne? ked napriklad nemas sex tak ho zacnes hladat inde, ale proste je ti s partnerom dobre len ten sex tak si najdes dakoho kto ti da sex a tym to konci.
Moze to byt ozajstna laska a aj tak mozes podviest/byt podvedena... to uz len zalezi od individualneho cloveka... nevera vznika bez ohladu na to, ci tam ta laska je, alebo nie, je to proste v nas a kto neznasa stereotyp a nudu, tak to skor ci neskor spravi...
no a ked vo vztahu uz ta laska neni, tak neni o com... lebo kazdy ju potrebuje
nechapem o com trepes...ked sa vo vztahu nudis, mas pocit ze to zachrani nevera? Neviem no ale ked uz mas ten pocit ze potrebujes podviest a nedokazes sa udrzat tak je rozchod podla mna omnoho lepsie riesenie.....
fakt sa na to hodi veta Ked miluješ nie je čo riešiť....
20. a ako dlho ste spolu? inak aj ja mam ozajstnu lasku, neboli sme si neverni, ale viem ze raz k tomu moze dojst, {ale nemusi}... predsa len, je to dlha doba do smrti
podla mna ide o zvyk..ak su spolu uz dlho...a nie su stastny no je tam nieco co ich spaja, a nechcu to pretrhnut..aj ked ich mnoho veci uz rozdeluje.... pozri ber totak ze je lepsie ked sa rozvedu akoby mali ostavat spolu iba tak...bez toho aby sa lubili, bolo by to horsie pre vsetkych..
Opäť raz dnes vyjadrujem svoj súhlas so Sheenou...
Pokiaľ má človek svojho partnera/partnerku naozaj rád, tak mu svedomie nedovolí podviesť ho/ju... (Aj keď zase záleží aj od povahy človeka, niekto dokáže bez mihnutia oka podviesť a ani sa nezamyslí nad tým že by to mohlo byť nesprávne...) Ale aj tak, základom vzťahu má byť dôvera... A dôvera je aj o tom že partnerovi verím že ma nepodvedie, takže pokiaľ to urobí, tak moju dôveru sklamal a vôbec si ju nezaslúžil...
P.S. for Lucka9: Ja ani Sheena nie sme dokonalé ani najmúdrejšie, ale ani ty nie si... A už si si mohla povšimnúť že vyšší vek neznamená hneď vyššiu inteligenciu a dokonca ani viac skúseností...
No preto lebo vela ludi si zacne s niekim a potom to snim taha dlho aj ked to nema zmysel nerozydu sa skor a potom sa tie deti len trapia no kokotizmus
poviem ti to z mojho pohladu prečo som podvadzala ja : Za 1.Neverila som svojmu priatelovi ze mi je verny, mala som dokonca konkretne podozrenie, preto ked bola prilezitost podviedla som ho-ved co, on to robi tiez- povedala som si
2.Raz som natrafila na typka co mal krasnu tvar,svaly, postavenie, prasule, bol galantny mily, zabavny.....no a stalo sa....proste dohnal ma k tomu zivocisny pud....aj ked priatela som milovala
3.Niekedy som myslela, ze som velmi mlada na to aby som sa 2roky viazala na jedneho chalana, preto som kazdeho odmietnuteho chlapca co stal za hriech brala ako zahodenu prilezitost
Mám 21 v živote som si toho dost preskakala, aj čo sa tyka mužov, preto dufam ze ma tunebude nejake 14rocne decko moralizovat
Moiralizovat ee ved kazdy vie ze baby sa nevedia udrzat ked to vies tak mas aj zensku co miluje druheho a je snim aj 5 rokou si snou uzijes ved co uz nemozte za to ze ste take ake ste ale to ma aj zaroven sere bo ked mam holku a sam dobre viem ze ake ste tak len cakam kedy uvidim ten pohlad.......a je to jasne....ved aj ja som podvadzal aj ja som zadane baby riesil a uspesne ideme si klamat???..baby vi neviete byt verne bohuzial..ja som sa to naucil casom ale baba sa to nenauci nikdy!!!
kto si nezazil nespokojnost so vztahom aj napriek tomu ze partnera lubil nech ani neprispieva do tejto temy...kto nezazil nerozumie...a nepotrebujem tu citat komenty ludi, ktori vodu kazu vino piju
51. S týmto príspevkom nesúhlasím, baby vedia byť verné a je nezmysel hádzať ich do jedného vreca. Takisto by som mohla povedať, že chalani vkuse podvádzajú, lebo nevedia byť verní... čo robia, ale nie všetci... proste všetko sa dá, ked sa pre to aj niečo robí.
K téme: Myslím, že je to tou túžbou zažiť opäť niečo nové... alebo momentálnou neschopnosťou odolať pokušenia, nazvite to ako chcete . Je to smutné, s tými rodičmi... neviem, ako by som sa s takým niečím zmierila ja.
51. Sorry ale debilnejší príspevok som dlho nevidela O_o
55. Myslím že nespokojnosť vo vzťahu by som najskôr skúšala riešiť rozhovorom... väčšina vecí sa totiž vďaka komunikácií dá vyriešiť a neviem o tom že by v takom prípade nevera nejako pomohla...
ja som vzdy myslela ze mame s priatelom dokonaly vztah az kym som nezistila ze ma podvadzal. a to som si myslela ze ak to jeden z nas niekedy spravi urcite to budem ja a nie on. dost ma to vtedy vzalo ale nejako sme to prekonali. potom to spravil znova.
ja viem ze kazda normalna baba by sa na to vykaslala. ale ja nie. on uz sa teraz zmenil vidim to na nom. uz by to nespravil lebo ked som sa snim rozisla si uvedomil ze mu to za to nestoji. Ibaze potom som ho podviedla ja. nie z pomsty jednoducho som to tak citila. a teraz sama neviem co chcem.. ale to uz je iny problem..
Podvadzanie sa da odpustit ale nie zabudnut. Lebo viem ze ak spolu aj zostaneme budeme na to stale mysliet ze co ak to ten druhy spravi opat...
ludia su........ehm netreba vraviet, sak vies...ale jedno ti poviem , clovek je chamtivy a malokedy mu staci to co ma, a chcce stale viac. neviem mozno to nie je tak ale ja to vnimam ze zena podvadza aby si dokazala ze nie je na muzovi zavisla a muz podvadza aby si dokazal ze moze mat co chce a zvysil ego plus obaja podvadzaju preto lebo v ich sucastnom vztahu je uz vsetko zabehane a clovek predsa potrebuje nove vzrusenie a odist so stereotipu, ktory zabija vztahy...to je môj nazor
tiež si myslíím že keď už človek také niečo urobí tak sa nedá povedať že niekoho ľúbi to sa skrátka nedá.. išiel by sám proti sebe, aj keď už niekto na také niečo myslí, vždy si musí uvedomiť čo má pri sebe a či mu to za to stojí a hneď je po probléme.. Stačí troška rozumu, citu a vedieť sa ovládať a nebyť skazený okolíím. A keď už taký niekto je že chce niekoho len na užívanie tak nech si vyberá aj takých ľudí opačného pohlavia, lebo v opačnom prípade je to len veľká reťazová reakcia na postupné "skurvovanie sa" ľudíí, čo možno z praxe dôverne poznáte (sám poznám mnoho ľudí ktorý majú buď názory typu keď to može on možem aj ja.. alebo on ma sklamal tak odteraz budem taký/á istý/á a podobne... ) Skrátka kto chce tak to zvládne aj bez problémov si myslím
trosku outdated ale pridam svoj nazor na neveru vedel by som ju odpustit... viem ze k nej moze VELMI LAHKO dojst, lebo viete ako to je nastane zhoda okolnosti prilezitost nalada a vtedy sa casto v tom momente tazko musi hovorit nie...
a k nevere v mojom pripade.. snazil by som sa jej predist.. ale ak by nastala urcite by mi bolo zo mna nehorazne zle cize ju ani nechcem zazit ak by ma ale podvadzala partnerka... asi by soim si hovoril ze co je zle ze ako sa mam zmenit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
nevere ani ja nechapem....
Znasobuje sa to casom ktory ludia preyiju spolu.
Potom tam nastava stereotzpnost a uz sa len mozes pozerat ako to vsetko ide do pice.
Alebo ako ja, mozes to odvratit.
Ale ak uz sa rozviedli je to zbytocne.
no a ked vo vztahu uz ta laska neni, tak neni o com... lebo kazdy ju potrebuje
nechapem o com trepes...ked sa vo vztahu nudis, mas pocit ze to zachrani nevera? Neviem no ale ked uz mas ten pocit ze potrebujes podviest a nedokazes sa udrzat tak je rozchod podla mna omnoho lepsie riesenie.....
fakt sa na to hodi veta Ked miluješ nie je čo riešiť....
Nemam vztah a mam omnoho menej starosti
a myslim si ze ja viem omnoho lepsie ako ty ze laska nie je taka dokonala ako si vsetci myslia.....
práve preto tvrdim co tvrdim....
neberme, co je dovod na neveru, ale co je vlasntne dovod? ma nieco dovod?
a mat sa lepsie je kludne moze byt dovod na vsetko Tak skromne myslim
35.ziadny dovod to neospravedlni..
Pokiaľ má človek svojho partnera/partnerku naozaj rád, tak mu svedomie nedovolí podviesť ho/ju... (Aj keď zase záleží aj od povahy človeka, niekto dokáže bez mihnutia oka podviesť a ani sa nezamyslí nad tým že by to mohlo byť nesprávne...) Ale aj tak, základom vzťahu má byť dôvera... A dôvera je aj o tom že partnerovi verím že ma nepodvedie, takže pokiaľ to urobí, tak moju dôveru sklamal a vôbec si ju nezaslúžil...
P.S. for Lucka9: Ja ani Sheena nie sme dokonalé ani najmúdrejšie, ale ani ty nie si... A už si si mohla povšimnúť že vyšší vek neznamená hneď vyššiu inteligenciu a dokonca ani viac skúseností...
Symonka, myslela som že si sa s tým už zmierila.
2.Raz som natrafila na typka co mal krasnu tvar,svaly, postavenie, prasule, bol galantny mily, zabavny.....no a stalo sa....proste dohnal ma k tomu zivocisny pud....aj ked priatela som milovala
3.Niekedy som myslela, ze som velmi mlada na to aby som sa 2roky viazala na jedneho chalana, preto som kazdeho odmietnuteho chlapca co stal za hriech brala ako zahodenu prilezitost
Mám 21 v živote som si toho dost preskakala, aj čo sa tyka mužov, preto dufam ze ma tunebude nejake 14rocne decko moralizovat
K téme: Myslím, že je to tou túžbou zažiť opäť niečo nové... alebo momentálnou neschopnosťou odolať pokušenia, nazvite to ako chcete . Je to smutné, s tými rodičmi... neviem, ako by som sa s takým niečím zmierila ja.
55. Myslím že nespokojnosť vo vzťahu by som najskôr skúšala riešiť rozhovorom... väčšina vecí sa totiž vďaka komunikácií dá vyriešiť a neviem o tom že by v takom prípade nevera nejako pomohla...
a podvádzajú aj ženy aj chlapi, len pri chlapoch je to viac viditeľné lebo sa to viac spoločnosťou akceptuje, ako ked podvádza ženská
a zbytocne tu bude hadzat vinu pohlavie na pohlavie.....pretoze vzdy sa nejde niekto kto trpi kvoli zrade toho druheho....
a myslim si ze clovek kto dokaze podviest je proste malo vyzretý a preto sa nevie udržať, alebo nemiluje odstatočne......
ja viem ze kazda normalna baba by sa na to vykaslala. ale ja nie. on uz sa teraz zmenil vidim to na nom. uz by to nespravil lebo ked som sa snim rozisla si uvedomil ze mu to za to nestoji. Ibaze potom som ho podviedla ja. nie z pomsty jednoducho som to tak citila. a teraz sama neviem co chcem.. ale to uz je iny problem..
Podvadzanie sa da odpustit ale nie zabudnut. Lebo viem ze ak spolu aj zostaneme budeme na to stale mysliet ze co ak to ten druhy spravi opat...
a k nevere v mojom pripade.. snazil by som sa jej predist.. ale ak by nastala urcite by mi bolo zo mna nehorazne zle cize ju ani nechcem zazit ak by ma ale podvadzala partnerka... asi by soim si hovoril ze co je zle ze ako sa mam zmenit...